Magyarországon 21.900 elégedett törzsvásárló.
Világszerte több, mint 300.000!

question-423604_1280.png

Hogyan lehetséges?

Biomarker alapú, személyre szabott étrend-kiegészítők és egészségügyi technológia

Új generációs
skandináv egészségprogram!

4  hónap múlva  mérje meg az elképesztő változást, ne csak érezze, hanem lássa is az eredményt a saját vérsejtjeiben!

Teszteljen, a sejtjei egészségesek? 

Használja az Egészségprotokollt,  hogy elképesztő egészségügyi előnyökre tegyen szert! 

A protokoll három termékével javítsa a teljesítőképességét, a csontjai, izmai erősségét, agyműködését,  szív-érrendszerét, immunrendszerét és tartsa egyensúlyban a vércukor- és koleszterinszintjét is.

Ellenőrizze újból egy teszttel az eredményt!

Megkapják-e a sejtjei azokat a tápanyagokat és abban a dózisban, amelyekre valóban szükségük van?  

IP-Isolated-Product-BalanceTest.jpg
+
IP-Isolated-Product-BalanceTest.jpg
IP-Isolated-Product-Health-Protocol-Plus
+

Nyerjen egyedülálló betekintést a vörösvérsejtjei zsírsavprofiljába! Ellenőrizheti az omega 6:3 egyensúlyát, a sejtek tápanyagfelvételét, a test ún. védelmi értékét a protokoll előtt, majd a változást 4 hónap elteltével. Ezt a világon egyedülálló eljárást a norvég VITAS laboratórium fejlesztette ki. Fájdalommentes száraz-vércsepp vizsgálati módszer, amit az otthonában gyorsan, könnyen elvégezhet.

 • Omega 6 : 3 egyensúlya?

 • A sejtmembránjai átjárhatósága? 

 • Mentális erőssége, stressztűrő képessége?

IP-Isolated-Product-BalanceTest.jpg
IP-Isolated-Product-BalanceOIl-PLUS-Grap

A Balance Oil hozzájárul

 • az agy

 • a szív 

 • az immunrendszer

normális működéséhez

A megváltozott táplálkozási szokásaink miatt a sejthártyánkban lévő omega 6 : omega 3 zsírsavak aránya durván eltolódott. Az egészséges omega 6:3 egyensúly viszont képes megvédeni a szervezete sejtjeit a rozsdásodástól (oxidatív stressztől) és a gyulladástól.  A Balance Oil prémium formula egy polifenol-omega 3 esszencia,  D3 vitaminnal kiegészítve.

A ZinoBiotic ötféle természetes rost igen speciális keveréke. Késleltetett hatású, aminek a jelentősége, hogy a megfelelő baktériumokat kaphassa meg a megfelelő helyen, a vastagbél teljes hosszában. Támogatjuk az egészséges bélflóra növekedését. 

Zinobiotic

 • Néhány hét alatt létrehozzuk az egészséges bélflóráját

 • Elképesztő előnyt jelent ez az agyunk, a bőrünk és az immunrendszerünk számára 

 • Segít fenntartani a normális vércukor- és koleszterinszintet

IP-Isolated-Product-ZinoBiotic_edited.jp
IP-Isolated-Product-Xtend-Plus-Perspecti

Xtend+

 • Energiatermelés

 • Karbantartott csontozat

 • Erős izomzat

 • Immunrendszer

Az Az Xtend+ egy speciális, teljesen természetes rendkívüli szuper-formula. A sejtek működéséhez és regenerációjához nélkülözhetetlen növényi hatóanyagok gondosan összeválogatott komplex keveréke. 22-féle vitamint és ásványi anyagot, 1-3/1-6 béta-glükánt, védő színanyagokat, karotinoidokat, tengerből származó polifenolokat és az enzimatikus immunrendszert támogató cianogéneket és metilcsoport donorokat is tartalmaz.

Teszteljen, élvezze a protokolltermékek használatát és szerezze meg azokat az egészségügyi előnyöket, amelyekre vágyott!

Egészségprotokoll törzsvásárlói ajánlat, 50% azonnali kedvezmény!

Az első, azaz a 0. hónap megrendelésekor Ön a kéthavi terméket és a két vértesztet fizeti: 496€ helyett csak 253€-t a törzsvásárlói kedvezmény miatt. Az első tesztet azonnal, a kontrolltesztet a 4. hónapban kapja meg.

IP-Isolated-Product-BalanceTest.jpg
IP-Isolated-Product-BalanceTest.jpg
IP-Isolated-Product-Health-Protocol-Plus
IP-Isolated-Product-Health-Protocol-Plus

Az 1. hónaptól Ön havonta fizeti a havi termékadagot: 109€ helyett csak  78€-s törzsvásárlói áron 6 hónapon át és a Zinzino kéthavonta szállítja majd egyszerre a két havi terméket egyszeri szállítási költség mellett (7€). 

IP-Isolated-Product-Health-Protocol-Plus
szállításáraknélkül.png

Miért a Skandináv Egészségprotokoll? 

