signpost-1273088_1920.jpg

Miért 9 lépés? 

Home Cook

Első lépésben eszközöket adunk az Ön kezébe a káros folyamatok és hiányállapotok korai felismeréséhez, azután segítünk a tesztalapú személyre szabott egészséges életmódja kialakításában és harmadik lépésben eljuttatjuk Önhöz az orvosilag is hiteles gyógyszermentes megoldásokat. 

Most az a legfontosabb, hogy az emberek egészségét olyan színvonalra emeljük a Skandináv Egészségprotokollal, dacára a stressznek és a vírusoknak, hogy termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat! Most nincs idő köhécselni, nincs idő megbetegedni, most nincs idő lerobbanni és legfőként nincs idő kórházba kerülni. 

1-3

Woman Working on Laptop

Létfontosságú az infláció miatt, hogy elindítsunk Önnek egy plusz bevételi forrást. De ehhez ma már nem elegendő, hogy egységnyi munkáját, szaktudását és kapcsolatrendszerét felhasználva, mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Erre se idő, se energia. Egyszerűen nem éri meg, nem kap érte nyugalmat. Ezért hoztuk létre a közösségi vállalkozást.

Első lépésben elindítjuk az Ön névre szóló webáruházát, majd hozzáférést kap az online franchise tudástárhoz, ahol mindent megtalál a sikeres munkához és végül egy mentor is segít Önnek, hogy már az első hónapban is egy sürű ködben is jó látható összeget kereshessen meg. 

4-6

Man Carrying Bike

Ehhez előbb a törzsvásárló rendszerét automatizáljuk, majd franchise partnerekre lesz szüksége a közösségi vállalkozásban, akinek delegálhatja a folyamatokat végül pedig a tehetséges partnerei a rendszeres képzések és mentorálás segítségével önállóan fognak dolgozni. 

A harmadik lépéssor az, hogy a bevételét nem csak ismétlődővé, hanem valóban passzívvá is tesszük. A kettő között 200-szoros különbség van pénzben, de a lényeg, hogy ne csak több pénze legyen, hanem több ideje is. 

7-9

 Young Woman Contemplating

Hihetetlen? 

Nem biztos hogy az itt leírt dolgokat Ön most reálisnak tartja. Semmi baj, a kétkedés természetes! Mi már viszont megtapasztaltuk, hogy működnek. Épp ezért javasoljuk, hogy szerezzen több információt, kérdezzen, ismerjen meg jobban minket és a skandináv egészség- és vállalkozói kultúrát!