top of page
office-2643259_960_720.jpg

Egészség és biztonság 

 így dolgozunk mi

Egy skandináv módszert hoztunk el Magyarországra, amely az egészségmegőrzés kiváló eszköze és segít az anyagi biztonság megteremtésében.

Hogyan csináljuk és mit?

Ebben a rövid videóban szeretnénk ízelítőt adni vállalkozásunk szemléletmódjáról.

Az automatizált, előfizetéses törzsvásárlói rendszer biztonsága

- Stabilitás, jövőkép, kiszámíthatóság: egységnyi munkáját, egységnyi energiáját, egységnyi szaktudását és kapcsolatrendszerét felhasználva, ezeket mind-mind beletéve a projektbe, egységnyi pénz helyett folyamatos, ismétlődő és passzív bevételt biztosít.

graph-163509_960_720.jpg

- Passzív jövedelem: az ismétlődő bevétel még nem azonos a passzívval. A passzivitásról rengeteg helyen beszélnek de szinte sehol sem valósul meg. Azért nem, mert amíg a bevétel megszerzése az Ön személyes aktivitását követeli meg, addig lehet, hogy az ismétlődő, de nem passzív. Az automatizált előfizetéses rendszer azonban 100%-osan önműködő. Félreértés ne essék, az alapmunkát el kell végezni. El kell nyernie a vevő elégedettségét, hűségét, lojalitását, utána már viszont folyamatosan Önnél fogja költeni a pénzét. Méghozzá úgy, hogy Ön ahhoz nem kell. Nem kell újra meg újra minden hónapban telefonálnia, kommunikálnia az ügyféllel.

- Win-win-win szituáció: egymást támogató kollégák közössége és a vevők éveken át tartó hűsége

Közösségi vállalkozás és kultúra, amelynek értékeit és hasznait Ön mind a saját javára fordíthatja

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os pénz-visszatérítéses ajánlatunk van.

"Nincs időm" megoldása

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül és így az egyetlen megoldás, amivel ki tud mászni abból a problémából, amely eláraszt szinte mindenkit: hogy nincs időnk.

Szakmai referencia, támogatás,

közösség

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni, valamint olyan támogatást kap, egészségügyi szakemberek, sikeres üzletemberek személyében, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen, ott simán elgáncsolná a konkurencia. 

Pályakezdők, nem vállalkozók

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak, amelyek megtörténte esetén a kezdő kolléga is egy sűrű ködben is jól látható összeget tehet zsebre.

kapcsolatfevétel előfizetés
Kapcsolatfelvétel

Köszönjük jelentkezését!

Mi történik, miután kitölti az űrlapot?

Ha elküldi nekünk az adatokat, akkor 48 órán belül visszahívjuk egy minden kötelezettségtől mentes kapcsolatfelvételi beszélgetésre. 

 

Ha van olyan idősáv, amikor Ön biztosan NEM elérhető, akkor kérjük, jelezze az űrlapon. 

Munkatársaink, akik vissza fogják Önt hívni:

Virág Katalin.png
DrNagyTamas_edited.png

Virág Katalin - 

szakreferens

Tel: +3670 6388-180

Email: info@9lepes.hu

Dr. Nagy Tamás -

tulajdonos

Tel: +3670 1980-552

Email: info@9lepes.hu

bottom of page