top of page
side-view-doctor-holding-petri-dish.jpg

Felfedeztünk egy titkot, amely forradalmasítja gondolkodását az egészségéről.

Két lehetőség közül választhat! Nem érdekli ez a videó és továbbiakban is hiszi, amit eddig igaznak gondolt, vagy megnézi és felfedezi az életét megváltoztató dolgokat. 

Nézési idő: 4 perc 

EGÉSZSÉG ÉS ANYAGI MEGBECSÜLÉS

Egy zseniális Egészségprotokoll segítségével több ezer embernek tudtunk jobb egészséget, több pénzt, illetve támogató közösséget adni. Önnek mindebből mire van szüksége?

A közösségi értékesítés és marketing területén dolgozunk, de nem vagyunk sem egy piramisjáték sem egy leharcolt MLM. Többet szeretne tudni? Foglaljon online időpontot!

DrNagyTamas_edited.jpg

DR. NAGY TAMÁS MD, HEALTHECON

Az emberek 53%-a szed vitamint, étrend-kiegészítőt, de 97%-uk nem éri el a kívánt hatást

Tha Grand View Research 2020-2030 kutatás és 1.000.000 vérteszt alapján
Nézési idő: 2p. 20mp.

Az a legdrágább termék, ami nem hat!

Ellenőrizze, hogy amit eddig magára költött, az mennyire volt hatékony

Önnek nem kell laborba mennie, időpontot foglalnia, utazással időt pazarolnia és fájdalmasan vénás vért adni. Végezze el a vizsgálatokat otthonában kényelmesen és fájdalommentesen! A Vitas labor 1994 óta nyújt magas színvonalú, személyre szabott analitikai szolgáltatásokat a legmodernebb tudáson és technológián alapulva.

OMEGA 6/3 ARÁNY

MÉRÉSE

Az emberek 97%-ánál felborult az omega-6/3 arány, ami katasztrofális következményekkel járhat a sejtanyagcserére és a gyulladások kialakulására. Ennek ellenére itthon eddig nem mérték.

fire_2961601.png

D-VITAMIN-SZINT 
MÉRÉSE

Magyarországon az őszi-téli időszakban az emberek 90-95%-ánál alakul ki D-vitamin-hiány, ami nem csak a csontok miatt problémás, hanem a sejtek egészséges osztódása (rák) és a gyulladáskontroll miatt is.

CUKOR-TERHELTSÉG
MÉRÉSE

Itthon 1.1 millió felnőtt szenved cukorbetegségben és sok a fel nem fedezett eset is. Az ún. HbA1c érték megmutatja, hogy mekkora a veszélye a betegségnek és a hosszú távú szövődményeknek. 

lofoten-4297932_1280_edited.jpg

A skandináv teszt alapú táplálkozás- kiegészítés úttörői vagyunk

Tesztjeink és termékeink megalkotói nagyrabecsült szakemberek gondosan összeválogatott csoportja, akik a legragyogóbb elmék közé tartoznak az egészség-táplálkozás területén.

*PhD - Az egyetemi oktatás legmagasabb szintjét a doktori vagy más néven PhD (Doctor of Philosophy) képzés képviseli. A PhD-val rendelkezők szakterületükön elmélyült szakmai ismeretekkel rendelkeznek és saját kutatási eredményeiket rendszeresen publikálják.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások termékeink jótékony hatásaira

oxidativ szterszz.png

Ellensúlyozza az oxidatív stresszt

cscsemő látás 12 hó.png

Csecsemő látásfejlődése

kálcium.png

Vér normál kalciumszintje

Hivatkozás: • EU Bizottság Rendelete (EU 1924/2006 és 432/2012)

Vásárlóink évekig nálunk vásárolnak, mert az egészségprogram működik

ep grafika.png

A Zinzino webáruházban bárki vehet egy-egy darab vértesztet vagy terméket teljes áron, de létrehoztunk egy törzsvásárlói hűségprogramot is, amely az azonnali 40-60% kedvezmény mellett 6 hónapos árgaranciát is tartalmaz. Ön nyugodtan belevághat a programba, az infláció Önt nem érinti. A protokoll termékek árai 27-38 € között mozognak. (10.000-14.000 Ft/hó. )*​

