top of page
tesztkép.001.jpeg

Az egészség kulcsa a rejtett gyulladás korai felismerése

Az akadémikus orvoslásban a laborvizsgálatok többsége sajnos csak egy adott betegség korai felismerésére szolgál, nem pedig igazi megelőzésére. A gyulladás tekintetében a vérsüllyedés vagy a C-reaktív Protein vizsgálat is csak a már létező betegséget mutatja ki, nem pedig a megelőző folyamatot. A Balance vérteszt viszont igazi prevenció!

Nézési idő: 2p. 05ms.

A Balance Teszt 11 különböző, vérben található zsírsavat vizsgál, amely megmutatja, hogy az étrendünkből milyen arányban visszük be ezeket a szervezetünkbe. Az ebből számított indexszámokból kapunk rálátást "in vivo" a sejtjeinkben lévő gyulladásos állapotokra.

A Zinzino Balance Teszttel a vörösvérsejtekben az omega-3, omega-6 arányt is vizsgáljuk, melynek kitüntetett klinikai jelentősége van. Elvégzéséhez mindösszesen egy apró vércseppre van szükség az Ön ujjából. A teszt elvégzése kevesebb, mint egy percet vesz igénybe. Az anonim vérmintákat pedig egy világhírű norvég független laboratórium, a Vitas AS elemzi. 

A "Részletekre" kattintva a Skandináv Egészségprotokoll oldalra jut, ahol még több hasznos információt talál a Tesztről és megrendelési lehetőséget is.

teszeredmény
bottom of page