top of page

Hozza ki magából, ami Önben rejlik!

Osszuk meg együtt a világgal a jobb élet elérése iránti közös szenvedélyünket!
Csatlakozzon hozzánk most egy kivételes kampány keretében!

attractive-smiling-woman-pink-shirt-sitting-relaxed-sofa-home-table-working-online-laptop-

Több pénzre, több időre van szüksége?

Abstract Shapes

Dolgozzon velünk egy olyan módszerrel, amelynek révén megváltoztathatja az életét, mert valóban igaz, hogy akinek több a pénze és nyugodtabb, tovább él.

Ön is üzletet csinálhat abból, ha széles körben elterjeszti úttörő biotechnológiánk hírét a közösségeiben. Mindenki szeretné tudni, hogy az egészsége rendben van-e. Részletes, szöveges, könnyen érthető laboratóriumi jelentéseink írásos bizonyítékot jelentenek ezzel kapcsolatban.
Csatlakozzon hozzánk!

Dr. Nagy Tamás 

egészségügyi közgazdász, orvos

Korunk legerősebb vásárlási trendjének élén járunk

A vásárlók manapság személyre szabott szolgáltatást, termékeket szeretnének, amelyeket olyan emberek ajánlanak, akikben megbíznak vagy akikre felnéznek.

Az egészség személyes üggyé vált, és az emberek manapság személyi edzőket, egyéni étrendeket és testre szabott étrend-kiegészítőket keresnek, amelyek megfelelnek az életmódjuknak.

Biotechnológiai mérésekkel, tényekkel, előfizetéses kedvezményekkel, hűségprogramunkkal és automatikus szállításokkal megváltoztattuk a közvetlen értékesítési iparágat!

Mi vagyunk a közvetlen értékesítés Netflixe

Ügyfeleink előfizetnek nálunk egy jobb életre!

Az egészség személyes ügy és nem létezik semmilyen csodaszer. Vásárlóink hosszú távon elköteleződnek, mi pedig végig segítjük őket. Előfizetőink ún. Premier törzsvásárlónkká válnak, így közel 50%-os kedvezményt kaphatnak a vértesztjeinkre és termékeinkre.

Ön partnerként élvezheti az automatizált törzsvásárlói rendszer minden előnyét

Az egyetlen vállalat, amely biztatja vásárlóit, hogy ellenőrizze le termékei hatékonyságát

Elnyerjük az ügyfeleink feltétlen bizalmát

Hányszor hallotta már az étrend-kiegészítőket forgalmazó a cégektől, hogy vérelemzéssel ellenőrizze le a termékei hatékonyságát? Mi vagyunk az egyetlen. Úttörő biotechnológiánkkal, otthon, fájdalommentesen ezt megtehetik. Emiatt vevőink évekig nálunk vásárolnak automatikusan.

El tudja képzelni, hogy Önnek, mint partnerünknek ez mekkora előnyt jelent?

van egy vértesztünk.jpg

Termékeink az étrend-kiegészítők Ferrari-ja, Dolce Gabbana-ja

Termékportfóliónkkal egy új mércét állítottunk fel a személyes egészség terén

A megbízható makulátlan termékeink megfelelnek a világ szigorúbb minőségi szabványinak. GMP-követelmények szerinti API hatóanyagokból készülnek a cég saját tulajdonú oslói gyárában ISO 9001:2015 norvég szabvány szerint. Termékünk minőségét egy független a sport- és táplálék-kiegészítőkre szakosodott világvállalt is ellenőrzi, havi szinten.

MINŐSÍTÉSEK
EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság)
GMP minősítés
INFORMED CHOICE PROGRAM (A sport világának bizalmát élvezi)

Cégünk tudatos árpolitikájának köszönhetőn az emberek meg is tudják vásárolni a termékeket

Megváltoztattuk a közvetlen értékesítési iparágat

zsiguli 2 emberrel.png
pár modern kocsival.png

A közvetlen értékesítés óriási fejlődésen ment keresztül

Amikor Ön beül egy 30 éves autóba az szép, érdekes élmény, de hol van már az a kocsi a maiak kényelmétől, biztonságától és gyorsaságától? Ma már a 3. generációs network marketing cégeknek vajmi kevés közük van a régi MLM vállalkozásokhoz.

