top of page

DR. PAUL CLAYTON
09. 30-ÁN BUDAPESTEN

Előadásából sorsfordító egészségügyi megoldásokat ismerhet meg! Dr. Paul Clayton a modern és egyedülálló Alkalmazott Táplálkozástudomány atyja, egy méltán világhírű tudós.

Paul-Clayton.jpg

“A megközelítésem egészen más, mint a hagyományos táplálkozási szakértőké. Az Alkalmazott Táplálkozástudomány elveire épülő életmód- és táplálékkiegészítő-programot dolgoztam ki, ami nemcsak a betegségek kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni, hanem a már fennálló egészségügyi problémák súlyosságát is enyhíti, illetve a további romlást képes megállítani. Sok esetben elérhető, hogy ilyen állapotok megforduljanak, ezáltal helyreállítva mind a testi, mind pedig a mentális egészséget.*”.

Dr. Paul Clayton

A Zinzino Tudományos Tanácsának vezetője

*Az oldalon Dr. Paul Clayton szakmai meglátását idéztük, de a Zinzino termékeivel kapcsolatban semmilyen terápiás ígéretet sem fogalmazunk meg. 

2023.09.30. SZOMBAT, 9.15-12.00

LA VIDA DUNA RENDEZVÉNYHÁZ

1138 BUDAPEST, DUNAVIRÁG U. 2-6.

Az esemény már most telt házas, viszont a 9lépés csapata által bölcs előrelátással lekötött  jegyekből 3.000 Ft. áron még korlátozott mennyiségben vásárolható.

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page