Valódi 

megelőzés

Az akadémikus orvoslásban a laborvizsgálatok többsége sajnos csak egy adott betegség korai felismerésére szolgál, nem pedig igazi megelőzésére. A gyulladás tekintetében is a vérsüllyedés vagy a C-reaktív Protein vizsgálat is csak a már létező betegséget mutatja ki, nem pedig a megelőző folyamatot.
A Balance vérteszt viszont igazi prevenció!

A Balance Teszt 11 különböző, vérben található zsírsavat vizsgál, amely megmutatja, hogy az étrendünkből milyen arányban visszük be a szervezetünkbe. Az ebből  számított indexszámokból kapunk rálátást "in vivo" a sejtjeinkben lévő gyulladásos állapotokra.

A Zinzino Balance Teszttel a vörösvérsejtekben az omega-3, omega-6 arányt is vizsgáljuk, melynek kitüntetett klinikai jelentősége van. Elvégzéséhez mindösszesen egy apró vércseppre van szükség az Ön ujjából. A teszt elvégzése kevesebb, mint egy percet vesz igénybe. Az anonim vérmintákat pedig egy világhírű norvég független laboratórium, a Vitas AS elemzi. 

A teszt forgalmazója a Zinzino nevű svéd vállalat már 13 éve dolgozik igen magas minőségben a skandináv államokban, saját kutatólaboratóriummal és gyáregységgel rendelkezik. Jól tudjuk, hogy a skandinávok messze előttünk járnak az egészség megőrzésében.

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

A Balance vérteszttel Ön ellenőrizheti szervezete állapotát a program indulásakor, és a 4. hónap után a második teszttel megbizonyosodhat a változásról is. Nem kell hinni a 9 lépés egészségprogramban, hanem egyedülálló módon, közvetlen vérteszttel igazolható a fejlődés. 

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.