Mi köze lehet a fogínygyulladásnak a cukorbetegséghez vagy az alvászavarnak a bélflóránkhoz?

A reggeli fizikai aktivitásnak milyen hatása van az esti elalvásra?

Sosem találná ki, mi a leggyakoribb betegségünk!

"Élvezetes és újszerű!"

Így lehet véleményezni Dr. Nagy Tamás előadásait, aki egészségügyi kihívásaink okait, valamint valódi és egyszerű megoldását mutatja meg. Mindezt tudományos alapossággal, mégis nagyszerű példákon keresztül, könnyen érthetően. 

"Amennyiben csak a tüneteket kezeljük – és most ez folyik az orvoslásban – s nem adunk egyértelmű, oki megoldást a sejtjeinkben lévő gyulladásra, akkor ez a folyamat viszonylag rövid úton inzulinrezisztenciához, pajzsmirigy alulműködéshez, ízületi gyulladásokhoz, korai öregedéshez, elhízáshoz, májbetegséghez, 2-es típusú cukorbetegséghez, alvászavarokhoz, hosszabb távon pedig érszűkülethez, szívinfarktushoz és stroke-hoz vezet. A képzésen részletesen végigvesszük a lépéseket és gyakorlati tanácsokat, útmutatót adunk annak sikeres megvalósításához."

Dr. Nagy Tamás

Tavasszal többlépcsős előadássorozatot tartottunk a civilizációs betegségeink okairól és természetes megoldásairól. Ősszel reményeink szerint folytatni a fogjuk, s más nem csak Magyarországon, hanem már rendelkezünk kedves meghívással Romániából és Ausztriából is.  
Készül egy kétórás összefoglaló remek előadás, melynek vágatlan verzióját az alábbiakban tekintheti meg. Ha feliratkozik hírlevelünkre, akkor időben értesítjük a 2019-20, őszi-tavaszi programokról. 

Dr. Nagy Tamás  - A csendes gyilkos! A jún. 20-i előadás vágatlan 2 órás felvétele a Your Health Academy szervezésében

Hogyan válasszunk biztonságos vitamint

A KORONAVÍRUS ÉS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Magas vérnyomást is okozhat a rostszegény étr...

1/10
Please reload

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.