Elhízás

Az elhízás napjainkra világszerte az ötödik vezető halálokká vált, hiszen a túlsúly lehet oka és/vagy súlyosbító tényezője számos betegségnek, úgy, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, májbetegség és a 2-es típusú cukorbetegség.

Az adatok szerint nem csak az elhízás önmagában az ok, hanem a zsírsejtek úgynevezett fenotípusváltáson is átesnek és biológiailag aktív anyagokat kezdenek el termelni. 

 

(Túlsúly, elhízás, metabolikus szindróma, valamint 2-es típusú diabetes kialakulásakor a zsírszövet mennyisége megnő és egyben macrophag-infiltráció is figyelhető meg. Ilyen macrophag-felszaporodás észlelhető a májszövetben is. A zsírszöveti és macrophag aktivitás eredményeként megindul a gyulladást kiváltó, részben specifikus zsírszöveti citokinek termelődése.)

A videó 5p. 26ms. hosszúságú

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.