EGÉSZSÉGPROTOKOLL A KOMPLETT VÉDELEMÉRT

EP csomag magyarázatokkal.png

EGÉSZSÉGPROTOKOLL TERMÉKEK KÜLÖN-KÜLÖN

BELSŐ EGYENSÚLY, KIVÁLÓ ANYAGCSERE, GYULLADÁSCSÖKKENTÉS

TOVÁBB >>

Xtend-Plus_edited.png

IMMUN-TÁMOGATÁS, SEJTEK MEGÓVÁSA, 28- FÉLE VITAMIN ÉS ÁSVÁNY

TOVÁBB >>

large_910356-ZinoBiotic-Plus-Start-Kit-960x960px-2_edited.png

BÉLFLÓRA HELYREÁLLÍTÁSA, JÓ EMÉSZTÉS, 8-FÉLE ROST

TOVÁBB >>

large_910277-Viva Kit-960x960px.png

JOBB ALVÁS, STRESSZ CSÖKKENTÉSE, HARMONIKUS NAPPALOK

TOVÁBB >>

SPECIÁLIS, EGYEDI MEGOLDÁSOK

large_910438-2x-zinoshine_edited.png

FÁRADTSÁG CSÖKKENTÉSE, MAGNÉZIUM, D-VITAMIN

TOVÁBB >>

large_910337-Protect-Kit-960x960px_edited.png

FERTŐZÉSEKKEL SZEMBENI VÉDELEM, IMMUN-TÁMOGATÁS

TOVÁBB >>

large_zinogene-plus-30-tablets-2-pack_edited.png

SEJTMEGÚJÍTÁS, DNS-, SEJTOSZTÓDÁS TÁMOGATÁSA

TOVÁBB >>

large_Leanshake-Strawberry-960x960px._edited.png

ZSÍRÉGETÉS, IZOMÉPÍTÉS, TESTSÚLYKONTROLL, 25- FÉLE VITAMIN

TOVÁBB >>

*A termékek árait a Zinzino saját hatáskörében állapítja meg, mindig euróban és fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül változtasson rajtuk. A forintos adatok tájékoztató jellegűek, az euró/ forint árfolyammal időben változhatnak, semmilyen ígérvényt sem tartalmaznak. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és  vásárlási feltételek hivatalos forrása: zinzino.com

ÜZLETI AJÁNLATUNK

Elkötelezett embereket keresünk, akik hajlandóak tenni is a sikerükért!

Amennyiben érdekli, kérjük, töltse ki az adatlapot!

Mit gondol, milyen érzés, hogy mások segítésével, tisztességesen, kiemelt jövedelmet szerezhet?

Különleges, egyedi megoldásainkkal partnereink kiszámítható, rendszeres bevételt realizálnak folyamatosan. Az alábbi bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges velünk, a mi közösségünkkel. A sikert mindig a folyamatos, rendszeres munka és tanulás hozza meg. Kérjük, érdeklődjön, mert abban szeretnénk segíteni, hogy jól átgondolt, intelligens döntést tudjon hozni. Az alábbi bevételek kivétel nélkül, mind megvalósultak 2018-óta, itt a kelet-európai valóságban.*

jövedlelemsávok.001.jpeg

Zöld-sáv az induló kollégáknak.

Már az első hónapban 300-900 € bevételre számíthatnak, amit fél-egy év távlatában 4.000-7.000 € havi bevételig emelhetnek. Eddig a pontig akár melléktevékenységként is el lehet jutni.*

Kék autópálya az elkötelezett partnereknek.

Ezek a jövedelmek már európai szinten is meghatározóak. 12.000 € és 28.000 € közötti bevételek havi szinten. Nagy számok, talán talán kicsit hihetetlenek is, de megvalósultak több tucatnyi esetben a mi közösségünkben is. Itt már kizárólag főtevékenységről beszélünk.*

Az igazi vezéregyéniségek,

ahol már nem bevételről, hanem vagyonteremtésről beszélhetünk. Ök már nemzetközi, akár kontinenseket átívelő tevékenységet végeznek. A mi térségünkben ez esetben pár emberről beszélünk, de ha Ön vezető alkat és kihívást keres, ez az egyik legjobb opció.*

A nagyszámú magas bevételek  oka, hogy nem vagyunk egy MLM-cég, ahol a tagság havi kötelező befizetéseiből gazdagszik egy szűk réteg. Pont ellenkezőleg! Bevételeink külső forrásból, egy globális webáruházból, valódi vásárlóktól származnak, akiknek  értéket adunk!

*2023 márciusi személyes tájékoztató adatok. A jövedelmek mértéke és a jutalék kiszámításának alapja a ZInzino mindenkori aktuális kompenzációs terve alapján kerül kifizetésre. A jövelemszerzésre vonatkozóan semmilyen kifejezett vagy burkolt ígéretet sem teszünk, az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

Legyen minden nap önmaga kicsit jobb verziója

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert mi nem csak elméleti oktatásokkal és rendezvényekkel segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi eseményekkel egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.

Esemény

Képzések, oktatások

  • 2024. márc. 01. 18:00 – 19:20
    Eger, Eger, Magyarország
    Március 1-én, délután 18.00-tól személyesen találkozhatsz velem, egyfajta közönségtalálkozót tartok. Lehet tőlem kérdezni egészségről, az élet nagy dolgairól, akár az üzletről vagy ha esetleg jobban meg szeretnél ismerni. :)
    Megosztás

Az online előadások díjmentesek, de tekintettel arra, hogy több százan vesznek részt rajta, regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a "Részletek" gombra kattintva tud. Az élő események pedig egyedi díjazásúak, kérjük érdeklődjön!

Jogi és etikai állásfoglalás

A weboldalon lévő és online beteginformációk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat csak kiegészítik azokat. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino termékeivel kapcsolatban semmilyen terápiás ígéretet sem fogalmazunk meg. Egyetlen Partner sem állíthatja, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jó szándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatása érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt

bottom of page