Álomcsapda!

Bizonyára hozzám hasonlóan Ön is sok sikertörténetet látott vagy olvasott, tudja, amikor valaki hirtelen végre csapdába ejti álmait és megvalósítja őket!

Mégis, mivel legtöbbször általunk ismeretlen emberekkel történik meg, hisszük is meg nem is, s ha hisszük is, csak mosolygunk vagy csodálkozunk rajta és igazán nem érint meg minket. Nem markol a szívünkbe és nem ösztönöz minket a cselekvésre. Nem azt kiáltja "én is akarom, én is megcsinálom ha törik, ha szakad"!
Talán azt gondoljuk, ez csak kiváltságos keveseknek sikerülhet, vagy különleges szerencse kell hozzá. Itt a bizonyíték, hogy ez nem így van!

dreamcatcher-4065288_1920.jpg

Ez a történet a szemem előtt lett valóság! Végigkövettem az első perctől kezdve. Ismerem Anitát és beszélek is vele rendszeresen. Megtörtént, minden szava igaz! 

Azért tettem fel ide, mert remélem szeretettel, hogy Önt is megérinti, sőt cselekvésre sarkallja, mert igenis létezik álomcsapda, amivel meg tudjuk valósítani céljainkat, vágyainkat. 

160.000 nettóból havi 5.000.000!

A történet valós szereplője ugyanolyan, a szó legszebb értelmében átlagember, mint mi mindnyájan. Felnőtt, férjhez ment, szült három gyermeket, becsülettel dolgozott. Ő épp az egészségügyben asszisztensként. Élte a nagyszüleink, szüleink által megénekelt biztonságos, jól kiszámítható életét. Persze három gyermek és 160.000 nettó mellett nem egyszerű az élet, így férje kényszerből Németországban vállalt munkát. Ebből tartotta el a családot komoly áldozatok árán. Így telt el 15 év! Elmúltak 50, már semmi sem fog változni, ez a dolgok rendje. Vagy mégsem? 

Az alábbi, mindössze 6 perces videó egy hosszabb, őszinte interjú részlete Bajnóczi Anitával, aki 3 év alatt megvalósította két legnagyobb álmát! Gratulálunk neki és ezzel a kis részlettel szeretnénk megmutatni, hogy valóban kortól, élethelyzettől függetlenül Ön is képes lehet rá! Kérdező: Bódi Gábor.

Nem biztos hogy ezt, amit mi itt elmondtunk, amit Anita elmondott, azt Ön most reálisnak tartja. Mindnyájan hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy meg kell szenvedni a bevételért, hogy mindenhez személyesen ott kell lenniük és minden felelősséget saját magunknak kell vállalnunk és persze ott a kétség is. Én képes lennék rá? Semmi baj, ez teljesen normális, épp ezért szerezzen több információt, ismerjen meg minket és a skandináv kultúrát!