norway-28453_1280.png

Skandináv megoldások Magyarországon!

Nyílt titok és mindenki tudja is, hogy a skandináv országok egészségügyi- és bérszínvonala magasan a mienk fölött van! Az átlagfizetésük 4.000 € és 10-15 évvel egészségesebbek. Végre itt az ideje, hogy mi is élvezzük mindezt! Ezért elhoztuk Önnek!

Egészség és Anyagi biztonság

"Több, mint 20 éve foglalkozunk a gyógyszermentes egészségmegőrzéssel és az egészség helyreállításával. Ezreknek segítettünk és folytatjuk is ezt a munkát töretlenül, de arra is rájöttem, hogy pénz nélkül, anyagi biztonság nélkül nincs valódi egészség. Amíg szorongunk a hónap végén, amíg nincs otthon legalább fél éves tartalék, amíg minden egyes hónapban meg kell küzdenünk az életben maradásért egzisztenciálisan, addig védtelenek és sérülékenyek vagyunk! Ezért elhoztuk Önnek a legmodernebb skandináv üzleti modellt. Nem kell hozzá előképzettség, nem kell befektetnie milliókat, hanem végre úgy teremthetünk magunknak és szeretteinknek biztonságot, hogy élvezzük is közben."

Dr. Nagy Tamás

Közösségi vállalkozói modell

Tudjuk, hogy a munkahelyeken órási a taposás egy jobb pozícióért és ma már biztos állás sincs. Az üzleti világban pedig már nem létezik olyan vállalkozás vagy bolt, amelynek ne lenne bőven konkurenciája. A társadalmi és gazdasági környezetünk pedig olyan gyorsan változik, hogy szinte művészetté vált a gyors alkalmazkodás. Ezért egy olyan "vállalkozói" közösséget teremtettünk, ahol nincs konkurenciaharc, nincs rivalizálás, hiszen anyagilag is érdekeltek vagyunk egymás sikereiben. Nincs főnök, nincsenek elvárások, viszont van egy mentor, aki segíti a munkáját. Ön pedig annyi energiát fektethet be az üzletbe, amekkora a célja, amennyi pénzre szüksége van. Ez a szabadság első lépése, hiszen Ön döntheti el, hogy mikor, hol és mennyit dolgozik.

Tudjuk, általában nem könnyű változtatni, de most a a legmodernebb üzleti modellt alkalmazva könnyedén gyarapodhat. Gyűjtsön több információt, ismerjen meg minket jobban! Minden kérdésre válaszolunk!                         

Legyen haszna mások tudásából és munkájából!

Mit szólna ahhoz, ha Ön úgy keresne pénzt és építené ki saját magának az anyagi biztonságát, hogy mások dolgoznak Ön helyett? Méghozzá ingyen!

Dolgoznak Önnek hónapról hónapra neves szakemberek, akik egészségmegőrzéssel és életmóddal, valamint életvezetéssel kapcsolatos előadásokat és képzéseket tartanak az Ön ismerőseinek és meghívottjainak.

Dolgoznak Önnek olyan sikeres üzletemberek, akik már elérték ezt a bizonyos skandináv életszínvonalat és megtanítják nem csak Önnek, hanem az Ön ismerőseinek, meghívottjainak is. S ezt is ingyen! 

Önnek nem kell ezért éveket tanulnia, nem kell súlyos pénzeket költenie és nem szükséges átesnie azokon a buktatókon, amelyeken mi már túl vagyunk, mindössze használja a tudásunkat. Ez a közösségi vállalkozás egyik óriási ereje! Nézze meg a következő eseményünket és hívja meg rá barátait is!