Gondolunk itt a szörnyű kötelező havi aktivitásra, a szomszéd agitálására, az elvárt forgalomra vagy épp a brutálisan magas árakra.

Nem alkalmazunk olyan módszereket, amely korábban kellemetlen volt az embereknek.

Újragondoltuk a kommunikációt

Modern világunkban az idő az a tényező, amelyből igencsak szűken vagyunk

Ezért több órás beszélgetések, győzködések helyett rövid, 2-8 perces informatív videókkal dolgozunk. Könnyebb megértést biztosítanak az ügyfelek felé, időt takarítunk meg és a munkatársainknak sem kell megtanulni mindent egyszerre, csak azt, hogy melyik videót hol találja és hogyan használja majd.

Ismerjen meg minket, hogy kihozza magából mindazt, ami Önben rejlik. Csatlakozzon hozzánk még ma egy szebb jövő megteremtéséért, hogy többé ne kelljen találgatni az egészségesebb életmóddal kapcsolatban!

Dolgozzon velünk egy olyan módszerrel, amelynek révén megváltoztathatja az életét!

Szeretne többet kihozni az életéből? Azt a szabadságot keresi, ami lehetővé teszi, hogy legyen ideje arra, amit igazán szeret? Akkor itt jó társaságban lesz. Egy globális, egészségmegőrző tech vállalat vagyunk Skandináviából. Magyarországon 2018-tól dolgozunk, betonbiztos alapokat fektettünk már le, folyamatosan és szervesen növekszik vállalatunk. A vállalatunkat a Nasdaq tőzsdén jegyzik és már közel két évtizede élen jár a tesztalapú táplálkozás és a fenntartható közösségi értékesítés területén. A cég 2012-ben felfedezett egy olyan egészségügyi kihívást, amely a világ lakosságának 97%-át érinti, és talált rá egy úttörő, innovatív megoldást is. Mára a termékportfóliónkkal új mércét állítottunk fel a személyes egészség terén. Mi vagyunk a Zinzino! Ez itt most a tökéletes pillanat! A különleges értékesítési rendszerünk használatával a Zinzino mára az ún. Momentum Rank listán a világ 10. leggyorsabban fejlődő értékesítési vállalata között foglal helyet és még óriási fejlődés előtt áll. A Momentum Rank egy iránymutató független cégminősítő rendszer a közvetlen értékesítésben, amelynek megállapításai évi 15 millió látogatót vonzanak. Úgy is fogalmazhatunk, hogy Momentum Rank a közvetlen értékesítés Szent Grálja. Tartozzon Ön is közénk! Független Partnereink az élet minden területéről érkeznek. Pontosan ugyanazért követik az álmaikat, amiért Ön ma ezt olvassa. Ön is üzletet csinálhat, ha széles körben elterjeszti úttörő biotechnológiánk hírét a közösségeiben. Egyszerűen kövesse a bizonyítottan sikeres, évtizedek óta tesztelt és tökéletesített rendszerünket! Mindenki szeretné tudni, hogy az egészsége rendben van-e. Részletes laboratóriumi jelentéseink írásos bizonyítékot jelentenek ezzel kapcsolatban. A Zinzino kizárólagos jogot ad a Partnereinek a bizalmas, konkurencia nélküli egészségtesztjeink és a kivételes minőségű étrend-kiegészítőink népszerűsítésére. Itt az ideje, hogy kihozza magából mindazt, ami Önben rejlik és a lehető legteljesebb életet élhesse. Csatlakozzon hozzánk még ma egy szebb jövő megteremtéséért, hogy többé ne kelljen találgatni az egészségesebb életmóddal kapcsolatban! Már alig várjuk, hogy találkozzunk. A Zinzino csapata

