top of page

ITT A TAVASZ,
AZ ÚJ SIKEREK IDEJE!

Munkát keres, ahol valóban megfizetik?

Közösségi értékesítés és marketing

Egy válság- és inflációálló skandináv megoldás, amellyel nem csak biztosabb egészsége és több pénze lesz, hanem több sajátidőt is teremthet magának! 

Ezeket a bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges! Csak olyan valós számokat mutatunk, amelyek már velünk, a mi közösségünkkel valósultak meg itthon és a környező országokban, ebben a kelet-európai valóságban. 

1.712 Fő

KERESŐK SZÁMA

241 Fő

Havi 4.000 € FELETT 

690 Fő

MAGYAR ÁTLAGFIZETÉST MEGHALADÓK

23 Fő

HAVI 12.000 € FELETT

Brainstorming
A jövedelmek mértéke az Ön befektetett munkájától, elkötelezettségétől és tudásának gyarapításától függ. A jutalék a mindenkori aktuális kompenzációs terv alapján kerül kifizetésre. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

GYORS ÁTTEKINTÉS

A közösségi értékesítés és marketing területén dolgozunk, de nem vagyunk sem egy piramisjáték sem egy leharcolt MLM. Nem egymás pénzét osztogatjuk szét, hanem egy automatizált, globális közösségi webáruházat építettünk ki törzsvásárlóink számára. Már több ezer embernek tudtunk jobb egészséget, több pénzt, illetve támogató közösséget adni.

Nézési idő: 1 p. 47 ms.

MIT TUDUNK NYÚJTANI? 

 • Jelenleg (2023. áprilisa) 1.712 pénzt kereső tagunk van.  Közülük 241 fő havi több, mint 4.000 €-t, vagyis több, mint  1.500.000 Ft bevételt realizál. 690 tagunk bevétele pedig eléri vagy meghaladja a magyar átlagfizetést (390.000 Ft).

 • Mindezt jelentős rezsiköltségek nélkül,  akár meglévő munkája mellett is elérheti.

 • Nem szükséges egészségügyi végzettség, mert egy precízen kidolgozott franchise szisztémát üzemeltetünk.

 • Mindent készen kap az automatizált, globális közösségi webáruháza sikeres üzemeltetéséhez.

 • Megmenekül a  tőkekockázattól, mert az induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

MI AZ, AMIT ELVÁRUNK?

 • Bár a munka megkezdéséhez nem kell vállalkozói igazolvány, de szükséges hozzá a vállalkozói szemlélet kialakítása.

 • El kell köteleznie magát, hogy megtanulja a közösségi értékesítés szabályait.

 • Kövesse a franchise szisztémánk lépéseit.

 • Minden új partnerünket egy mentor segíti közös munkával. Hallgasson rá, és csinálja, amit mond.

 •  Csak akkor dolgozzon velünk, ha meghozta a 100%-os döntést. A "megpróbálom, hátha sikerül" hozzáállást nem kérjük, akkor inkább ne jöjjön. 

 • Az  "elvárom, hogy 3 hónap alatt milliomos legyek, bár eddig még sosem voltam az ", itt sem működik. Bár már az első hónapban akár 900 €-t is kaphat, de a lényeg a 6-12 hónap koncentrált munka! 

A jövedelmek mértéke az Ön befektetett munkájától, elkötelezettségétől és tudásának gyarapításától függ. A jutalék a mindenkori aktuális kompenzációs terv alapján kerül kifizetésre. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

Hogyan épül fel az üzletünk?

1-3. LÉPÉS

Az emberek egészségét olyan színvonalon kell tartanunk, hogy munka- és termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat! 

Ma nincs idő köhécselni, nincs idő betegeskedni és főképp nincs idő kórházba kerülni.

EGÉSZSÉGPROTOKOLL

7-9. LÉPÉS

Azok a vállalkozók tudnak gyarapodni, akik egy automatizált rendszerben, egy előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is.

TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER

4-6. LÉPÉS

Az infláció miatt plusz bevételi forrásra van szüksége. Ezért a konkrét munkamenetekben is komoly támogatást adunk. A közösség ereje, hogy összeadjuk tudásunkat és tevékenységünket, így akár meglévő elfoglaltsága mellett is elérheti céljait. 

