top of page

HAMAROSAN OBT-NAP!

Izgalommal várunk az OBT-napon. Az OBT (ONE BIG TEAM) egy értékteremtő közösség, ahol számíthatsz ránk és mi is számítunk rád! Megismerhetsz minket és még ajándékot is kapsz.

Mért éri meg eljönnöd?

Nagyon színvonalas, információban gazdag egészségügyi és üzleti elődásokra hallgathatsz meg. Ezekből sokat profitálhatsz az egészséged megőrzésében, a jelenlegi életviteledben és a munkádban is. Bepillantást nyerhetsz egy válság- és inflációálló skandináv megoldásba, amellyel nem csak biztosabb egészséged és több pénzed lesz, hanem több sajátidőt is teremthetsz magadnak! Megismerhetsz minket, közösségünk tagjait és mélyebb információt kapsz a svéd Zinzino vállalatról. Beszélhetsz olyan emberekkel, akik hasonló élethelyzetben vannak, voltak, mint te és olyanokkal is, aki elérték már azokat a sikereket, amelyekre te is vágysz. Mindezt kellemes, jó hangulatú légkörben, de túláradó hájpolás nélkül. Végül, a rendezvény kiváló alkalom arra is, hogy bizonyságot szerezz, akarsz velünk tartani vagy sem. A rendezvény belépődíjas, viszont 2023. 02. 28-ig elővételben kedvezményesen, 5.000 forintért tudod a helyed biztosítani. Sőt, az így megváltott jegy mellé kapsz a 9 lépés csapatától egy 7.000 forint értékű Zinzino terméket is ajándékba*.

2023.03.04. SZOMBAT, 13.00-18.00

LA VIDA DUNA RENDEZVÉNYHÁZ

1138 BUDAPEST, DUNAVIRÁG U. 2-6.

*A kedvezményes jegy és ajándék kizárólag a 9lépés vendégeinek szól! Zinzino partnerek, OBT tagok sem maguknak, sem a meghívottjaiknak nem vásárolhatnak itt. Jegyekért forduljanak a vezetőjükhöz!

Le
*

Jogi és etikai állásfoglalás

Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page