Tervezett orvosképzés, képzési szám: PTE ÁOK/2020.II/00036
Apave Irodaház
Keresés

Egy tüsszentés híján -2 kg

A meghirdetett életmódváltozás és fogyókúrám egy hét alatt szerény részsikerrel indult, mint látjátok, egy tüsszentés híján -2 kg. De mint a jól ismert régi mondás tartja, minden kezdet ....... nehéz.


Mit tettem eddig?


Három alkalommal voltam úszni, és a kezdeti élményeim kísértetiesen hasonlítanak arra, amikor 41 évesen futni kezdtem. Akkor költöztem be a belvárosba a Margit-sziget mellé, és bár korábbi hitem szerint az fusson, akit kergetnek, mégis, "ha már itt lakom" elv alapján lementem a futópályára. Sikerült is eljutnom egészen az állatkertig, ami nagyjából 800 méter, majd kis híján négykézláb jöttem haza. De az ember mindig többre képes, mint gondolná, mert három hónap múlva már lefutottam három kört, ami több, mint 15 kilométer.


Valahogy így lesz ez az úszással is, a képen jól látható, hogy az úszó fenevadat el is kellett már határolni a tömegtől egy masszív hálóval.

Megvolt a jógaóra is, ami érdekes, példának okáért a kettes számú harcos állásnál azon merengtem, hogy szinte biztos, hogy sosem fog újra visszatalálni a derekam a gerincemhez.


Persze a táplálkozáson is változtattam. Egyrészt próbálom leküzdeni a szangvinikus énem, és valóban minden reggel és este nem elfelejtve bevenni a svéd szupertáplálékokat, 2x2 Xtend-et, a Balance olajat, és szintén napi 2 alkalommal a ZinoBiotic-ot is belekeverni valamibe.


Erről a keverésről eszembe jutott egy ősrégi vicc. A átkos rendszerben a gyógyszerészek - akiknek az államosítással elvették a patikájukat és más városba, más patikába kényszerítették őket - eleve gyanúsnak számítottak. Szóval bemegy a patikába a rendőr és a gyógyszerész épp nagy lendülettel kavar valamit egy tégelyben. Mire a rendőr gúnyosan.

"Látom te patikus megint kavarsz itten?"

A gyógyszerész fel sem nézve, éllel a hangjában. "Szart kavarok kedves rendőr elvtárs"

"Aztán mi lesz belőle?" - kérdi a közeg.

"Hát mi lenne, rendőr lesz belőle" - mondja a patikus.

Huuu, a rend lelkes őre elrohan a tanácselnökhöz, bepanaszolván, hogy mit mondott ez a rendszeridegen.

A tanácselnökkel visszamennek a patikába és megismétlődik a jelenet.

"Látom te patikus megint kavarsz itten, mit kavarsz? - faggatja a tanácselnök.

A gyógyszerész fel sem nézve, csendesen "Szart kavarok kedves tanácselnök elvtárs."

"Aztán mi lesz belőle" - kérdi?

" Hát mi lenne, tanácselnök lesz belőle" - mondja a patikus.

Huuu, mindketten elrohannak a párttitkárhoz, bepanaszolván az esetet. Vissza is mennek, már hárman, és a párttitkár nagyon gúnyos és fenyegető hangon kérdezi.

"Látom te patikus itt megint szart kavarsz, na mi lesz belőle, csak nem párttitkár?"

Mire a gyógyszerész abbahagyja a keverést, jól megnézi a tégely tartalmát majd így felel.

"Nem, ahhoz ez kevés..."


Visszatérve a tetteimhez, napi 1-2 Leanshake-t is iszom, ami képes egy-egy táplálkozást helyettesíteni. Mivel a 106,1 kiló eléggé gyötrő látvány volt, ifjú legénykorom diétájára visszaemlékezvén elővettem titkos fegyverem, a barna rizst. Pedig 20 évvel korábban egyszer már megállapítottam, hogy a barna rizs emberi táplálkozásra alkalmatlan, állati takarmány.


Itt tartok most, jövő héten jelentkezem.


"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.