top of page

TÁGRA NYÍLT EREK

Az érszűkület okaként sajnos még mindig a koleszterinkérdést hangsúlyozzák, pedig ez csak következmény, nem az ok. A fő probléma az artériák falában kialakuló rejtett gyulladás. Ezt kell megoldanunk!

Rejtett gyulladások

A városi életmódunk, a stressz, a szorongás, a táplálkozási kihívásaink és az elhízás mind-mind az immunrendszerünket terheli, hiszen próbál védeni minket a környezeti hatások ellen. Mindez a túlműködését eredményezi, a túlműködés pedig folyamatosan gyulladásos anyagokat termel. Ezért tévút az "immunerősítés". A túlfeszített immunrendszert nem erősíteni kell, hanem a normál működését helyreálltani. A rejtett, alacsony szintű gyulladás sajnos nehezen mutatható ki és a gond az is, hogy általában már csak akkor szerzünk tudomást minderről, amikor ki is alakult a betegségünk.

heart-attack-7479253_1920.jpg

Dr. Nagy Tamás évek óta erről beszél

Több száz előadás, köztük Tv és Rádió interjúk, hasznos és tanulságos összefoglalóval, amit érdemes megnéznie! Miért is leszünk betegek? Mi a közös minden egyes civilizációs kórképben? Igen, valóban létezik pofonegyszerű mindenki által használható megoldás az egészség megőrzésére vagy visszaállítására gyógyszerek és önsanyargatás nélkül!

JOBB EGÉSZSÉG

Az interneten sokszor ellentétes állítások jelennek meg az egészségről, a helyes táplálkozásról, így nehéz eligazodni. A drogériákban és bioboltokban is általában kevés a megalapozott szakmai információ, hogy mit használjon és melyek a biztonságos vitaminok. Ezért a próba szerencse helyett egy teszt alapú, bizonyított, orvosilag hiteles gyógyszermentes Egészségprotokollt juttatunk el felhasználóinkhoz a valódi megoldásokért. Ha Ön jobb egészséget szeretne, akkor törzsvásárlóként webáruházunkból személyre szabott tanácsadás mellett folyamatos kedvezménnyel sokkal olcsóbban vásárolhat.

TÖBB PÉNZ

Ha Ön több pénzt szeretne, akkor tagja lehet a közösségünknek és minden segítséget megkap a saját automatizált, globális, közösségi webáruháza sikeres üzemeltetéséhez. A munkához nem szükséges egészségügyi végzettség, mert egy precízen kidolgozott franchise szisztémát üzemeltetünk. Velünk eleve megmenekül a vállalkozókat sújtó tőkekockázattól, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk. Vállalkozásunk emberekből épül fel, mert a jobb egészség mindig személyes ügy.

CRP érték

Az orvostudományban az ún. CRP (C-reaktív Protein) értéket használják a rejtett gyulladások kimutatására. A kutatások igazolták, hogy a CRP érték sajnos nem alkalmas megelőzésre, a lappangó betegség korai kimutatásra, viszont kórjelző és monitorozható vele a kezelés hatékonysága. Vagyis, amikor már kóros tartományban van, akkor meg is jelenik a betegség. A CRP a máj által termelt anyag, amely a fehérvérsejtek által kibocsájtott gyulladást kiváltó vegyületekre reagál. A CRP rövid távon is hírtelen megugorhat fertőzések hatására, de a tartós lassú emelkedése rendszerint valamilyen krónikus gyulladásos betegséget feltelez. A szívbetegségre való hajlam emelkedése mellett leggyakrabban autoimmun és daganatos folyamatokban látjuk. 

Miért nem kezeli ezt az orvosom?

Az tudományos életben több, mint 20 éve köztudott e tény. Tanulmányok tucatjai jelennek meg folyamatosan, sőt ún. meta-analízisek, ahol a korábbi 50-60 klinikai vizsgálatot összefogva mély elemzéseket végeznek. No, de erre a gyulladásra nincs tablettás gyógyszer. A recept nélkül kapható fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentők itt nem hatnak. A steroidok jók lennének, de hosszabb távon rettenetes mellékhatásaik vannak. Létezik egy speciális injekciós kúra, amit az autoimmun betegségekben adnak, de széles körben nem alkalmazhatóak. A gyógyszergyártók pedig a Vioxx bortány óta nem tolonganak új gyulladáscsökkentők fejlesztéséért. A betegágy mellett álló vagy a rendelőben dolgozó orvosok pedig arról kapnak célzottabb képzést, amire van tablettás gyógyszer. S, ha még ismerik a problémát, muníció nélkül vannak. 

