top of page

NE DŐLJÖN BE A FÉNYES ÍGÉRETEKNEK!

Egy régi mondás szerint az az igazán szegény ember, aki már ígérni sem tud. Ha találkozik ilyenkor két ember, ahol az egyiknek pénze van, a másiknak meg ígéretekkel megtámogatott tapasztalata, akkor általában, akinek tapasztalata volt, annak pénze lesz, akinek meg pénze volt, annak tapasztalata.

NE DŐLJÖN BE!

Most a válság miatt sok-sok "giga" szakértő bukkant fel, akik elméletben képeznének minket százezrekért.

Azután itt vannak a "tuti" üzletek, meg a pilótajátékok, ahol csak fizessen be, hozzon öt embert és milliomos lesz.

A kedvencünk még az is, amikor "nem kell csinálni semmit" és a "havi hozam 600%-os "

 

Ne dőljön be a fényes ígéreteknek!

man-869215_1920.jpg

A mi üzletünk egy közösségi vállalkozás 19 éve működő globális webáruházzal, amellyel egy automatizált törzsvásárlói szisztémát hoztunk létre

 • Elsődlegesen online és telefonon dolgozunk, tehát Ön bármikor és bárhonnan végezheti a munkáját kényelmesen.

 • Bevételeink valódi vásárlókból származnak. A vásárlók nem lesznek partnerek, nem lettek "beszervezve", hanem úgy vásárolnak, mint a világ bármely webáruházában.

 • Ugyanakkor óriási különbség, hogy a törzsvásárlóink nem egyszer, hanem minimum 2+6 hónapon át folyamatosan nálunk költik a pénzüket, így Önnek folyamatos bevétele van.

 • A folyamat automatizált, az alapozó munka után már nem igényli az Ön személyes aktivitását, így több ideje marad.

 • A közösségi munkamegosztás és a precízen kidolgozott franchise rendszer segítségével Ön delegálhatja a feladatokat, így az egy-egy tagra jutó munkamennyiség egyszerűen elvégezhető.

Nézési idő: 2p. 35ms.
Törzsvásárlói rendszer

Hogyan épül fel az mi üzletünk?

1-3. LÉPÉS

Az emberek egészségét olyan szinten, színvonalon kell tartanunk, hogy munka- és termelőképesek legyenek és meg tudják őrizni az életnívójukat!. Ma nincs idő köhécselni, nincs idő betegeskedni és főképp nincs idő kórházba kerülni.

7-9. LÉPÉS

Azok a vállalkozók tudnak gyarapodni, akik egy automatizált rendszerben, egy előfizetéses rendszerben gondolkodnak. Az ő számukra létezik kiszámíthatóság, van jövőképük és lesz terjeszkedési lehetőségük is.

4-6. LÉPÉS

Az infláció miatt plusz bevételi forrásra lesz szüksége, de ma már nem elegendő egy zseniális vállalkozáshoz, hogy egységnyi munkáját, szaktudását és kapcsolatrendszerét felhasználva mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Nincs idő erre és nyugalmat sem ad.

gears-384744_1920.jpg

2023-2024 válság, infláció

A helyzet az, hogy most kell cselekednünk, mert már sosem lesz olyan a gazdaság és a munkaerőpiac, mint régen. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, ha meg akarjuk őrizni az életszínvonalunkat, hogy az elmúlt évek egészségügyi kihívásait, a jelenlegi inflációt és az aggodalomra okot adó gazdasági kilátásokat ne vegyük figyelembe! A lapokat most újraosztják és ha valaki nem tud benne lenni az új partiban, akkor sajnos menthetetlenül leszakad.

KARRIER

Éhes, értékes, hosszútávra is tervező embereket keresünk, akik tenni is hajlandóak a sikerükért!

Képzések, oktatások

 • febr. 03. 10:00 – 13:30
  Budapest, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 Magyarország
  Dr. Colin Robertson PhD. igazi sportember. Colin képzett táplálkozástudós, aki szerzőként számos cikket publikált. PhD. fokozatát a testmozgás élettanából szerezte. Colin kutatásai elsősorban a táplálkozás és a dietetika egészségre, valamint a sportorvoslásra gyakorolt hatására összpontosítanak.
  Megosztás
 • febr. 03. 16:00 – 19:30
  Budapest, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 Magyarország
  Dr. Colin Robertson PhD. képzett táplálkozástudós, aki szerzőként számos cikket publikált. PhD. fokozatát a testmozgás élettanából szerezte. Előadása kifejezetten orvosoknak, egészségügyi szakembereknek szól.
  Megosztás

Az online előadások díjmentesek, de tekintettel arra, hogy több százan vesznek részt rajta, regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a "Részletek" gombra kattintva tud. Az élő események pedig egyedi díjazásúak, kérjük érdeklődjön!

bottom of page