Tesztalapú táplálkozás és fenntartható közösségi értékesítés

Egy globális, egészségmegőrző tech vállalat vagyunk Skandináviából. Folyamatosan növekedő vállalatunk már közel két évtizede élen jár a tesztalapú táplálkozás és a fenntartható közösségi értékesítés területén. Felfedeztünk egy olyan egészségügyi kihívást, amely a világ lakosságának 97%-át érinti, és találtunk rá egy úttörő, innovatív megoldást is. Mára a termékportfóliónkkal egy új mércét állítottunk fel a személyes egészség terén.

Mi vagyunk a Zinzino.

Nasdaq.png
irodáink.png

A lényeg az időzítés

A Zinzino folyamatos befektetéseket hajt végre, hogy fenntartsa jövedelmező növekedését, terjeszkedjen új piacokra, és termékportfólióját új fogyasztói területeken hasznosítsa. Stratégiája a jövőbe látó gondolkodásmód, a tech-first megközelítés, a sejtszintű tesztalapú táplálkozás, valamint a jelenlegi trendek felhasználása.

A cég pozíciójának megerősítése, már korábban megszerezte a BioActive Foods AS és a Faun Pharma AS norvég kutató- és gyártóegységek és a svájci HANZZ+HEIDII biotechnológiai bőrápoló márka tulajdonjogát. 2020-ban felvásárolta a szingapúri VMA Life céget is és most 2025-ben a luxemburgi székhelyű Xellis-t, amely a világ vezető alga alapú táplálkozási vállalata.

Képernyőfotó 2024-02-22 - 19.00_edited.jpg
A tökéletes időzítés

2025-12-31

millió

vásárló

2035

20 millió

vásárló

Most jött el a tökéletes, sőt történelmi pillanat

Mára a Zinzino egy kis skandináv start-up cégből a Nasdaq First North tőzsdén jegyzett, leggyorsabban növekvő, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatok egyike lett az egészség és a wellness területén. 2023-ban a növekedési stratégia rekordszintű nyereséget eredményezett. A Zinzino óriási lendületben van. Elértünk egy mérföldkövet, hiszen 2023-ban meglett az egymillió elvégzett Balance Teszt, így minden eddiginél több Partner és Vásárló rendelkezik a jobb életmód eszközeivel. "Világelsők akarunk lenni a személyre szabott táplálkozás és a megelőző egészségügyi szolgáltatások területén." Dag Bergheim Pettersen, vezérigazgató Jelenleg a Zinzino 500.000 törzsvásárlóval rendelkezik, de terveiben 2025 végére 1.000.000 törzsvásárló szerepel, ezért 2024 februárjától aktívan növeli partneri állományát is. A Zinzino bevételeinek 85%-a a törzsvásárlói rendszerből származik. Ez kuriózum a network marketing területén. A cégek döntő többsége nem rendelkezik stabil, folyamatosan bövülő vevői állománnyal. A vásárlókat pedig a partnerek hozzák. Most, 2024-ben közel 20.000 független regisztrált partnerrel rendelkezik a vállalat világszerte. Persze nem mindenki dolgozik, sokan csak saját maguk és szeretteik számára vásárolnak kedvezőbb áron termékeket. Logikus elképzelés, hogy ha eddig 20.000 partner hozott létre félmillió vásárlót, akkor növelni kell a partneri számot a több vevőért. Nos, ezért történelmi e pillanat! A Zinzino most soha nem látott összeggel vonzza és jutalmazza az új partnereket. Nézze meg az oldal alján aktuális promóciónkat!

Miért kedvező mindez Önnek?

Egészségtesztek, úttőrő

biotechnológia

Mindannyian tudni szeretnénk, hogy az egészségünk rendben van-e. Kizárólagos jogot biztosítunk Partnereinknek, hogy megismertethessék másokkal is bizalmas DBS egészségtesztjeink széles választékát! 

