Próbálkozások helyett egészségprogram!

79€

Prémium vásárlók számára a képen látható első kéthavi csomag hat havi feliratkozás mellett 138€ helyett 79€ (43% megtakarítás)

 

Utána pedig havi 30 a termék utánrendelése

Balance olaj

large_Balance_Basic_Start_Order_530-LOGO

A Zinzino Balance olaj a legjobb minőségű északi nyílt tengeri apróhalakból (szardínia, szardella, makréla) kinyert halolajat tartalmaz. Egy felnőtt napi adagjában 1800-2500 mg omega zsírsav van, benne EPA, DHA, DPA és omega-7. Ez mind minőségben, mind mennyiségben kuriózum. A DPA és az omega-7 kizárólag az északi tengeri halakban fordul elő. A DPA az ereink belső felületét az endothel-t védi, ezzel segít az érelmeszesedés megelőzésében. Az omega-7 pedig egy igazi szuperzsírsav.

A hatékony megoldásokhoz kell a napi 1800 mg. Sajnos a halolajkapszulák ennek csak töredékét tartalmazzák. Egy adag a Balance olajból felér 10-15 hagyományos halolajkapszulával. Ilyen szintű zsírsavfelvételhez heti 1,5-2 kilogramm frissen fogott, zsíros tengeri halat kellene megennünk.

A Balance olaj érés előtt leszedett olívabogyóból kivont polifenolokat is tartalmaz, D3 vitaminnal. A polifenolok megvédik az omega-3-at az avasodástól és antioxidánsként javítják a sejtek működését.

Orvosszakmailag indokolt a folyamatos, legalább 6 hónapos program, mert valószínűleg senkinél sem egy hónap alatt alakult ki a jelenlegi állapota. Bár vannak már az első hónapban is remek tapasztalatok, mégis pl. a zsírsavak teljes beépülésére a sejtekbe szükséges 3-4 hónap.
Viszont cserében, ha Ön feliratkozik erre a programra, - mint prémium vásárló - akkor 40-60%-os kedvezményt kap a programban szereplő funkcionális élelmiszerek és a vértesztek árából, valamint nem egyösszegben, hanem havi lebontásban is tud a webáruházon keresztül bankkártyával fizetni.
Tekintettel arra, hogy a forrás Svédország, 7€ a szállítás költsége. Az ésszerű költségkímélés érdekében az első megrendeléskor egyszerre kéthavi egészségcsomag érkezik, utána pedig a havi lebontású fizetés mellett mindig kéthavonta fog Önhöz egyszerre kéthavi adag érkezni.

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.