Nézési idő 1p. 30ms.

Mitől vagyunk "gyulladtak"?

Hogyan függ össze az életmódunk és gyulladás? 

Miért egyre több a beteg, egyre fiatalabb korban? 

Mi a titok?

gyulladás köre.png

Tudományos tény, hogy egészségromlásunk hátterében az immunrendszer diszfunkciója és az ebből eredő rejtett sejtszintű gyulladás áll, amelyről általában már csak akkor szerzünk tudomást, mikor ki is alakult a betegségünk. Az urbanizáció, a családi struktúra fellazulása, a társadalmi elidegenedés, a légszennyezés, a magas glikémiás indexszel rendelkező és magas kalóriájú élelmiszerek megjelenése, az elhízás, a pénzügyi kihívások és a tartós szociális stressz együtt lettek a gyulladásos rendszerünk elsődleges provokáló faktorai. Az immunrendszerünk teszi a dolgát és próbál védeni minket, de ez a folyamatos "túlműködése" gyulladásos anyagokat termel, és ezáltal a saját sejtjeinkben is egy rejtett gyulladást vált ki. Amennyiben ez tartósan fennáll, teljes biztonsággal ki merem jelenteni, hogy betegségeket okoz. A 9lepes oldal célja, hogy még idejekorán felismerjük a jelenséget és megelőzzük a betegségek kialakulást. 

Az egészség egyik kulcsa a rejtett gyulladás korai felismerése és hatékony csökkentése

 

A városi embert ért hatalmas mértékű folyamatos környezeti és szociális kihívások mellett, ha próbálunk kicsit jobban enni, az már nem lesz elég. A jobb egészség ott kezdődik, hogy pontosan felmérjük, majd gyengéden egyensúlyba hozzuk a szervezetünket, különösen a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket.  Ezért a Skandináv Egészségprotokoll egy különleges vérteszttel indul, majd a 3 lépésből álló folyamat következik, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni. A program itthon 2018 januárja óta fut és a magyar felhasználók a facebook csoportban rendszeresen meg is írják személyes tapasztalataikat! Ebből válogattunk és Ön is válogathat a tapasztalatok között, a képekre kattintva mozgathatja, elhúzva azokat:

A fenti válogatás felhasználóink szubjektív tapasztalatait mutatja. Senkit sem bátorítunk a jelenlegi gyógyszerezésének megváltoztatására, vagy elhagyására. A fenti terméktapasztalatoknak nem célja és nem is sugallják, hogy adott betegség a Skandináv Egészségprotokollal gyógyítható. Az érvényes jogszabályok szerint  csak és kizárólag a gyógyszer gyógyít! Panaszai esetén továbbra is forduljon kezelőorvosához és kövesse utasításait!

 

A Skandináv Egészségprotokollal annak is szeretnénk segíteni, aki most nem tud vagy nincs lehetősége az életmódján változtatni, s mivel a program laborparaméterekkel (önvérteszt) mérhető, "bele tudunk látni" az élő sejtjeink belsejébe, így pontosan tudjuk, hol tartunk.

 
Nincsenek közelgő események
 
 
 

2020. január 9-én egy internetes, interaktív előadást tartott Dr. Nagy Tamás a betegségeink valódi okairól és a megoldásokról, s bár közel 500-an követték élőben mégis  sokan lemaradtak az eseményről. Ezért a felvételt elérhetővé tettük, s lám érdemes volt, mert  közzététel óta már több ezren látták, Ön is megnézi? 

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ

9 LÉPÉS A VALÓDI EGÉSZSÉGÉRT

Alvászavarok?
Gyulladáscsökkentő táplálkozás

1. lépés - végezze el a vértesztet

2. lépés - használja a Skandináv Egészségprotokoll funkcionális élelmiszereit

3- lépés - tegyen magáért

Az első két lépés nélkül is lehetséges a gyulladás csökkentése, viszont csak teljes életmódváltozással és rendkívül szigorú vegán-nyers diétával lehetne elérni. Ha kicsit jobbat eszünk, az nem elég!
A 9 lépés program felkínál önnek a tartós eredményért díjmentes képzéseket, webkonferenciákat és több kiegészítő egyszerű praktikát, amellyel külön-külön is rásegíthet egészségügyi kihívásainak, alvás- vagy emésztési problémáinak és fáradtságának legyőzéséhez.

Képzések

A megoldást kapja kézhez és nagy lépést tehet az élethosszig tartó egészség felé.

Kiváló előadók, mély tudás és remek hangulat, teszik teljessé a képet!