KÖZÖSSÉGI ÉRTÉKESÍTÉS

 • Mit jelent a premier törzsvásárlói kedvezmény?
  A Zinzino webáruházban bárki vehet egy darab vértesztet vagy terméket szabadon, mint minden webáruházban a világon. Ugyanakkor létrehoztunk egy törzsvásárlói hűségprogramot is, amely 2+6 hónapig tart és Önnek több kedvezményt is kínál: Azonnali, átlagosan 40-50% kedvezményt adunk a vértesztek és a termékek árából az egy-egy darabos vásárlásokhoz képest. Azáltal, hogy 6 hónapig garantáljuk a termékek árát, Ön nyugodt szívvel indíthatja el a programot, kellő időt hagyva a valódi változáshoz, az öngyógyító folyamatok beindulásához. (Kivéve a D-vitamint teszt + Zinoshine Mini csomag esetén. Itt az egyszeri vásárlásra is jár a kedvezmény. Nincs hűségidő!) Nem kell előre kifizetnie a programot, hanem csak az első 2 havi rendelését, utána már tud havonta fizetni és a Zinzino pedig 2 havonta fog szállítani.
 • Fizetési módok
  A "Megrendelem" gombra kattintva átirányítjuk Önt a Zinzino hivatalos webáruházába, ahol a szállítási adatait megadva biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy átutalással. Utánfizetés sajnos nem lehetséges. A termékek árait a Zinzino határozza meg, mindig euróban. Az itt feltüntetett forint összegek tájékoztató jellegűek, az euró árfolyam alapján változhatnak, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és vásárlási feltételek hivatalos forrása: www.zinzino.com
 • Szállítási, elállási és pénzvisszafizetési feltételek
  A szállítást a Zinzino által megbízott szállítmányozó végzi. Tapasztalatunk szerint 3-5 munkanap alatt szállít, de ettől eltérő időpont is lehetséges. A vevői fiókjában Ön nyomon követheti megrendelt termékeit és felveheti közvetlenül is a szállítmányozóval a kapcsolatot. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és vásárlási feltételek hivatalos forrása: www.zinzino.com Önnek, mint vásárlónak, a jogszabályok értelmében az áruk átvételét követő 14 napon belül jogában áll – indoklás nélkül – elállni a vásárlástól. A Zinzino 30 napos időszakot biztosít erre az áruk átvételétől számítva. Az áruknak eredeti állapotukban kell lenniük, tehát használatlan, sértetlen állapotban. Az elálláshoz való joga érvényesítése esetén Önnek kell fedeznie a visszaküldés költségeit. Amennyiben úgy dönt, hogy eláll a megrendeléstől, a visszaküldött termékek átvételétől számított 14 napon belül a teljes vásárlási árat a Zinzino visszatéríti Önnek. Részletes feltételek!

TÖBB BEVÉTEL ÉS TÖBB IDŐ

Értékes és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Célunk mindössze egy udvarias kapcsolatfelvétel. Évek tapasztalata, hogy az együttműködéshez közös értékek is kellenek. Ha találunk, akkor a partnerséget örömmel továbbgondoljuk Önnel. Ha esetleg nem lesz ilyen, akkor sem történt semmi baj.

Örülünk, hogy pár percet ránk szánt értékes idejéből!

EGÉSZSÉGPROTOKOLL

Az interneten ellentétes állítások jelennek meg az egészségről, így nehéz eligazodni. A drogériákban és bioboltokban is kevés a megalapozott szakmai információ. Ezért a próba szerencse helyett egy teszt alapú, bizonyított, orvosilag hiteles gyógyszermentes Egészségprotokollt juttatunk el felhasználóinkhoz. Ez a folyamat 8 hónapos, automatikus vásárlást generál az Ön webáruházában. A vásárlók tesztelhetik, hogy életmódjuk, táplálkozásuk és stresszfaktoraik mi módon befolyásolták a hosszútávú egészségüket. A vizsgálatok két csepp vért igényelnek ujjbegyből és otthon kényelmesen elvégezhetőek. A tesztek arra is rávilágítanak, hogy az eddig alkalmazott vitaminok és táplálék-kiegészítők mennyire voltak hatékonyak, érdemes volt-e rájuk költeni. A tesztek személyre szabott életviteli-, táplálkozási tanácsadást is adnak a felhasználóknak.

medium-shot-happy-family-indoors.jpg

DR NAGY TAMÁS

Közösségünk koordinátoraként hálás vagyok, hogy ennyi ember bizalmát elnyerhettem. 2019 júniusában léptem át először a havi 4.000 €-s jövedelmet és arra vagyok a legbüszkébb, hogy mára  1.712  keresőnk van, akik közül már 241-en szintén elérték ugyanezt a havi 4.000 €-s összeget! Nem én vagyok a legjobban keresőnk, ez nem egy pilótajáték, hanem egy Esztergomban élő úriember. Havonta valami elképesztő pénzmennyiséget, 42.000 € -t realizál. Ezeket a bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges! Egy olyan közösség vagyunk, ahol számíthat ránk és mi is számítunk Önre. 

Elméleti oktatás és gyakorlati megvalósítás

Azt tapasztaljuk, hogy most 2023-ban a válság miatt sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat? Ebben, vagyis a marketingben és az ügyfélszerzésben van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.
A Skandináv modell 19 éve működik már az északi országokban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi már 5 éve alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve minimális induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni ún. franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül. Ezzel leveszi a saját válláról azt a terhet, hogy mindent Önnek kell csinálnia és minden felelősség az Öné. Plusz, értékes ideje szabadul fel.

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni. Olyan közösségi támogatást kap, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen. Itt mi nem konkurensei vagyunk egymásnak, hanem szövetségesei.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak. Mindezekről egy online franchise oktatóanyag áll rendelkezésre, így a partnereink már az első hónapban azonnal pénzkeresők lesznek.

Beszéljük a fontos dolgokról!

Mi hiszünk a nyílt emberi kommunikációban! Az alábbi telefonszámon elérhet minket vagy ha kitölti az adatokat, akkor 48 órán belül visszahívjuk és élőszóban megbeszéljük, hogy mit tehetünk Önért. Ha van olyan idősáv, amikor Ön biztosan NEM elérhető, akkor kérjük, jelezze az űrlapon. Javasoljuk, mentse el az alábbi telefonszámot, hogy ne csak egy ismeretlen csengetés legyünk, hanem tudja, hogy ebben az ügyben hívtuk vissza.

fittesgazdag kapcsolat

Munkatársaink, akiket elérhet

Virág Katalin.png

Virág Katalin - 

szakreferens

Tel: +3670 638-8180

Email: info@9lepes.hu

DrNagyTamas_edited.png

Dr. Nagy Tamás -

tulajdonos

Tel: +3670 1980-552

Email: info@9lepes.hu

Milyen ügyben kér visszahívást?
Örömmel vettük megkeresését!

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldal etikai szabályzatát és a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatot ide kattintva elolvashatja. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak, így már fennálló egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

bottom of page