top of page
Gabika foóKZS_2946_1.jpg

Dr. Halász Gabriella

csecsemő és gyermekszakorvos

nefrológus - a vesék működésének és zavarainak szakértője

ifjúságorvostan szakorvos - az iskolás gyermekek egészségmegőrzésének tudora

homeopata szakorvos és oktató

Telefon:

Email:

A betegségek kialakulásának a magyarázata, akár gyermekről, akár felnőttről is van szó, az egy hármas egység. Az ember több milliárdnyi egyedi sejtből áll, így a sejtek egészsége, jó anyagcseréje döntő. A sejtek persze együtt is működnek. Az együttműködés mikéntjének megértése és az összefüggések felderítése megadja a választ a megfelelő kezelés kiválasztására. Végül az elme, mint szabályzó rendszer döntő szerepet játszik a betegségek kialakulásában és a gyógyulásban is.

Kinek tudok segíteni?

Minden olyan felnőttnek és gyermeknek, akik nem elégszenek meg csupán a gyógyszerek beszedésével és nem akarnak beletörődni egy kóros állapotba. Nincs olyan, hogy gyógyíthatatlan állapot, hanem a lelkünk-testünk működésének megismerésével, a megfelelő módszertan kiválasztásával és kitartással minden megoldható. Ebben több évtizedes tapasztalatom van.

image-file-formats-6200465_1280.png

Szakmai tapasztalataim:

Szakmai írásaim jelentek meg gyermekgyógyászati tárgyú cikkek formájában (részben kazuisztika, részben a Down-kórban szenvedők vizsgálatának tárgyában), valamint gyermek-nefrológia és homeopátia témakörökben is. Részt vettem a védőnők képzésében, illetve ismeretterjesztő folyóiratban cikket írtam, előadásokat tartottam az ifjúkori túlsúlyos, elhízott kamaszok adatainak elemzéséből, a diétás tanácsadás hatékonyságáról. Előadásokat tartottam a homeopátiáról a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület tanfolyamain és a Semmelweis Egyetemen.

szakmai anyag.jpeg
gyerekmacival.jpeg

Dolgoztam a a Budai Gyermekkórházban, a Dél-pesti Kórház gyermekosztályán és a Heim Pál Gyermekkórház Gastroenterológiai és Nephrológiai Osztályán, adjunktusként. Felkérést kaptam kórház ifjúságvédelmi csoportvezetőjének a posztjára és ennek keretében 10 éven keresztül szerveztem a budapesti és részben vidéki iskolaorvosok és védőnők havonkénti továbbképzését. 

"Évtizedes tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem,  hogy ez a három összehangolt módszer megoldás az egészsége fenntartására és visszaszerzésére."

Az első teendő a sejtek – a legkisebb működő egység – működésének a helyreállítása, tápláltságának a visszarendezése. Véleményem szerint ez az ún. Skandináv Egészségprogrammal a tökéletességig helyreállítható.

A második fontos egység, a sejtek közötti szabályozás beállítása – függetlenül attól, hogy a szabályozandó sejtek egymáshoz viszonyítva milyen kapcsolatban vannak. Ez már felöleli a testi sejtek és az elme kapcsolatát is. Erre tökéletesen alkalmas a – Samuel Hahnemann indította – homeopátia, mint szabályozó terápia.

A harmadik szervező rendszer a betegségek okainak a megmagyarázása biológiai törvényszerűségek alapján. A betegségek alapja az idegrendszeri, érzelmi konfliktus, hatására az agyi rendszer reléként bekapcsol és kiutasítja a konfliktus helyének megfelelő testi manifesztációt. Ezen tudományág a Germán Medicina alapja.

image-file-formats-6200465_1280.png

Rólam írták:

"Abszolút empátia, segíteni akarás jellemzi a doktornőt! Aki folyamatosan képezni képes önmagát, és nem elégszik meg csak a megszerzett tudással. Ezért a maximalitásra törekszik, amiért nyugodt szívvel lélekkel tudom ajánlani!"

"Tudomásom szerint a homeopátiában több mint 30 éves

gyakorlata van, de más egyéb alternatív és kiegészítő gyógyítási módszerekben is járatos. Mindezeket kitűnően

ötvözi az akadémikus orvoslással."

"Halász Gabriella azon kevés orvosok közé tartozik, akik folyamatosan képzik magukat, nyitottak, és kutatják, hogyan tudnának még jobban segíteni a hozzájuk fordulókon."

"Állandóan tanul, képzi magát, minden újra nyitott. Az egész családunkat

gyógyítja."

"A doktornő nagyon jó diagnoszta, pontosan, célirányosan kérdez, és nagyon figyel a betegére. A rendelése olyan,mintha egy kellemes beszélgetésre térne be az ember."

"Fiatalokat megszégyenítő erővel és lelkesedéssel végzi a munkáját."

seashell-7543759_1920.jpg

Várom jelentkezését!

Telefon:

Email:

  • Facebook
ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page