Siker-

történetek

"Mindig nagy örömmel tölt el, ha kapok visszajelzést, hogy hozzájárulhattam valakinek az egészségéhez vagy sikerült elérni egy változást, állapotjavulást.  A siker sohasem az enyém, hanem azoké a bátor embereké, akik képesek voltak hinni magukban és tenni önmagukért, és a szeretteikért." 

Dr. Nagy Tamás

2018 tavasszal begyulladt és fájt a térdem. Harmadik emeleten lakom, alig bírtam egyesével lemenni a lépcsőn. A fiam nyaggatott, menjek már el orvoshoz. De mint orvos, pontosan tudtam mi fog történni. Vagy szteroidot írnak fel, vagy térdprotézist rendelnek és számomra egyik sem volt vonzó. 

Ekkor jött a "csoda", találkoztam Dr. Nagy Tamással, s 6 hét alatt elmúltak a panaszaim. Bár korábban is diétáztam, mégsem sikerült fogynom, most pedig egy ruhaméret is lement. 

/// Dr. Kispál Arlett

Barátaim, munkatársaim szerint is le voltam "lassulva", ma már tudom, hogy pajzsmirigy alulműködésem volt. A 9 lépés program segítségével a "normál tempó" mellett, mellékhatásként még az arcbőröm is sokkal szebb, feszesebb lett.  Köszönöm Dr. Nagy Tamásnak a segítséget (a képen vele vagyok). 

/// Virág Katalin

Több mint 1 éve iszom a Balance olajat és már nem vagyok depressziós, több energiám van. Fogytam 17 kg-ot. Babahajak kezdtek nőni már a negyedik hónaptól és puhább és fényes a hajam. Puhább a bőröm is. Jobban látok sötétben. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert szuper termékek. Én 4 hónap után kezdtem el szedni az Xtendet, mert még a szervezetem nem teszi rendbe az olaj, addig nem tudja hasznosítani a vitamint se. Azóta jobban érzem magam. Mivel még szoptatok, a gyermekem is megkapja az anyatejből a vitaminokat, és ő is csak kétszer volt beteg eddig a 22 hónap alatt.

/// Radix Melinda

és még tucatnyi tapasztalat......

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.