9 egyszerű

lépés

A 9 lépés olyan, mint egy gourmet étlap. 9 igazoltan hatékony, könnyen megvalósítható módszer a sejtjeinkben lévő gyulladás csökkentésére. Nem kötelező mindet alkalmazni, Ön dönti el, melyek azok a lépések, amelyek közelebb állnak Önhöz, amelyeket rendszeresen be tud építeni a napi rutinjába.
Mert ez a lényeg: a rendszeresség!

Amennyiben az Ön élete zsúfolt, igen elfoglalt, nincs abban a helyzetben, hogy nagyobb változtatást eszközöljön az életvitelén és/vagy gyors megoldást is kíván, akkor a "Funkcionális tápanyagok" legyen az első lépés.

Emellett "online képzéseket" is tart Dr. Nagy Tamás, hiszen a tudása átadása bizonyosságot és biztonságot adhat Önnek. Az online képzések időtakarékosak és kényelmesek is, ki sem kell mozdulnia az otthonából.

Ha a minél könnyebben, egyszerűbben megvalósítható gyulladáscsökkentő lépések oldaláról keressük a logikus harmadik lépést, akkor az a "Fog- és szájhigiénia" lesz. A fogaink állapota nem csak egészségügyi, hanem esztétikai és társasági kérdés is, így szintén érdemes beilleszteni a rutinfeladatok közé.

Persze ideális mind a 9 lépés megvalósítása lenne, de ne legyen türelmetlen saját magával szemben, E gourmet recept alapján step by step finomhangolhatja életét. S mivel a WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint is a betegségeink 70-80 %-át az életmódunk okozza, ezen változtatásokkal kortól függetlenül fájdalom- és gyógyszermentesen élhet egészségesen akár egy életen át

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.