 A Nasdaq tőzsdén jegyzett vállalat

close-up-shot-brokerage-company-employee-indicating-display-real-time-profit-growth-market

A Zinzino stabil, átlátható működése hosszú távon is garantálja az Ön pénzügyi biztonságát. A Zinzino weboldalán letölthető formában negyedévente közzéteszi gazdasági eredményeit 2012-óta negyedéves lebontásban.

Komoly bevétel már

az első hónapban is

Working from Home_edited.jpg

Nincsenek rezsiköltségek, nem kell foglalkoznia a logisztikával és nem ön felelős a szállításért. Személyre szabott hozzáférést kap a Zinzino webáruházához, amelyen keresztül népszerűsítheti Egészségprotokollunkat.

Egyedülálló

kifizetési terv 

Accountant

Ön dönti el, mennyit akar keresni. Kettős kifizetési tervünk megjutalmazza mind a termékek népszerűsítéséért a saját vásárlói felé, mind pedig azért, ha más vállalkozóknak segít üzletet csinálni ebből.

Több időt is teremthet

magának

Person smiling and shopping

A közvetlen értékesítés arról szól, hogy okosabban, ne keményebben dolgozzunk. Bővítse vállalkozását a másolódás varázslatos technikájának elsajátításával, így időt teremt magának. Legyen független, saját maga főnöke!

Dolgozzon bárhonnan,

bárhol a világon

side-view-man-with-laptop-beach.jpg

Online, a világ bármely pontjáról  irányíthatja az üzletét. Ott élhet ahol csak akar, hiszen hamar európai szintű jövedelme lehet, Globális üzlete több, mint 40 hivatalosan megnyitott országban működhet 5 kontinensen.

Hogyan működik?

Értékteremtő munkát végzünk, amivel sokaknak segítünk egy-egy lépést megtenni a jobb élet felé.

Dr. Nagy Tamás vagyok és közösségünk koordinátoraként hálás vagyok, hogy ennyi ember bizalmát elnyerhettem. Több, mint 31 éve foglalkozom alternatív, gyógyszermentes egészségügyi megoldásokkal, és közben a pénzügyi szektorban is komoly tapasztalatot szereztem. Partnereim az élet minden területéről érkeznek. Ehhez a munkához nem szükséges sem egészségügyi, sem gazdasági végzettség. Orvos-közgazdászként viszont segíteni tudok nem csak az üzleti világban és a modern, hatékony kommunikációban, hanem a mélyebb egészségügyi összefüggések feltárásában is. A legfontosabb feladatom, a munkatársak támogatása. Számomra a vezetés nem érdem, hanem szolgálat. A legfontosabb, hogy az új partnerek gyorsan érhessenek el úgy eredményeket, hogy közben élvezik azt, amit csinálnak. A Zinzino-t 2018-ban kezdtem és 2019 júniusában léptem át először a havi 4.000 €-s jövedelmet. Mára 4 országban dolgozom és a csapatomban 1.712 keresőm van, akik közül már 241-en szintén megtették ugyanezt! Arra is büszke vagyok, hogy nem én vagyok a legjobban keresőnk, ez nem egy pilótajáték, hanem több kelet-európai országban is nagyon sokan realizálnak még európai szinten is kiemelkedő pénzeket. Az egyik legversenyképesebb kifizetési terv a miénk a közvetlen értékesítésben. A számokat nem azért mutatom meg, hogy ígérgessek, hanem, hogy Ön is lássa, mi lehetséges. A különleges értékesítési rendszerünk használatával a Zinzino mára az ún. Momentum Rank listán a világ 10. leggyorsabban fejlődő közvetlen értékesítési vállalatává között van. A Momentum Rank egy iránymutató független cégminősítő rendszer a közvetlen értékesítésben, amelynek megállapításai évi 15 millió látogatót vonzanak. Úgy is fogalmazhatunk, hogy Momentum Rank a közvetlen értékesítés Szent Grálja. Egy olyan közösség vagyunk, ahol számíthat ránk és mi is számítunk Önre!

