A képre kattintva rövid videót nézhet meg a termékek jelentőségéről!

149€

Prémiumvásárlók számára a képen látható első kéthavi csomag hathavi feliratkozás mellett 396€ helyett 149€ (61% megtakarítás)

 További hónapok: havi 29€ 

strt kit.png

Balance Teszt és Olaj

1 perc alatt elvégezhető ön-vérteszt, valamint kivételes összetételű és minőségű halolaj, polifenol, D3 vitamin komplex a sejtek egyensúlyáért. 

79€

Prémiumvásárlók számára a képen látható első kéthavi csomag hathavi feliratkozás mellett 138€ helyett 79€ (43% megtakarítás)

 

További hónapok: havi 29€

large_Balance_Basic_Start_Order_530-LOGO

Balance Olaj

Kivételes összetételű és minőségű halolaj, polifenol, D3 vitamin komplex a sejtek egyensúlyáért. 

59€

Prémiumvásárlók számára a képen látható első kéthavi csomag hathavi feliratkozás mellett 93€ helyett 59€ (43% megtakarítás)

További hónapok: havi 22€

large_ZinoBiotic_startorder_530.png

ZinoBiotic​

Különleges rostkeverék, mely segít megőrizni a belek harmóniáját és védelmet nyújthat a vastagbélrákkal szemben.

79€

Prémiumvásárlók számára a képen látható első kéthavi csomag hathavi feliratkozás mellett 116€ helyett 79€ (32% megtakarítás)

További hónapok: havi 21€

large_Xtend_two_530-2.png

Xtend

Plusz energia, növényi kivonatok egyedi formában, vitaminokkal, nyomelemekkel az immunrendszer erősítésére és a sejtek regenerálásához.

Orvosszakmailag is indokolt a folyamatos, legalább 6 hónapos program, mert valószínűleg senkinél sem egy hónap alatt alakult ki a jelenlegi állapota. Persze már vannak az első hónapban is remek tapasztalatok, azonban, mivel nem gyógyszerekkel és nem kemikáliákkal avatkozunk be, hanem természetes hatóanyagokkal segítünk, szükséges 3-4 hónap a sejtekbe történő teljes beépüléshez.
Viszont cserébe, ha Ön feliratkozik erre a programra, - mint prémiumvásárló -, akkor 40-60%-os kedvezményt kap a programban szereplő funkcionális élelmiszerek és a vértesztek árából, valamint nem egy összegben, hanem havi lebontásban is tud a webáruházon keresztül bankkártyával fizetni.
Tekintettel arra, hogy a forrás Svédország, 7€ a szállítás költsége. Az ésszerű költségkímélés érdekében az első megrendeléskor egyszerre kéthavi egészségcsomag érkezik, utána pedig a havi lebontású fizetés mellett mindig kéthavonta fog Önhöz egyszerre kéthavi adag érkezni.

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.