Gyere, dolgozzunk együtt az egészségprogramban!

Kérlek, engedd meg a tegeződést, hiszen a tevékenységünk kölcsönösséget és bizalmat igényel.

Mi magyarok kicsit furcsán fordulunk a munkához, szükséges rosszként tekintünk rá, pedig ha a munkádat szeretettel és örömmel tudod végezni, máris élménnyé válik.

 

A mi csapatunk, Dr. Nagy Tamás koordinálásával szeretné megmutatni az embereknek, hogy lehet mindenki életkortól függetlenül is egészséges, hogy nem kell beletörődni a betegségeinkbe és az idősödés nem egyenlő a fájdalommal, mozgáskorlátozottsággal vagy a szellemi hanyatlással. A jó hír, hogy meg is vannak erre a hatásos eszközeink és az elmúlt évben a több, mint 12.000 felhasználó bizonyította, hogy erre itthon is nyitottak az emberek. Viszont, akkor tudunk csak elérni még több embert, ha te is segítesz, tovább viszed a hírt.

Tudjuk, sokan mondják, hogy ők nem olyanok, hogy nem tudnak rábeszélni másokat, nem tukmálnak….Rendben, képzeld el, hogy nyertél a lottón, mondjuk kétmilliárd forintot. S úgy döntesz, hogy egymilliárdot megtartasz magadnak (valamiből élni is kell), a másik felével pedig szeretnél hozzájárulni barátaid, ismerőseid életéhez. Vigyék ők is többre, valósítsák meg álmaikat, teljesebb életet élhessenek. Amikor elbeszélgetsz majd velük, milyen érzésekkel ülsz le? Mosolyogni fogsz, öröm lesz a lelkedben?
Mi is ezzel a lelkülettel segítünk másoknak és azt gondoljuk, hogy ha ezért a tisztességes munkáért még kiemelkedő jövedelmezésben is részesülünk, abban nincs semmi kivetnivaló. Tény, hogy ma a fejlett világban az egészségügyben van a legnagyobb pénz, ez ma a legnagyobb világtrend. Szükség van rád is, ha te is értéket látsz ebben. Ha érdekel egy ilyen együttműködés velünk, kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet, így tudsz jelentkezni.
Hamarosan visszahívunk!

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.