A világon minden embernek szüksége van legalább egy olyan dologra, amit a Zinzino tud adni a számára.

kövön emberek_edited.jpg

Az emberek azt akarják, hogy olyanok vezessék őket a jobb egészség felé vezető úton, akikben megbíznak. A jobb egészséghez vezető út személyes utazássá vált, a tesztalapú táplálkozás képviselői pedig megmutatják a jó irányt.

Egészség, pénz, közösség, fejlődés, biztonság, kiszámíthatóság, jövőkép és értékrend. Együtt alakítjuk a jövőt, megváltoztatva az egész közvetlen értékesítési iparágat. Önért mit tehetünk? 

A Director Trip a pihenés, a feltöltődés és az izgalmas programok ideális keveréke. Csatlakozzon hozzánk!

A csapatmunkánk sikerét minden évben egy valódi 5*-os luxusutazással ünnepeljük, ahová a Zinzino több, mint 500 munkatársat visz el ingyenesen. Itt Ön olyan élményekhez juthat, amit egy átlagember egész életében csak remél. A 2025-ös Director Trip utazásnak úticélja Thaiföld varázslatos Phuket szigete! Az elegáns és csodálatos Angsana Laguna tengerparti üdülőhelyen szállunk meg a Bang Tao-öböl békés partján, ahol azúrkék az Andamán-tenger. 

Elképesztő Gyorsinduló Kampány

Az első 120 nap a vállalkozás elindításának időszaka, ami arra való, hogy pénzt keressen, tanuljon és egyensúlyba kerüljön az egészségével is és anyagi helyzetével is. Az egészségét egy „előtte” és „utána” teszttel bizonyítjuk, anyagi helyzetét pedig a bankszámlájával.

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png

A Zinzino rendelkezik egy Fast Start, Gyorsinduló programmal is, amely keretében kiemelt jutalékot ad Önnek. Ezek meghatározott munkafolyamatok és a Zinzino most a kampány keretében a Fast Start jutalékokat hatalmas mértékben megemelte. Persze ezt a Gyorsinduló programot gyorsabban is meg lehet csinálni, nem kell kivárni a 120 napot. Tapasztalatom szerint Magyarországon a kollégák ezt sokkal hamarabb, 4 hét alatt is teljesítik és mivel hetente fizetünk, a mai munkájának eredményét már a következő héten kézhez veheti.*

2.500 euró, közel

1.000.000 Ft

Mit kell ezért tennie?

Segítsen létrehozni egy minimum 6 fős értékesítési csapatot a és a saját webáruházában értékesítsen minimum 10 terméket a törzsvásárlóinak a Zinzino által meghatározott értéknagyságokban.

Több éves tapasztalatom, hogy mindez megvalósítható 4 hét alatt is koncentrált munkával, ha megvan hozzá a kellő akarat és hajlandó követni a bizonyítottan sikeres, évtizedek óta tesztelt és tökéletesített rendszerünket!

A leírtak tájékoztató jellegűek és természetesen nem is tartalmaznak ilyen röviden minden feltételt. Érdeklődjön!*

A Zinzino Kompenzációs Terve itt, a Kampánylap itt érhető el.

Segítsen létrehozni egy minimum 6 fős értékesítési csapatot.*

Értékesítsen vásárlóknak 10 termékelőfizetést, ami rendszerint 3-4 vevőt jelent.*

Az Ön életén mennyire változtatna ez a gyors egymillió forint?