 • mert a skandináv országokban már bizonyított, 300.000 felhasználó, több, mint 500.000 Balance vérteszt

 • mert ár/érték arányban verhetetlen: a  kiemelkedő minőség mellett a protokoll 3 terméke együtt mindössze 78 €/hó

 • mert van lehetősége akár ingyen is termékekhez jutni

 • mert a termékek jól érthetőek és orvosilag is igazolt, hatékony összetevőből épülnek fel

 • mert a Balance vérteszt segítségével objektíve mérhető a protokoll hatásossága

Minden hónapban ingyen termék? 

A Zinzino nem költ hatásvadász, megtévesztő reklámokra és azok költségét sem építi  be a termékei árába, hanem bízunk az Ön megítélésében, adunk az Ön véleményére! Így nagyon kedvező árakat sikerült kialakítani, és arra is van lehetősége, hogy ingyen jusson hozzájuk havonta. Amennyiben Ön már vásárlónk és saját magán is érzi áldásos hatását, bizonyára nem fogja eltitkolni ezt barátai, szerettei előtt. Ha Ön elmondja a személyes tapasztalatait és ennek hatására ők is vásárlóink lesznek, a Zinzino ingyen termékkel köszöni ezt meg Önnek.*

Ön törzsvásárló?

Elégedett, ezért szívesen ajánlja szeretteinek, barátainak?

Már négyen részt vesznek a programban Ön által?

Vásárlóként ők ugyanazon (vagy nagyobb) megrendeléssel rendelkeznek, mint Ön?

Igen, Önnek automatikusan jár az ingyen termék!*

*mindössze a havi szállítási költséget kell fizetnie, részletes és hivatalos tájékoztatást a www.zinzino.com oldalon talál

Online vagy telefonos díjmentes konzultáció!

Ha még maradt kérdése.....

Dr_edited.png

Dr. Nagy Tamás

orvos-egészségügyi közgazdász

A doktor úr elkötelezett híve az egészség megóvásának, a Skandináv Egészségprotokollnak. Rendszeresen tart előadásokat e témákról online és élőben is. Dr. Nagy Tamás orvos, diplomáját a Szegedi (akkor még Szent-Györgyi Albert) Orvostudományi Egyetemen szerezte és az egyetem alatt is vonzotta már a komplementer medicina (reflexológia, kínai orvoslás, fitoterápia). Tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak.

Rádiós beszélgetés Dr. Nagy Tamás

A doktor úr szívesen segít Önnek a természetes megoldások lehetőségein belül, de nagyon fontos, hogy  panaszai esetén továbbra is kövesse kezelőorvosa utasításait! Javasoljuk, hogy orvosi kezelés alatt állók vagy bármilyen krónikus betegségben szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mielőtt bármilyen változtatást hajtanának végre az étrendjükben, illetve amikor bármilyen új táplálkozási programba kezdenek.

A napi védelmen túl jöjjenek az egyedi különlegességek!

IP-Isolated-Product-Protect-Plus-Perspec
TÁMOGASSA SZERVEZETÉT A VÉDEKEZÉSBEN!

Protect+ egyedi, teljesen természetes formula, célja a kiváló immunrendszer és egészség elérése és fenntartása. Klinikailag igazoltan magas hatásfokú
1-3/1-6 béta-glükánokat, valamint egyedülálló és hatékony vegán D3-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

 

A terméket a képre kattintva rendelheti meg!

ALUDJON JÓL, LAZULJON EL ÉS ÉREZZE JÓL MAGÁT!

A Viva+  egy természetes, sáfrányból készített formula, amely számos módon javíthatja az Ön hangulatát és általános közérzetét. Célja a stressz enyhítése, a hangulat javítása és a jó közérzet erősítése. Támogatja az idegrendszer és az agy egészséges működését, hozzájárulva a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

A terméket a képre kattintva rendelheti meg!

 

IP-Social-Media-Images-Viva-Plus-6.jpg
IP-Social-Media-Images-LeanShake-Strawbe
Fit Woman
HOZZA MAGÁT FORMÁBA!
FESZESEBB IZMOK, FOGYÁS?

Égessen zsírt és építsen izmot a LeanShake Kit segítségével! A LeanShake fehérjékben gazdag,  valamint ZinoBiotic rostokat, Közepes láncú triglicerideket (MCT), quinoát, ananászt (bromelaint), papaját (papaint), illetve 25-féle vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz.

A terméket a képre kattintva rendelheti meg!

Ha még maradt kérdése.....

banner-1090830_1920.jpg

Kérdése van? 

Köszönjük!

Senkit sem bátorítunk a jelenlegi gyógyszerezésének megváltoztatására, vagy elhagyására. A weboldalon leírtakban maximális hitelességre és pontosságra törekszünk, mégsem sugalljuk, hogy adott betegség a Skandináv Egészségprotokollal gyógyítható. A törvényi szabályozás szerint csak a gyógyszer gyógyít. Panaszai esetén továbbra is kövesse kezelőorvosa utasításait! Javasoljuk, hogy orvosi kezelés alatt állók vagy bármilyen krónikus betegségben szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mielőtt bármilyen változtatást hajtanának végre az étrendjükben, illetve amikor bármilyen új táplálkozási programba kezdenek. A Skandináv Egészségprotokoll oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik.*