norway-28453_1280.png

Skandináv modell

Nyílt titok és mindenki tudja is, hogy a skandináv országok egészségügyi- és bérszínvonala magasan a mienk fölött van! Az átlagfizetésük 4.000 € és 10-15 évvel egészségesebbek. Végre itt az ideje, hogy mi is élvezzük mindezt! A titok a világon egyedülálló Skandináv Egészségprotokoll logikájában és tevékenységében rejlik. Ezért elhoztuk Önnek a legjobb pillanatban!

Revewing Graphs

2022- Izgalmas helyzetben vagyunk

Kezdjük azzal, hogy van itt most, egy egész izgalmas gazdasági helyzet, egy legalább ennyire izgalmas egészségügyi helyzet és egy egyre izgalmasabbá váló inflációs helyzet is. Ezek mellett nem lehet csak úgy elmennünk, “majd egyszer minden úgy lesz mint régen, dolgozzunk csak úgy, mint eddig."

Ezekre oda kell figyelnie, ezek miatt cselekednie kell, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne vegyük mindezt számításba. A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer, amelyben a közös érdekeink vonalában javaslatot teszünk Önnek egy szövetség megkötésére. Közösségben erősebbek vagyunk.

"Az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon kell tartanunk hogy termelőképesek legyenek!"

achieve-1822503_1920.jpg

Nulladik pont, az alapvető feladatunk

A Skandináv üzleti modellben az alapvető feladatunknak, a nulladik pontnak annak kell lennie, hogy az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon tartsuk, hogy termelőképesek legyenek! Mert egy ilyen, a fenti hatásoknak kitett nehezített terepen is tudniuk kell az embereknek “rohanni”! Igen, rohanni, mert ahhoz hogy anyagilag, gazdaságilag megőrizzék a mostani szintjüket, biztosítsák csak az eddigi élszínvonalukat, ahhoz most rohanniuk kell. Most nincs idő köhécselni, nincs idő megbetegedni, most nincs idő lerobbanni és  végképp nincs idő kórházba kerülni, sem Önnek, sem az ügyfélkörének.

 

A Skandináv Egészségprotokoll bizonyítható módon, többszörös vértesztekkel felszerelkezve, szinte egyedülállóan a világon mérhető módon, egészségügyi garanciát képes vállalni, hogy az emberek valóban megkapják azt az erőt, lendületet, amire jelen nehezített körülmények között szükségük van. Ha Ön egy egy komoly, fenntartható vállalkozásban gondolkodik, akkor az édeskevés egy üzlethez, ha a termék nagyon jó, ez ma már természetes.

Revewing Graphs

Sarokpont, amelyből kifordíthatja a világot

Lehet, hogy valaki most esetleg megharagszik rám, remélem Ön nem, de hitem szerint ma már az nem érdem, vagy siker, hogy valamivel pénzt lehet keresni. Az internet korszakában, ennyi információ birtokában és ilyen munkaerőhiány mellett pénzt keresni szinte már bármiből lehet. 

 

Lényeges kitétel, hogy ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz hogy egységnyi munkámat, egységnyi energiámat, egységnyi szaktudásomat és kapcsolatrendszeremet felhasználva, ezeket mind-mind beletéve a projektbe, mindezért csak egységnyi pénzt kapjak. Ez ma már egyszerűen nem éri meg!

 

Ilyenből sok van van, sőt, ezekből van a legtöbb. Az a baj, azt látjuk, hogy ezekkel a típusú vállalkozásokkal nem lehet, úgymond pozíciót szerezni, nem lehet biztonságot teremteni és sajnos nem képes megadni sem a kiszámíthatóságot, sem a szabadságot. Sőt, ezért még nyugalmat sem adnak!

"Ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz, hogy egységnyi munkámat, szaktudásomat és kapcsolatrendszeremet felhasználva, mindössze csak egységnyi pénzt kapjak."

Website Chart

A pandémia tapasztalata

Nézzük meg a pandémia közben, után felfutó üzletágakat. Netflix, HBOmax, online játékok, mind-mind előfizetéses rendszerek, de ha áttérünk a nem digitális világba, ott vannak a kávés cégek, vagy épp a HP, akik fejlődtek, gazdagodtak. Miért?

Mert azok a szervezetek növekedtek, akik egy előfizetéses rendszerben tudnak gondolkodni. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is. Na, ők azok, akik igazán rohannak! Hallgassa meg a HP igen tanulságos és előremutató példáját!

"Azok a szervezetek tudnak növekedni, akik egy automatizált előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra valóban létezik a kiszámítható jövőkép."

Running Faucet

Aktív és passzív jövedelem

Vállalkozóként még egy dolgot jó lenne megkülönböztetnünk, mert itt komoly meg nem értések vannak. Az, hogy Önnek egyszeri bevétele és ismétlődő bevétele is lesz? Másképpen nevezve, Önnek csak aktív vagy passzív jövedelme is lesz? Rengeteg helyen beszélnek az utóbbiról, de szinte sehol sem valósul meg. Mégis beszélnünk kell erről, mert a kettő között 200-szoros különbség van, pénzben. Egyszer ad el Ön valamit, vagy kinyitja az előfizetéses csapot? 

 

Félreértés ne essék, az alapmunkát el kell végezni. El kell nyernie a vevő elégedettségét, hűségét, lojalitását, utána már viszont folyamatosan Önnél fogja költeni a pénzét. Méghozzá úgy, hogy Ön ahhoz nem kell. Emlékszik a HP példára? 

Nem kell újra meg újra minden hónapban telefonálnia, kommunikálnia az ügyféllel, mert az automatizált előfizetéses rendszer száz százalékosan önműködő.

"17 év munkáját és tapasztalatát hasznosíthatja már most a saját vállalkozásában!" 

A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer

Hogyan? A megoldáshoz szükséges egy jól felépített rendszer, amelyben a közös érdekeink vonalában javaslatot teszünk Önnek egy szövetség megkötésére. Közösségben erősebbek vagyunk.

A Skandináv modell megalkotásához mire volt szükség? Professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztéseket elvégezni. Végül kellett hozzá17 év munka, és még valami plusz kialakítása, amit mi úgy hívunk, hogy közösségi vállalkozás és kultúra, amelyek értékeit és hasznait Ön mind a saját javára fordíthatja: ​​

Tőkekockázat nélküli vállakozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai referencia, támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

első lépésként simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert van egy 100%-os pénz-visszatérítéses ajánlatunk

egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni franchise partereket, a munkát nekik delegálhatja bérköltség nélkül és így az egyetlen megoldás, amivel ki tud mászni abból a problémából, amely eláraszt minket: hogy nincs időnk

olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal tud tárgyalni, nem pedig egy "könyörgő kiskutyaként", valamint olyan támogatást kap, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen, ott simán elgáncsolná a konkurencia

pályakezdők és az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak, amelyek megtörténte esetén a kezdő kolléga is egy sűrű ködben is jól látható összeget tehet zsebre.

Amikor vállalkozókkal találkozunk, nem biztos hogy ezt, amit mi itt most elmondtunk, ők reálisnak tartják, lehet, hogy Ön sem. Hozzá vannak szokva ahhoz, hogy meg kell szenvedni a bevételért, hogy mindenhez személyesen ott kell lenniük és minden felelősséget saját maguk vállalnak. Ez tapasztalat, de ettől még minden fejlődik és vállakozási kultúra is!