Tisztelt kollégáim!

Ezt a különleges felületet az egészségmegőrzésben elhivatott szakemberek számára hoztam létre. A gyulladással kapcsolatos klinikai vizsgálatok, szakmai cikkek, világhírű szakavatott tudósok, kutatók videóanyagai, előadásai olvashatók, hallhatók benne. Nagyon fontosnak érzem, hogy az ilyen szintű tudás csak szakemberek kezébe kerülhessen és ne a laikusok kezdjenek el öndiagnózist felállítani!
Példa a tartalomból:

  • Sir Ravinder Maini világhírű orvosprofesszor, "a biológiai terápiák atyja" előadása videón (2017-ben a SOTE-n)  

  • Paul Clayton professzor úr előadása videón (2018 szeptember 15.  Budapest). Clayton professzor különleges szakterülete az alkalmazott táplálkozástudomány

  • Prof. Oszumi Josinori munkásságának bemutatása. Eredményei vezettek el az autophagia kutatásának jelenleg is zajló forradalmához (2016-ban Orvosi Nobel-díjat kapott)

  • Több, mint 30 publikált klinikai vizsgálat a gyulladás és a chronikus degenerativ betegségek összefüggésének témakörében

  • Egy összefoglaló tanulmány a larvált gyulladások pathomechanizmusáról és klinikai jelentőségéről

A szakmai oldalt folyamatosan frissítjük!

A bejelentkezés ingyenes és utána automatikusan megnyílik az oldal. Kérem, hogy minden sort és rubrikát töltsön ki! Hasznos és eredményes munkát kívánunk!

Szervezünk a munkánkat nagymértékben támogató, nem csak gyógyszerközpontú orvos-továbbképzéseket is. Szeretnénk olyat létrehozni, amelyre Önnek valóban szüksége van és azon nyomban eredményesen tudja használni saját betegei ellátásában.

Tudjuk, hogy ideje nagyon szűkös, épp ezért azért az alábbi kérdőív mindössze két perc alatt kitölthető. Köszönjük!