top of page
panoramic-shot-fishing-net-suspended-surface-thu-bon-river-vietnam-asia.jpg

Van egy termékünk, amire az emberek

97%

-ának

szüksége van az egészségéhez.

GBD (Global Burden of Disease) vizsgálat 2019. és a Vitas Analytical services mérései alapján

GYORS ÁTTEKINTÉS

A közösségi értékesítés és marketing területén dolgozunk, de nem vagyunk sem egy piramisjáték sem egy leharcolt MLM. Nem egymás pénzét osztogatjuk szét, hanem egy automatizált, globális, közösségi webáruházat építettünk ki törzsvásárlóink számára. Több ezer embernek tudtunk jobb egészséget, több pénzt, illetve támogató közösséget adni. Önnek mindebből mire van szüksége?

DrNagyTamas_edited.jpg

DR. NAGY TAMÁS MD, HEALTHECON

Az emberek 53%-a szed étrend-kiegészítőt, de 97%-uk nem éri el a kívánt hatást

Tha Grand View Research 2020-2030 kutatás és 1.000.000 vérteszt alapján
Nézési idő: 2p. 20mp.

Tesztjeink és termékeink megalkotói nagyrabecsült szakemberek gondosan összeválogatott csoportja, akik a legragyogóbb elmék közé tartoznak az egészség-táplálkozás területén.

*PhD - Az egyetemi oktatás legmagasabb szintjét a doktori vagy más néven PhD (Doctor of Philosophy) képzés képviseli. A PhD-val rendelkezők szakterületükön elmélyült szakmai ismeretekkel rendelkeznek és saját kutatási eredményeiket rendszeresen publikálják.

Az a legdrágább termék, ami nem hat!

Az emberek 53%-a szed valamilyen étrend-kiegészítőt vagy vitamint, de 97%-uk még sem éri el a kívánt hatást. Ennek oka, hogy tömeggyártásból származó dolgokat eszünk próba szerencse jelleggel. A teszt alapú megoldás lehetővé teszi, hogy ne költsünk feleslegesen és célzottan találjunk megoldást kihívásainkra.

Tha Grand View Research 2020-2030 kutatás és 1.000.000 vérteszt alapján
lofoten-4297932_1280.jpg

A teszt alapú egészségmegőrzés úttörői vagyunk skandináviából

OMEGA 6/3 ARÁNY

MÉRÉSE

Az emberek 97 százalékánál felborult az omega-6/3 arány, ami katasztrofális következményekkel járhat a sejt anyagcserére és a gyulladások kialakulására. Ennek ellenére itthon eddig nem mérték.

fire_2961601.png

D-VITAMIN-SZINT 
MÉRÉSE

Magyarországon az őszi-téli időszakban az emberek 90-95%-ánál alakul ki D-vitamin-hiány, ami nem csak a csontok miatt problémás, hanem sejtek egészséges osztódása (rák) és a gyulladáskontroll miatt is.

CUKOR-TERHELTSÉG
MÉRÉSE

Itthon 1.1 millió felnőtt szenved cukorbetegségben. Az ún. HbA1c érték megmutatja, hogy mekkora a veszélye a hosszú távú szövődményeknek, az infarktusnak, a vakságnak vagy a lábszárfekélyeknek. 

Vásárlóink évekig nálunk vásárolnak, mert az egészségprogram  működik

Garantált árú, megfizethető termékek

A Zinzino webáruházban bárki vehet egy darab vértesztet vagy terméket teljes áron, de létrehoztunk egy törzsvásárlói hűségprogramot is, amely az azonnali 40-60% kedvezmény mellett 6 hónapos árgaranciát is tartalmaz. Ön nyugodtan belevághat a programba, az infláció Önt nem érinti. A protokoll termékek árai 27-38 € között mozognak. (10.000-14.000 Ft. )*

*A termékek árait a Zinzino saját hatáskörében állapítja meg, mindig euróban és fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül változtasson rajtuk. A forintos adatok tájékoztató jellegűek, az euró/ forint árfolyammal időben változhatnak, semmilyen ígérvényt sem tartalmaznak. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és  vásárlási feltételek hivatalos forrása: zinzino.com

ÜZLETI AJÁNLATUNK

Alkalmas és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Amennyiben érdekli, kérjük, töltse ki az adatlapot!

Megoldásunk a közösségi értékesítés és marketing és az ebben rejlő különleges értékek

Az alábbi bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges velünk, a mi közösségünkkel itthon, ebben a kelet-európai valóságban. Dönthet úgy, hogy melléktevékenységként választ minket meglévő elfoglaltsága mellett, vagy a közösségi értékesítést választja karrierként és ezáltal valósítja meg céljait. A sikert mindig a folyamatos, rendszeres munka hozza meg. Kérjük, érdeklődjön, mert abban szeretnénk segíteni, hogy jól átgondolt, intelligens döntést tudjon hozni.*

Brainstorming

1.712 Fő

KERESŐK SZÁMA

241 Fő

Havi 4.000 € FELETT 

690 Fő

MAGYAR ÁTLAGFIZETÉST MEGHALADÓK

23 Fő

HAVI 12.000 € FELETT

*2023 márciusi személyes tájékoztató adatok. A jövedelmek mértéke és jutalék kiszámításának alapja a ZInzino mindenkori aktuális kompenzációs terve alapján kerül kifizetésre. A jövelemszerzésre vonatkozóan semmilyen kifejezett vagy burkolt ígéretet sem teszünk, az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

Közösségi értékek

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert mi nem csak elméleti oktatásokkal és rendezvényekkel segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi eseményekkel egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.

Esemény

Képzések, oktatások

 • szept. 30. 9:15 – 11:00
  Budapest, Budapest, Dunavirág u. 2, 1138 Magyarország
  Előadásából sorsfordító egészségügyi megoldásokat ismerhet meg! Dr Paul Clayton a modern táplálkozástudomány megteremtője, az Alkalmazott Táplálkozás atyja, egy méltán világhírű tudós.
  Megosztás
 • okt. 13. 17:00 – okt. 15. 22:00
  Sentrum, Stortorvet 3, 0155 Oslo, Norvégia
  Az év eseménye Oslo-ban, Norvégiában! Egy világszínvonalú képzés, amely 3 olyan napból áll majd, amelyek tele lesznek a legsikeresebb vezetők által megtartott inspiráló képzésekkel és fantasztikus kiemelt előadókkal.
  Megosztás

Az online előadások díjmentesek, de tekintettel arra, hogy több százan vesznek részt rajta, regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a "Részletek" gombra kattintva tud. Az élő események pedig egyedi díjazásúak, kérjük érdeklődjön!

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino termékeivel kapcsolatban semmilyen terápiás ígéretet sem fogalmazunk meg. Egyetlen Partner sem állíthatja, hogy a Zinzino termékei segíthetnek vagy hasznosak konkrét betegségek kezelésében vagy megelőzésében. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jó szándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatása érdekében. Ha bármilyen kérdése van kérem, keressen minket. Elérhetőségek itt

bottom of page