A videó hossza 1 perc.

Egészségügyi kihívásaink hátterében a civilizációhoz alkalmazkodni képtelen, ősi, velünk született immunrendszerünk diszfunkciója és az ebből eredő rejtett gyulladás áll. Amennyiben csak a tüneteket kezeljük - most ez folyik az orvoslásban - és nem adunk egyértelmű, oki megoldást a sejtjeinkben lévő gyulladásra, akkor ez a folyamat viszonylag rövid úton inzulinrezisztenciához, pajzsmirigy alulműködéshez, ízületi gyulladásokhoz, korai öregedéshez, hosszabb távon pedig érszűkülethez, szívinfarktushoz és stroke-hoz vezet. A 9 lépés egészségprogram a rejtett sejtszintű gyulladások korai felismerésével és megoldásával foglalkozik.

amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

ingbenkarbafont.JPG

Dr. Nagy Tamás

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.