A gyors sikere titka a fenntartható közösségi értékesítés

Nézzük a konkrétumokat. A minimum 6 fős értékesítési csapatot nem Önnek egyedül kell létrehoznia. Itt kapcsolódik be a közösség ereje. Amikor a mentora segítségével az első két fővel elindul a csapatmunka, akkor Önök máris négyen vannak, mert mindenkinek, Önnek, a mentorának és a két új partnernek is ugyanaz a célja. Ez már egy közösség és Önök négyen fogják felkutatni együtt a többi partnert. Vagyis, amikor a Gyorsinduló programban 6 fős csapatról beszélünk, akkor csak 2 ember az, akit az Ön saját látókörében kell megtalálniuk a mentora segítségével. A további 4 embert viszont már ez a kis közösség együtt keresi meg. Nézzük lépésenként, hogy is működik egy lendületes Gyorsinduló program 1. Az első héten Ön még tanul, megnézi a marketinganyagainkat, videókat, konzultál a mentorával és közben a saját webáruházában értékesít 4 termékelőfizetést. Tapasztalatunk szerint ez 1 vagy 2 vásárlót jelent. Miért? Mivel termékeink minősége egészen különleges, mégis a cég tudatos árpolitikája miatt megfizethetőek, egy vevő általában 2 vagy három előfizetést indít el. Ezért nagyságrendileg 50.000 forint egyszeri bónuszban és jutalékban részesül, amelyet már a következő hétel fel is vehet. 2. A második héten a fókusz az értékesítési csapata első 2 emberére esik. A mentorával együtt átgondolják, hogy az Ön közösségéből ki lenne erre alkalmas, és megszólítják. A két első partner létrehozásáért alapesetben 200 €, most a kampányban 400 € egyszeri jutalom jár, plusz jutalék. Forintban számolva összesen 200.000 Ft. Természetesen mi egy értékesítéssel foglalkozó cég vagyunk, így minden személyhez, vásárlóhoz egy értékesítési volumen is hozzá van rendelve, amit el kell érnie. Ezt a 200.000 forintot ahogy korábban is, már a követező héten felveheti. 3. Harmadik lépésként vonjuk össze a harmadik és negyedik hetet. Hiszen Ön az első két hét alatt elvégezte a 4 termék, 2 partner feladatot és pénzt keresett. Egyértelmű, hogy az Ön két partnere is azért csatlakozott, mert ők is pénzt akarnak keresni. Tehát Önnek és a mentorának az a feladata, hogy nekik is ezt az első két heti feladatot segítsenek teljesíteni. Eben a pillanatban Önnek máris kialakult a 6 fős értékesítési csapata, s ezért alapesetben 400 €, most a kampányban 1.200 € jutalmat kap és persze forgalom után járó jutalékot is. Több, mint 500.000 forintról beszélünk, ami már a következő héten megjelenik a bankszámláján. 4. A Gyorsinduló program utolsó lépéseként egészítse ki a 4 termékelőfizetést 10-re. Ez 2-3 új vevőt jelent. Ezzel a kis, igen egyszerű szisztémával az egyszeri jutalmakkal és a jutalékokkal együtt meg is van a 2.500 €, amely közel 1.000.000 Ft. Mire lesz szüksége? Koncentrált munkára, kellő akaratra és hajlandóságra, hogy követi a bizonyítottan sikeres, évtizedek óta tesztelt és tökéletesített rendszerünket! A leírtak nem taralmaznak minden részletet, feltételt és a jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

*Jelentkezését követően 2 munkanapon belül visszahívjuk Önt és ha úgy döntünk, hogy érdemes a megbeszélést folytatni, akkor a következő lépés egy online vagy személyes találkozó, ahol részletesen megbeszéljük a kampány pontos feltételeit. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. 

Nem ajánlat

Számtalan kérdés merülhet fel Önben és persze később leendő ügyfeleiben is. Ezért minden egyes területről készítettünk rövid videókat (közel 200 videót tucatnyi nyelven), amelyek segítenek a megértésben. Ha Ön Partnerünk lesz, akkor nem kell megtanulni mindent egyszerre, csak azt, hogy melyik videót hol találja. Nézzen körül a zinzino.tv oldalon, a videók alatt találja a választható nyelveket.
Itt pedig a leggyakoribb dolgokban segítünk tájékozódni. 

