Gyere, dolgozzunk együtt az egészségprogramban!

Kérlek, engedd meg a tegeződést, hiszen a tevékenységünk kölcsönösséget és bizalmat igényel.

Mi magyarok kicsit furcsán fordulunk a munkához, szükséges rosszként tekintünk rá, pedig ha a munkádat szeretettel és örömmel tudod végezni, máris élménnyé válik.

 

A mi csapatunk, Dr. Nagy Tamás koordinálásával szeretné megmutatni az embereknek, hogy lehet mindenki életkortól függetlenül is egészséges, hogy nem kell beletörődni a betegségeinkbe és az idősödés nem egyenlő a fájdalommal, mozgáskorlátozottsággal vagy a szellemi hanyatlással. A jó hír, hogy meg is vannak erre a hatásos eszközeink és az elmúlt évben a több, mint 12.000 felhasználó bizonyította, hogy erre itthon is nyitottak az emberek. Viszont, akkor tudunk csak elérni még több embert, ha te is segítesz, tovább viszed a hírt.

Tudjuk, sokan mondják, hogy ők nem olyanok, hogy nem tudnak rábeszélni másokat, nem tukmálnak….Rendben, képzeld el, hogy nyertél a lottón, mondjuk kétmilliárd forintot. S úgy döntesz, hogy egymilliárdot megtartasz magadnak (valamiből élni is kell), a másik felével pedig szeretnél hozzájárulni barátaid, ismerőseid életéhez. Vigyék ők is többre, valósítsák meg álmaikat, teljesebb életet élhessenek. Amikor elbeszélgetsz majd velük, milyen érzésekkel ülsz le? Mosolyogni fogsz, öröm lesz a lelkedben?
Mi is ezzel a lelkülettel segítünk másoknak és azt gondoljuk, hogy ha ezért a tisztességes munkáért még kiemelkedő jövedelmezésben is részesülünk, abban nincs semmi kivetnivaló. Tény, hogy ma a fejlett világban az egészségügyben van a legnagyobb pénz, ez ma a legnagyobb világtrend. Szükség van rád is, ha te is értéket látsz ebben. Ha érdekel egy ilyen együttműködés velünk, kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet, így tudsz jelentkezni.
Hamarosan visszahívunk!