top of page

Miről is szól ez az oldal?

Mindössze arról, amire minden ember vágyik! A boldogságról! Aki egészséges, fitt, anyagi biztonságban él és egy pozitív támogató közösség veszi körül, akkor ő BOLDOG!

AZ EMBEREK TÖBBSÉGE MIT SZERETNE AZ ÉLETTŐL? 

Active Senior Man

VALÓDI EGÉSZSÉGET

Hamarabb öregszünk, és leszünk betegek, mint a szüleink és több évet is töltünk el betegségben. Ennek egyik oka a sejtjeinkben megbújó alacsony szintű, vagy más néven szubklinikus gyulladás. Miért alakul ki, hogyan befolyásolható? Hogyan maradjunk fittek?

Collecting Money

ANYAGI BIZTONSÁGOT

Te is becsülettel dolgozol, hajtod magad? Mennyi ideig élnél meg bevétel nélkül? Tudtad, hogy orvosi tény, hogy a jobb módban élő emberek átlagosan 7 évvel tovább élnek? Te is hallottad már azt a mondást, hogy a pénz nem fontos?

Networking

ÉPÍTŐ KÖZÖSSÉGET

Talán nem gondolunk rá betegségként, de a magányaz  öregít és az egyedül élő emberek korábban is halnak. Ugyanakkor ez fordítva is igaz! A hozzád hasonlóan gondolkodó emberek társasága motivál. Hogyan építhetsz ilyen közösséget?

Most abban a helyzetben vagyok, hogy meg tudom adni mindezeket. Hogyan? Nézd meg a videót!

A mi történetünk

Mi egy folyton növekvő csapatban dolgozunk, mint a világban szétszóródott nagy család. Így sok-sok történetet hallunk a föld számos tájékáról mások életéről, kihívásairól, problémáiról, és ami a legérdekesebb, a vágyaikról is.

Melyek a legnagyobb kihívásaid? Mit csinálnál másképp, ha kapnál rá lehetőséget? Mikor lennél boldog? Hogy és hol tudod magad elképzelni fél-egy év múlva vagy akár 5-10 évvel később?
A válaszokból rájöttünk néhány dologra. Egyrészt mindig az a legkeservesebb probléma, ami épp fennáll. Mindenkinek a saját kihívása a legborzasztóbb függetlenül attól, hogy egy másik ember szemében az mekkora súlyú. Másrészt pedig a pénz csak akkor fontos, amikor nincs.

Hadd ne folytassuk ezt a sort, mert a vége majdnem mindig az, hogy mire anyagilag rendeződsz, addigra felgyorsulnak az évek, öregszel, a gyerekek kirepülnek, és az egészségünk is rámegy erre a folyamatra. Egy amerikai cikk szerint 40. év felett kezdősik az élet, na igen, ott. És itthon? 

S ehhez kapcsolódva leltünk rá az első örök érvényű megoldásra!

"Ha fennáll egy problémád, és ez a probléma pénzzel megoldható (és van is rá pénzed), akkor az innentől nem igazán probléma többé, hanem minössze költség."

S ha belegondolsz, a mostani problémáid döntő többsége pénzen megoldható (lenne). Egészségesebben akarsz élni, jobban kinézni? Pénz-pénz. Ehhez kevesebbet kellene dolgoznod, több saját időt fordítani magadra. Túl sok a stressz, széthajtod magad vagy épp nem tölt el örömmel a jelenlegi munkád, jó lenne kevesebbet húzni az igát, pihenni?  Pénz-Pénz.

Szeretnéd a leendő párodat meghódítani vagy a társaddal nem csak esténként találkozni, színházba, wellness hétvégére, Karib-tengerre vinni, mert a szerelmet, az izzást nem a dolgos, szürke hétköznapok táplálják? Pénz-pénz.

Több időt akarsz a gyerekeddel tölteni, jobb oktatást kapjon, hogy ne a zajos, zsúfolt óvodában, napköziben idegen emberek pesztrálják? Tanulhasson külföldön vagy  elit iskolában?  Pénz-pénz.

Mi másképp akarjuk csinálni és mindegy, eddig mi történt veled! Nincs jelentősége, nem ciki, hogy nincs pénzed vagy egészségügyi kihívásokkal vagy tele. Csak egy dolog a fontos, hogy mit kezdesz a tőlünk kapott információval. 

Mert persze mondhatsz nemet nekünk (nem vagyok olyan, nincs időm, nincs pénzem, nekem úgysem sikerülne, nem értek hozzá.....), de fél-egy év múlva is ugyanott tartasz majd, mint MA. Vagy, ne történjen meg, de az évek alatt több lesz a problémád, és akkor mi történik? Milyen megoldást találsz akkor és ott, ha elment most melletted a SZERENCSE? Tudod, mint a régi viccben "bekopogott hozzám a szerencse, csak épp nem voltam otthon..."

Pár gondolat rólam

DrNagyTamas_edited.png

Dr. Nagy Tamás

Alapító, egészségügyi közgazdász, orvos

18 éves korom óta dolgozom. Az orvosi egyetemet is munka mellett végeztem el, mert bár a szüleimtől szeretetet és motivációt kaptam bőven, pénzt viszont semmit sem. Eleinte haragudtam ezért rájuk, de ma már hálás vagyok. Megtanultam a munka becsületét!  

Vállalkozóként büszkén hirdettem sokáig, hogy amit ÉN csinálok meg, na az van megcsinálva, és magányos lovagként, hatalmas pallossal és díszes pajzzsal küzdöttem a pénzügyi világban. Bár voltak gyönyörű eredményeim, mégis ástam magamnak, no nem egy gödröt, hanem egy egész komplett vermet, ahol csak ÉN vagyok, minden Rólam szól, és arra ítéltem magam, hogy csak és kizárólag 16 órás munkanapokkal, magamat végletekig hajszolva, keservesen, fáradtan, a család, sőt a kisgyermekem rovására tudjak csak pénzt csinálni. 

S ekkor történt valami! Az, hogy megvilágosodtam, talán túlzás, de van erről egy régi indiai történet, amely jól leírja a folyamatot. Egyszer a tanítványai megkérdezték a Mestert, milyen érzés megvilágosodni. Mire a Mester: " Képzeld el, hogy be akarsz jutni egy házba, ahol a boldogság lakik. Próbálkozol kopogással, dörömböléssel, semmi. Megpróbálsz bejutni az ablakon, lemászol a pincéig, nem sikerül. Felmászol a tetőre is, ott se megy, sőt a kéményen is be akarod szuszakolni magad, de nem férsz be. Amikor végül kétségbeesetten, fáradtan újra körbejárod a házat, akkor veszed észre, hogy az ajtó végig nyitva volt, csak le kellett volna nyomni a kilincset."

A megoldást Henry Ford, a Ford gyár alapítójának gondolata indította el bennem. "Inkább részesüljek száz ember munkájának 1%-ából, mint a saját munkám 100%-ából." Azóta hosszabb távon is önműködő, automatizált, az egészség megőrzésére alapuló rendszert építettem, egy előfizetés törzsvásárlói szisztémát. 

Egészség - Anyagi biztonság - Építő közösség!

Megmutatom neked, hogyan érd el mindezt mindössze 6 hónap alatt, vagy 1 éven belül!

Jelentkezz és kérdezz! Én válaszolok!

bottom of page