top of page

MitƑl fĂŒgg a pĂ©nze, sikere?

A mai kiĂ©lezett munkaerƑpiacon Ă©s a gyilkos versenyben akĂĄr alkalmazott akĂĄr vĂĄllalkozĂł, a pĂ©nze, sikere, jövƑje mĂșlhat azon hogy, hogyan nĂ©z ki!

Mennyire fitt, mennyire tƱnik egĂ©szsĂ©gesnek, tettre kĂ©sznek, erƑsnek.

Ez fordĂ­tva is igaz! Ha el kell vĂ©geznie egy hatĂĄridƑs munkĂĄt, egy feladatot, le kell vezĂ©nyelnie egy tĂĄrgyalĂĄst, akkor koncentrĂĄltnak, lĂ©lekben ott kell lenni Ă©s bĂ­rnia kell erƑvel is.

Mindez fiatalon nem egy nagy kunszt de 40-50-60 év felett mår egészen mås kérdés.

Sajnos az emberek egymĂĄst a kĂŒlsƑ megjelenĂ©s utĂĄn Ă­tĂ©lik meg Ă©s ma mĂĄr nem kapkodnak a munkaerƑpiacon a közĂ©pkorĂș emberekĂ©rt. EzĂ©rt hogyha, valamilyen rossz szokĂĄssal bĂ­r, az vagy rossz fĂ©nyt vethet önre vagy pedig a következmĂ©nyei miatt nem fogja bĂ­rni az iramot.

Ma mĂĄr dohĂĄnyozni nem sikk nem divat, mondjuk ki nyĂ­ltan kicsit szĂ©gyellnivalĂł is. Egy komoly tĂĄrgyalĂĄson vagy egy kiemelt munka megbeszĂ©lĂ©sen, ritka kivĂ©telektƑl eltekintve mĂĄr nem illƑ kimenni cigarettĂĄzni, illetve cigi szĂŒnetet kĂ©rni. A vezetƑk, a partnerek könnyen gyengesĂ©gnek is tekinthetik, s oda a bizalom.

Ha esetleg ön estĂ©nkĂ©nt titokban iszik akkor nagyon nehĂ©z mĂĄsnap Ășgy TOP-on lenni, hogy reggel darabokbĂłl kellett összeszednie magĂĄt. S fƑkĂ©pp nem elƑnyös egy munkahelyi bulin totĂĄl leittasodni.

ArrĂłl nem is szĂłlva, hogy mind a dohĂĄnyzĂĄs, mind a rendszeres Ă­vĂĄs rombolja a memĂłriĂĄt Ă©s a gyors felidĂ©zƑ kĂ©pessĂ©get, Ă©s egy idƑ utĂĄn sajnos jĂłl Ă©szrevehetƑen kirakĂłdik az arcĂĄra is.

Ha pedig a tĂĄplĂĄlkozĂĄssal van gond, a testsĂșlya az is sajnos negatĂ­v fĂ©nyt vethet önre. EgyrĂ©szrƑl, ha megnĂ©zzĂŒk a gazdag embereket, akkor döntƑ többsĂ©gĂŒk arĂĄnyos testalkatĂș, jĂłl nĂ©z ki Ă©s sokat is költ is erre. Vajon miĂ©rt? NyilvĂĄn nem csak azĂ©rt, mert megteheti.

MĂĄsrĂ©szrƑl pedig hogyha önnek meg kell kĂŒzdenie a többletsĂșlyĂĄval, emĂ©sztĂ©sĂ©vel, gyomorĂ©gĂ©sĂ©vel, puffadĂĄsĂĄval, izuleti fĂĄjdalmĂĄval nap mint nap, akkor szintĂ©n az erƑvel a kitartĂĄssal lehetnek majd komoly gondok.

A nyugdĂ­j lehetƑsĂ©geinket Ă©s kilĂĄtĂĄsainkat ismerve sokĂĄig kell mĂ©g jĂł erƑben lennĂŒnk. Magas vĂ©rnyomĂĄssal, szĂ­vbetegsĂ©ggel nem lesz könnyƱ. A gyĂłgyszerek pedig nem tesznek csodĂĄt velĂŒnk.

S ez csak a munka! Hol van még a magånélet, a tårskapcsolat és a példamutatås a gyerekeinknek?

A teher ĂłriĂĄsi mindenkin. Akkor legalĂĄbb mi magunk mĂĄr ne pakoljunk a sajĂĄt vĂĄllunkra Ășjabb poggyĂĄszt. A rossz szokĂĄsokbĂłl kiindulĂł fĂŒggƑsĂ©g nem segĂ­t. Leszokni - ezt most fogadja el tƑlĂŒnk- sokkal könnyebb, mint gondolnĂĄ.

SƑt bĂŒszkĂ©nek lenni magamra jobban megĂ©ri, mint haragudni!

"Kedves Vendégünk! Minden egyes blog bejegyzést komoly munka elƑz meg. Célunk, hogy, olyan megoldásokat adjunk Önnek, amelyeket a blog elolvasását vagy videós elƑadást követƑen, azonnal be tudja építeni az életébe! A weboldalon lévƑ és online beteginformációk nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat csak kiegészíti azokat. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megƑrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon orvosához és tartsa be az utasításait." -
Dr. Nagy Tamás orvos, egészségügyi-közgazdász

Tik-Tok

Nézze meg rövid, szórakoztató és  rendkívül hasznos ismeret-terjesztƑ videóinkat a Tik-Tok csatornánkon!

Online shopping
  • TikTok
Kiemelt közlések
Keressen minket
  • Facebook Basic Square
  • TikTok
  • VideĂłtĂĄr
bottom of page