top of page

ÉLETÜNK OLYAN, MINT EGY  FOLYAMATOS ROHANÁS?

Fedezze fel, hogyan lassíthatja le lépéseit, hogy megélhesse a következő pillanatot!

Szolgáltatásunk

Egy válság- és inflációálló skandináv megoldás, amellyel nem csak biztosabb egészsége és több pénze lesz, hanem több sajátidőt is teremthet magának! 

GYORS ÁTTEKINTÉS

A közösségi értékesítés és marketing területén dolgozunk, amivel már eddig is több ezer embernek tudunk valami pluszt hozzátenni az életéhez. Kinek jobb egészséget, kinek több pénzt, kinek támogató közösséget. Nem vagyunk viszont sem egy piramisjáték sem egy leharcolt MLM. Nem egymás pénzét osztogatjuk szét, hanem bevételeink egy globális webáruházból, valódi vásárlóktól származnak, akikkel ún. automatizált törzsvásárlói kedvezményrendszert hoztunk létre. Így olcsóbban vásárolhatnak. Egy teljesen egyedi, orvosilag is hiteles Egészségprotokollt juttatunk el online a felhasználóinkhoz egy jobb egészség érdekében. Nem szükséges az egészségügyi végzettség, mert egy precízen kidolgozott franchise szisztémát üzemeltetünk. Vállalkozásunk emberekből épül fel, mert a jobb egészség mindig személyes ügy.

hird.kép új.jpg

Egészség

Persze elméletben mindenki tudja, hogy mit kellene tennie az egészségéért - több mozgás, hatékonyabb stresszoldás, jobb táplálkozás - mégis, a mai rohanó világban nem jut se idő, se fókusz minderre.

Mi ezért hoztunk Önnek egy nagyon egyszerű és hatékony megoldást az egészsége megőrzésére, hogy energiadúsabban élhesse meg a napjait.

Pay the bill

Pénz

Egész életünkben szó szerint ezt keressük, mégis sokaknak vagy nem sikerül megnyugtató tartalékot felhalmoznia, vagy a jómódért komoly árat fizet. Az egészsége romlását, az idő hiányát, sőt, néha mindent, ami igazán fontos lenne.

Mi újragondoltuk mindezt és olyan megoldást kínálunk, ami megadja Önnek a pénzügyi biztonságot és a kiszállás lehetőségét, a valódi nyugalmat.

Idő

Az idő a világ legdemokratikusabb dolga, mert mindenkinek egyformán telik. Ugyanakkor kegyetlen is, mert folyamatosan egyre kevesebb van belőle. Közhely, hogy töltse tartalmasan, mert a másik két tényező, az egészség vagy a pénz hiányában nehéz ezt az értéket fókuszban tartani. 

A mi megoldásunk segít, hogy Önnek ne kelljen választani az idő vagy a pénz vagy az egészség között.

Megoldásunk a közösségi értékesítés és marketing és az ebben rejlő különleges értékek

Eredményeink: 

Brainstorming

628 Fő

300 € - 800 € KÖZÖTTI BEVÉTEL

76 Fő

Havi 4.000 € - 7000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT 

104 Fő

HAVI 800 € - 1.500 € KÖZÖTT KERESŐK

57 Fő

HAVI 7000 €  - 42.000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
*2022 decemberi személyes tájékoztató adatok   Jogi nyilatkozat
A jövedelmek mértéke és jutalék kiszámításának alapja a Zinzino mindenkori aktuális kompenzációs terve alapján kerül kifizetésre, amelyet a zinzino.com oldalon érhet el, mint egyetlen hivatalos forrás.
A Független Partnerek nem nyilatkozhatnak a Zinzino nevében és a Független Partnerei a jövelemszerzésre vonatkozóan semmilyen kifejezett vagy burkolt ígéretet nem tehetnek a Zinzino nevében.

Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

Honnan, hová?

2018

ELINDULT A SKANDINÁV EGÉSZSÉGPROGRAM

Itthon elsőként indítottuk el, nagyon mély szakmai alapról az egyedülálló ún. teszt alapú megoldásokat az egészség megőrzésére. Komoly elmozdulás ez a tesztalapú táplálkozás és táplálkozás-kiegészítés felé a „próba szerencse” megközelítés helyett. Új mércét teremtettünk a minőség tekintetében is.

2023-2024

BIZTONSÁG, INNOVÁCIÓ

A következő évekre nagyívű és részletesen kidolgozott terveink vannak, amelyek megvalósulásához nincs szükség csodára, csak konzekvens munkára. Mi nem az inflációra és a problémákra fókuszálunk, hanem a megoldásra. Már bizonyítottuk, hogy a sikernek nem titka van, hanem ára. 

2022

VÁLSÁG- ÉS INFLÁCIÓÁLLÓ MEGOLDÁSOK

2022 év végére itthon a mi részközösségünkben már közel 900 magánszemélyt és vállalkozót tudtunk plusz bevételhez juttatni. Közűlük 200 embernek pedig mára az Egészségprotokoll lett a főtevékenysége. Ők mind európai szintű havi jövedelmet realizálnak 1.000 € és 42.000 € között és egyre hamarabbérik is el ezeket. Mindezt itt Magyarországon és a határmenti területeken.

Közösségi értékek

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert mi nem csak elméleti oktatásokkal és rendezvényekkel segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mentorálással és közös munkafolyamatokkal! Nálunk csak az taníthat, aki már bizonyított a gyakorlatban is. Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi események egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.