MI A MEGOLDÁS?

Persze a halolajipar is tud az avasodási problémáról, de a profitmaximalizálás miatt olcsó tokoferollal (E-vitaminnal) dolgoznak, hogy legalább a kapszulában ne romoljon meg a hatóanyag. A legjobb megoldás ezzel szemben a polifenol visszapótlása lenne. Hogyan? Nézze meg a videót!

Nézési idő: 6 perc.

TUDOMÁNYOS IGAZOLÁSOK

A klinikai vizsgálatok szörnyű eredményeket hoztak az utóbbi időben mind a halolajipar számára, mind azok számára is, akik a halolaj-kiegészítőket szedik.

Ezek közé tartozik a halolajak (JELLIS, GISSI-HF, ALPHA-OMEGA, OMEGA, SU.FO.OM, ORIGIN és CART) szívvédő hatásait vizsgáló főbb tanulmányok összefoglalása, amelyek egyikében sem voltak számottevő előnyök.

Újabb tanulmány az AREDS-2, amely megvizsgálta a halolaj azon képességét, hogy megvédi-e az agyat az öregedéstől, és szintén kudarcot vallott (Chew et al '15). 4000 beteget górcső alá véve napi egy gramm EPA és DHA-omega-3 nem lassította a 70 évesnél idősebbeknél az életkorral összefüggő kognitív hanyatlást.

VÉRVIZSGÁLATOK EREDMÉNYE

A Zinzino hosszú évek óta méri az omega-3 zsírsav indexet és az omega-6 : omega-3 arányt a testünk vörösvértestjeiben egy nagyon elismert laboratórium, a VITAS segítségével. Immáron közel 1.000.000 ilyen ún. Balance Teszt készült el anonim módon. A teszten van egy letéphető kódkártya, amit csak a felhasználó ismer, így a labor vakon dolgozik. Nem tudja, hogy a vizsgált személy kicsoda és fogyasztott-e halolajat. A vörösvérsejtekhez kötött zsírsavak, mindig az elmúlt 4 hónap átlagértékét mutatják meg és nem függnek az aznapi táplálkozástól. Az eredmények itt is lesújtóak. A halolajkapszulákat szedők esetében is nagyságrendekkel rosszabb pl. az omega-6 : omega-3 arány, mint ami a sejtek egészséges működéséhez szükséges lenne. 

BALANCE OLAJ

A BalanceOil+ Prémium egy egészen kivételes polifenol + omega-3 készítmény. Innovatív, ún. REVOLUTIONARY olajat tartalmaz, ami kizárólag koroneiki olívabogyóból készül. Szélesebb spektrumban és 30 x nagyobb koncentrációban tartalmaz polifenolokat, mint a hagyományos extraszűz olívaolajok. Minden eddiginél hatékonyabb és eredményesebb felszívódást és védelmet tesz lehetővé az omega-3 számára. A BalanceOil+ Prémium tartalmaz még napi dóziban 2.500 mg természetes trigliceridtartalmú omega-3-at is. 

A BalanceOil+ Prémium így biztonságosan növeli az omega-3-szintjét, beállítja az omega-6:3 arányt, előnyös koleszterinszintet hoz létre, és jótékony hatással bír a szív és az agy szempontjából is.

large_700000-BalanceOil-PLUS-Premium-960x960px.png

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Az egészségprotokoll és az ún. törzsvásárlói kedvezményrendszer használata személyes tanácsadást igényel. Munkatársaink komoly képzéseken vesznek részt, felkészültek. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt kérjen több információt tőlünk. 

Amennyiben megrendelést szeretne leadni, azt a Zinzino webáruházában teheti meg, a gombra kattintva. 

bottom of page