top of page

Influenza ellen béta-glükán!

A béta-glükán a természetben is előforduló poliszacharid, összetett cukor. Lényegében szőlőcukormolekulák alkotják, azonban nem egymás után sorban kapcsolódnak, hanem ún. oldalláncokkal.

Gombák, növények és baktériumok sejtfalának alkotóelemei, leggyakoribb (és egyben leghatékonyabbnak tartott) forrása az egyszerű élesztő sejtfala (Saccharomyces cerevisiae), de van béta-glükán a gabonakorpában (például a zab- és árpakorpában), a tengeri fűfélékben és néhány gombában is.

Mire jó a béta-glükán?

  • Elsősorban az immunrendszer stimulálására alkalmazzák. Az ősi, sejtes immunitást (makrofágokat, illetve az immunrendszer más sejtjeit) aktivizálja, ezért fogyasztását követően a szervezet védekező rendszere olyan "lökést" kap, melynek segítségével könnyebben győzhetjük le a betegségeket, illetve hatékonyabban állhatunk ellen a fertőzéseknek.

  • Segítségével sikeresen erősíthető meg a krónikus betegek, a tartósan stressznek kitett egyének, a kemo- vagy sugárterápián átesettek immunrendszere is.

  • Hatásos bizonyos daganattípusok kezelésében. A béta-glükánt feldolgozó makrofágok olyan anyagokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező fehérvérsejteket az azonos markerekkel megjelölt tumorsejtek elpusztítására.

  • Javíthatja a krónikus bőrbetegségekben, ekcémában, atópiás dermatitiszben (nem ismert ok miatt kialakult bőrgyulladásban) szenvedők állapotát.

  • A magas koleszterinszintet csökkenthetik a azáltal, hogy megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását.

A béta-glükánok nagyon részletesen kutatottak, az orvosi nyilvántartás szerint több, mint 14.000 klinikai vizsgálat, kísérlet került elvégzésre eddig. Semmilyen mellékhatása vagy veszélye nincs.

A legjobb minőségű es egyben legtöbbet kutatott fajta az 1,3/1,6 béta-glükán D3 vitaminnal kombinálva, amit kevés cég forgalmaz. Garantált minőségben 59 EUR-ért kapható 60 tabletta, vagyis a teljes családnak elegendő egyetlen doboz. A termék egyenesen Svédországból érkezik.

Prémium vásárlóként komoly kedvezményt adnak, ekkor csak 33 EUR az ár.

Amennyiben kérdés merül fel Önben vagy szeretne rendelni, kérem írjon az orvosikerdesek@gmail.com címre.

Olyan megoldásokat tartalmaz, amelyeket a hírlevél elolvasása után nyomban vagy az előadás 

meghallgatását követően, már az ajtón kilépve, azonnal be tudja építeni az életébe!

Videótár

Nézze meg tanulságos és hasznos ismeret-terjesztő videóinkat!

Online shopping
Keressen minket
  • Facebook Basic Square
  • Videótár
Kiemelt írások
Címszavas keresés
bottom of page