top of page

A blog tartalma oktatási célú és nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat csak kiegészítik azokat. Nem minősül orvosi tanácsadásnak, sem a betegségek diagnosztizálásának, kezelésének vagy megelőzésének és nem helyettesíti a háziorvosának vagy kezelőorvosának véleményét. Egészségügyi panaszok esetén haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát és tartsa be az utasításait.

Rák ellen a természet erejével

Közhely, de nagyon is igaz - a legjobb védelem a megelőzés

Csökkentsük a DNS-t érő szabadgyök-támadást antioxidánsok segítségével, az antioxidánsok és bioaktívenzimek mennyiségét és termelődését pedig növeljük növényi eredetű ételekkel, pl. több gyümölccsel, olajos magvakkal, zöldségekkel és gabonafélékkel!

Támogassuk az immunrendszert egy széles spektrumú vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálék-kiegészítővel, plusz Q10-zel!

Ha már megtörtént a baj

A rákos sejtek újból egészséges irányba történő terelése (redifferenciáció).

A szójában megtalálható genisztein és daidzein nevű izoflavonok, továbbá a likopin, az α-karotin és a lenmagban lévő flavolignánok képesek erre.

A babfélékben, de különösen a szójában megtalálható lecitinek igen hatékonyan teszik ezt

A (proteázok) fehérjebontó enzimek blokkolása, mert ennek hiányában nem aktiválják az egészséges szöveteket megtámadó MMP enzimeket. A babfélékben, de különösen a szójában megtalálható lecitinek igen hatékonyan teszik ezt.

A már aktivált és erősen rombolóvá vált MMP-k blokkolása, melyek testünk szöveteit bontják. Egyes flavonoidok ezt közvetlenül is el tudják érni.

A fekete áfonyában és a szőlőmagban található flavonoidok „bevonják”, s ezáltal megvédik a szervezet celluláris mátrixában elhelyezkedő rostokat az MMP-kel szemben.

Az MMP blokád a rák vérellátását is felemészti. A genisztein, más flavonoidok és a porckivonat (valamint a talidomid és kapropril gyógyszermolekulák) mindegyike jó hatást fejt ki, és gátolja a rákban kialakló új erek létrejöttét.

A rákos sejtek ultra magas dózisú omega-3-zsírsavval és lehetőleg prooxidánssal történő elpusztítása. Nagyon nagy mennyiségű flavonoid, a likopin nevű karotinoid, és az izoflavonok szintén elpusztíthatják a rákos sejteket.

Tik-Tok

Nézze meg rövid, szórakoztató és  rendkívül hasznos ismeret-terjesztő videóinkat a Tik-Tok csatornánkon!

Online shopping
  • TikTok
Kiemelt közlések
Keressen minket
  • Facebook Basic Square
  • TikTok
  • Videótár
bottom of page