 • Mit jelent a premier törzsvásárlói kedvezmény?
  A Zinzino webáruházban bárki vehet egy darab vértesztet vagy terméket szabadon, mint minden webáruházban a világon. Ugyanakkor létrehoztunk egy törzsvásárlói hűségprogramot is, amely 2+6 hónapig tart és Önnek több kedvezményt is kínál: Azonnali, átlagosan 40-50% kedvezményt adunk a vértesztek és a termékek árából az egy-egy darabos vásárlásokhoz képest. Azáltal, hogy 6 hónapig garantáljuk a termékek árát, Ön nyugodt szívvel indíthatja el a programot, kellő időt hagyva a valódi változáshoz, az öngyógyító folyamatok beindulásához. (Kivéve a D-vitamint teszt + Zinoshine Mini csomag esetén. Itt az egyszeri vásárlásra is jár a kedvezmény. Nincs hűségidő!) Nem kell előre kifizetnie a programot, hanem csak az első 2 havi rendelését, utána már tud havonta fizetni és a Zinzino pedig 2 havonta fog szállítani.
 • Fizetési módok
  A "Megrendelem" gombra kattintva átirányítjuk Önt a Zinzino hivatalos webáruházába, ahol a szállítási adatait megadva biztonságosan tud fizetni bankkártyával vagy átutalással. Utánfizetés sajnos nem lehetséges. A termékek árait a Zinzino határozza meg, mindig euróban. Az itt feltüntetett forint összegek tájékoztató jellegűek, az euró árfolyam alapján változhatnak, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és vásárlási feltételek hivatalos forrása: www.zinzino.com
 • Szállítási, elállási és pénzvisszafizetési feltételek
  A szállítást a Zinzino által megbízott szállítmányozó végzi. Tapasztalatunk szerint 3-5 munkanap alatt szállít, de ettől eltérő időpont is lehetséges. A vevői fiókjában Ön nyomon követheti megrendelt termékeit és felveheti közvetlenül is a szállítmányozóval a kapcsolatot. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. Az árak és vásárlási feltételek hivatalos forrása: www.zinzino.com Önnek, mint vásárlónak, a jogszabályok értelmében az áruk átvételét követő 14 napon belül jogában áll – indoklás nélkül – elállni a vásárlástól. A Zinzino 30 napos időszakot biztosít erre az áruk átvételétől számítva. Az áruknak eredeti állapotukban kell lenniük, tehát használatlan, sértetlen állapotban. Az elálláshoz való joga érvényesítése esetén Önnek kell fedeznie a visszaküldés költségeit. Amennyiben úgy dönt, hogy eláll a megrendeléstől, a visszaküldött termékek átvételétől számított 14 napon belül a teljes vásárlási árat a Zinzino visszatéríti Önnek. Részletes feltételek!
Karrier ürlap

Jelentkezését követően 2 munkanapon belül visszahívjuk Önt

KARRIER

Hozza ki magából, ami Önben rejlik. Osszuk meg együtt a világgal a jobb élet elérése iránti közös szenvedélyünket!

Vállalkozó szemléletű, fejlődni és gyarapodni akaró embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért! Kövesse a bizonyítottan működőképes, évtizedek óta tesztelt és tökéletesített rendszerünket!

Dr. Nagy Tamás

+3670 1980-552

z.nagytdr@gmail.com

Kifejezetten örülünk jelentkezésének!

Jogi és etikai állásfoglalás

 1. A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat Zinzino weboldalán elolvashatja el. www.zinzino.com
   

 2. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Az oldalon Dr. Nagy Tamás személyes meglátási szerepelnek, amelyek nem feltétlenül egyeznek meg a Zinzino hivatalos állásfoglalásával.
   

 3. A weboldalon lévő és online információk oktatási célúak és nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat csak kiegészítik azokat. Nem minősülnek orvosi tanácsadásnak, sem a betegségek diagnosztizálásának, kezelésének vagy megelőzésének és nem helyettesíti a háziorvosának vagy kezelőorvosának véleményét. Egészségügyi panaszok esetén haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát
   

 4. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által jóváhagyott egészségre vonatózó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com.
   

 5. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page