Tervezett orvosképzés, képzési szám: PTE ÁOK/2020.II/00036
Apave Irodaház
Keresés

Dr. Nagy Tamás előadása

Frissítve: 2019. jún 6.

Az elhízás, a gyulladások, és lelki egyensúly mind összefüggnek! Hallott már Ön a Kék zónákról? Ezek olyan kisebb területek, ahol az ott élő emberek hozzánk képest 20-30 évvel is tovább élnek, és teljesen egészségesek, még idős korban is. Ilyen zónákat találunk Európa déli részén, Japánban, Észak- és Dél-Amerikában is.

Kutatók szerint  az egyik tényező, amely felelős a tökéletes egészségért, az az összetartó közösség, a család, S bár családot nem tudunk adni, de a 9lépés által részt vehet a közösségünk munkájában, megismerkedhet Önhöz hasonló gondolkodású vagy hasonló problémákkal küzdő emberekkel. Ezért szerveztük meg ezt az előadást.


Az előadás Budapesten, 2019. június 20-án, csütörtön 18.00 órától. A képzés részleteit itt találja!


"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.