top of page

MIT KELL TENNED A SIKEREDÉRT?

  • Hallgass a szponzorodra és csináld amit mond

  • Végezd el a vértesztet és szedd a termékeket

  • Iratkozz fel az OBT rendszerére

  • Nézed meg rögvest az OBT indítót, ami egy óra mindössze

  • Csináld meg, amit ott hallottál

  • Legyél ott minden rendezvényen

  • Dolgozz, végezz napi konzekvens munkát

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

Ha a videót megnézed, pontosan tudni fogod, hogyan vegyél gyors startot és legyél azonnal pénzkereső

A videóban elhangzottak a figyelem felkeltésére irányultak, a videó nem tartalmaz minden részletet és feltételt. Ezen információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Hiteles info: www.zinzino.com

BIZTONSÁG, INNOVÁCIÓ

 

A következő évekre nagyívű és részletesen kidolgozott terveink vannak, amelyek megvalósulásához nincs szükség csodára, csak konzekvens munkára. Mi nem az inflációra és a problémákra fókuszálunk, hanem a megoldásra. Már bizonyítottuk, hogy a sikernek nem titka van, hanem ára. 

Fontosak számunkra a közösségi élmények is

A tanuláson és a szakmai napokon túl konzultációkat, közös külföldi tanulmányutakat és családi eseményeket is szervezünk. 

Kiemelt esemény minden évben az ún. Director Trip, ahová világszinten több, mint 500 embert visz el a Zinzino egy 5*-os egyhetes parádés luxusútra, teljesen ingyen, köztük sok-sok kezdő partnert is.

A KÖVETKEZŐ DIRECTOR TRIP

Gyere el velünk a 2024-es jutalomutazásra! Úticél Puerto Calero Marina a Kanári-szigeteken! A gyönyörű és fényűző 5*-os Secrets Lanzarote Resort & Spa, amely a mélykék Atlanti-óceánra néz!

KARRIER

Értékes és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Bizonyára számos kérdése van még, így további információért kérjük, forduljon ahhoz a személyhez, aki megmutatta Önnek ezt az oldalt.

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page