top of page

CSATLAKOZZON KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁSUNKHOZ

Szolgáltatásunk

Egy válság- és inflációálló skandináv megoldás, amellyel nem csak biztosabb egészsége és több pénze lesz, hanem több sajátidőt is teremthet magának! 

GYORS ÁTTEKINTÉS

A közösségi értékesítés és marketing területén dolgozunk, amivel már eddig is több ezer embernek tudunk jobb egészséget, több pénzt, illetve támogató közösséget adni. 
Nem vagyunk viszont sem egy piramisjáték sem egy leharcolt MLM. Nem egymás pénzét osztogatjuk szét.

A próba szerencse helyett egy teszt alapú, bizonyított, orvosilag hiteles gyógyszermentes Skandináv Egészségprotokollt juttatunk el felhasználóinkhoz a valódi megoldásokért.

Ha Ön több pénzt szeretne, akkor tagja lehet a közösségünknek, ahol minden segítséget megkap a saját automatizált, globális, webáruháza üzemeltetéséhez. Ehhez nem szükséges egészségügyi végzettség, mert egy precízen kidolgozott franchise szisztémát üzemeltetünk. Vállalkozásunk emberekből épül fel, mert a jobb egészség mindig személyes ügy.

hird.kép új.jpg

Mitől lesz zseniális egy vállalkozás?

Ma már nem elegendő, hogy egységnyi munkájáért, egységnyi idejéért és kapcsolatrendszeréért mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Egyszerűen nem kap érte nyugalmat.

Nézési idő: 3p. 19ms.

Megoldásunk egy újszerű és már bizonyított közösségi vállalkozási forma és az abban rejlő értékek

Az alábbi bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges! Csak olyan dolgokról beszélünk, amelyek már mind megtörténtek velünk itthon és a környező országokban, ebben a kelet-európai valóságban. Az üzletben a siker mindig a megfelelő tudás elsajátításán, a munkán és az elkötelezettségen múlik. Dönthet úgy, hogy melléktevékenységként választ minket meglévő elfoglaltsága mellett vagy a közösségi értékesítést választja karrierként és ezáltal valósítja meg céljait. Sőt, úgyis dönthet, hogy az egész Önt nem érdekli. Abban szeretnénk segíteni, hogy jól átgondolt, intelligens döntést tudjon hozni.

Brainstorming

628 Fő

300 € - 800 € KÖZÖTTI BEVÉTEL

76 Fő

Havi 4.000 € - 8000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT 

104 Fő

HAVI 800 € - 1.500 € KÖZÖTT KERESŐK

57 Fő

HAVI 8000 €  - 42.000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT

Hogyan épül fel az üzletünk?

1-3. LÉPÉS

Az emberek egészségét olyan színvonalon kell tartanunk, hogy munka- és termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!. Ma nincs idő köhécselni, nincs idő betegeskedni és főképp nincs idő kórházba kerülni.

EGÉSZSÉGPROTOKOLL

7-9. LÉPÉS

Azok a vállalkozók tudnak gyarapodni, akik egy automatizált rendszerben, egy előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is.

TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER

4-6. LÉPÉS

Az infláció miatt plusz bevételi forrásra lesz szüksége. Ezért mi nem csak elméleti oktatásokkal segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. A közösségben csak úgy érhetünk el sikereket, ha Önt is sikeressé tesszük.

KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁS

A közösségi vállalkozásunk, egy 19 éve működő globális webáruházrendszer és egy automatizált, kedvezményes törzsvásárlói szisztéma

  • Itthon 2018-óta dolgozunk. Elsődlegesen online és telefonon, tehát Ön bármikor és bárhonnan végezheti a munkáját kényelmesen.

  • Bevételeink 80%-a online vásárlókból származnak, ők a ún. törzsvásárlók.

  • A törzsvásárlóink nem egyszer, hanem minimum 2+6 hónapon át folyamatosan nálunk költik a pénzüket, így Önnek folyamatos bevétele van.

  • A vevői folyamat automatizált, az alapozó munka után már nem igényli az Ön személyes aktivitását, így több ideje marad.

  • A közösségi munkamegosztás és a precízen kidolgozott franchise rendszer segítségével Ön delegálhatja a feladatokat, így az egy-egy tagra jutó munkamennyiség egyszerűen elvégezhető.

Nézési idő: 2p. 35ms.

Közösségi értékek

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert nem konkurensek, hanem szövetségesek vagyunk. Sikeresebbek, mi nem csak elméleti oktatásokkal segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mentorálással és közös munkafolyamatokkal! Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi eseményekkel egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.

Elméleti oktatás helyett gyakorlati megvalósítás

Azt tapasztaljuk, hogy most 2023-ban a válság miatt sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a marketingben és az ügyfélszerzésben van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.

A Skandináv modell 19 éve működik már az északi országokban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi már 5 éve alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni ún. franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül. Ezzel leveszi a saját válláról azt a terhet, hogy minden Önnek kell csinálnia és minden felelősség az Öné. Plusz, értékes ideje szabadul fel.

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni, Mi nem kérünk, hanem adunk. Valamint olyan közösségi támogatást kap, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen. Itt mi nem konkurensei vagyunk egymásnak, hanem szövetségesei.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak. Mindezekről egy online franchise oktatóanyag áll a rendelkezésére, így a partnereink már az első hónapban azonnal pénzkeresők lesznek.

TÖBB BEVÉTEL ÉS TÖBB IDŐ

Értékes és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Megkeresésünk célja mindössze egy udvarias kapcsolatfelvétel. Évek tapasztalata, hogy az együttműködéshez közös értékek is kellenek. Ha találunk, akkor a partnerséget örömmel továbbgondoljuk Önnel. Ha esetleg nem lesz ilyen, akkor sem történt semmi baj.

Köszönjük, hogy pár percet ránk szánt értékes idejéből!

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldal etikai szabályzatát és a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatot ide kattintva elolvashatja. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak, így már fennálló egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

bottom of page