top of page

CSATLAKOZZON KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁSUNKHOZ

Szolgáltatásunk

Egy válság- és inflációálló skandináv megoldás, amellyel nem csak biztosabb egészsége és több pénze lesz, hanem több sajátidőt is teremthet magának! 

Sikereink ára az idő?

Most kulcsfontosságú tényező lett az idő, mert az infláció miatt valószínűleg csak akkor tudja megőrizni életszínvonalát, ha képes még több pénzt előteremteni. De mikor és hogyan? Az idő itt a legnagyobb kérdés, mert könnyen lehet, hogy már Önt is húzza lefelé az időspirál. Eddig is sokat dolgozott, nincs már több ideje!

Gyors áttekintés

Egy nemzetközi közösségi vállalkozás vagyunk, ahol, mint alább majd láthatja, együtt elképesztő sikereket értünk már el. De nem vagyunk piramisjáték vagy egy leharcolt MLM. A bevételeink egy globális webáruházból származnak, amellyel törzsvásárlói rendszert hoztunk létre. Mi nem árulgatunk kézből egy-egy terméket, hanem egy komplett Egészségprotokollt értékesítünk online, folyamatos fogyasztással. Az alapozómunka elvégzése után a folyamat automatizált, nem igényli az Ön személyes aktivitását. Azért egészség, mert ez ma az egyik legnagyobb világtrend, órási pénz van és lesz is benne. Nem kell a munkához egészségügyi végzettség, mert egy kidolgozott franchise szisztémát üzemeltetünk. Vállalkozásunk emberekből épül fel, mert a jobb egészség mindig személyes ügy.

Mitől lesz zseniális egy vállalkozás?

Ma már nem elegendő, hogy egységnyi munkájáért, egységnyi idejéért és kapcsolatrendszeréért mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Egyszerűen nem kap érte nyugalmat.

Nézési idő: 3p. 19ms.

Megoldásunk egy újszerű és már bizonyított közösségi vállalkozási forma és az abban rejlő értékek

Eredményeink: Magyarország és környezete*

Brainstorming

628 Fő

300 € - 800 € KÖZÖTTI BEVÉTEL

76 Fő

Havi 4.000 € - 8000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT 

104 Fő

HAVI 800 € - 1.500 € KÖZÖTT KERESŐK

57 Fő

HAVI 8000 €  - 42.000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT

*2022 decemberi személyes tájékoztató adatok,  Jogi nyilatkozat

Hogyan épül fel az üzletünk?

1-3. LÉPÉS

Az emberek egészségét olyan színvonalon kell tartanunk, hogy munka- és termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!. Ma nincs idő köhécselni, nincs idő betegeskedni és főképp nincs idő kórházba kerülni.

EGÉSZSÉGPROTOKOLL

7-9. LÉPÉS

Azok a vállalkozók tudnak gyarapodni, akik egy automatizált rendszerben, egy előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is.

TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER

4-6. LÉPÉS

Az infláció miatt plusz bevételi forrásra lesz szüksége. Ezért mi nem csak elméleti oktatásokkal segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. A közösségben csak úgy érhetünk el sikereket, ha Önt is sikeressé tesszük.

KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁS

A közösségi vállalkozásunk, egy 19 éve működő globális webáruházrendszer és egy automatizált törzsvásárlói szisztéma

  • Itthon 2018-óta dolgozunk. Elsődlegesen online és telefonon, tehát Ön bármikor és bárhonnan végezheti a munkáját kényelmesen.

  • Bevételeink 80%-a online vásárlókból származnak, ők a ún. törzsvásárlók.

  • A törzsvásárlóink nem egyszer, hanem minimum 2+6 hónapon át folyamatosan nálunk költik a pénzüket, így Önnek folyamatos bevétele van.

  • A vevői folyamat automatizált, az alapozó munka után már nem igényli az Ön személyes aktivitását, így több ideje marad.

  • A közösségi munkamegosztás és a precízen kidolgozott franchise rendszer segítségével Ön delegálhatja a feladatokat, így az egy-egy tagra jutó munkamennyiség egyszerűen elvégezhető.

Nézési idő: 2p. 35ms.

Közösségi értékek

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert nem konkurensek, hanem szövetségesek vagyunk. Sikeresebbek, mi nem csak elméleti oktatásokkal segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mentorálással és közös munkafolyamatokkal! Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi eseményekkel egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.

Elméleti oktatás helyett gyakorlati megvalósítás

Azt tapasztaljuk, hogy most 2022-ben a válság miatt sok-sok elméleti szakértő bukkant fel, akik képeznének minket százezrekért. Pedig a gyakorlati megvalósítás a lényeg. Honnan lesz ügyfelem a saját vállalkozásomban, aki megfizeti a tudásomat, a szolgáltatásomat. Ebben, vagyis a marketingben és az ügyfélszerzésben van óriási tapasztalatunk és bevált módszereink.

A Skandináv modell 19 éve működik már az északi országokban. Megalkotásához szükség volt professzionális, a nemzetközi világban jól mozgó üzletemberekre, brutálisan erős kutatói háttérre, le kellett menedzselni egy tőzsdei bevezetést és eurómilliós gyárfejlesztést. Mi már 5 éve alkalmazzuk itthon, Szlovákiában, Lengyel- és Csehországban és bebizonyosodott, hogy itt Kelet-Európában is biztonságosan és kiszámíthatóan működik.

Tőkekockázat nélküli vállalkozás

"Nincs időm" megoldása

Szakmai támogatás

Pályakezdők, nem vállalkozók

Első lépésként Ön simán megússza a legfájdalmasabb pontot, a hatalmas tőkekockázatot, sőt, lényegében semmilyen tőkekockázatot sem vállal, mert még a vállalkozói szemmel nézve is nevetséges induló költségre is 100%-os a pénz-visszatérítéses ajánlatunk.

Ez egy olyan vállalkozási forma, ahol be lehet vonni ún. franchise partereket és a munkát nekik delegálhatja azonnal, bérköltség nélkül. Ezzel leveszi a saját válláról azt a terhet, hogy minden Önnek kell csinálnia és minden felelősség az Öné. Plusz, értékes ideje szabadul fel.

Olyan szakmai hátteret és referenciát használhat, amellyel komoly bizonyossággal és magabiztossággal tud tárgyalni, Mi nem kérünk, hanem adunk. Valamint olyan közösségi támogatást kap, ami egy hagyományos vállalkozásban elképzelhetetlen. Itt mi nem konkurensei vagyunk egymásnak, hanem szövetségesei.

Pályakezdők, az értékesítésben, a kereskedelemben vagy az üzleti világban nem tapasztalt emberek is be tudnak hamar tanulni, mert nagyon jól átgondolt, pár cselekvéssel elvégezhető feladatok vannak. Mindezekről egy online franchise oktatóanyag áll a rendelkezésére, így a partnereink már az első hónapban azonnal pénzkeresők lesznek.

TÖBB BEVÉTEL ÉS TÖBB IDŐ

Értékes, éhes, hosszútávra is tervező embereket keresünk, akik tenni is hajlandóak a sikerükért!

Megkeresésünk célja mindössze egy udvarias kapcsolatfelvétel. Évek tapasztalata, hogy az együttműködéshez közös értékek is kellenek. Ha találunk, akkor a partnerséget örömmel továbbgondoljuk Önnel. Ha esetleg nem lesz ilyen, akkor sem történt semmi baj.

Köszönjük, hogy pár percet ránk szánt értékes idejéből!

bottom of page