top of page

A gyulladás jelentősége krónikus betegségeinkben!

A Skandináv Egészség protokoll tudományos bizonyítékai.

Az elmúlt év tudományos áttöréseket hozott az egészségmegőrzésben és krónikus betegségeink enyhítésében, még akkor is, ha szélesebb közönséghez talán nem jutott el hangsúlyosan. Ez a terület az ún. subklinikus gyulladás. Ez azt jelenti, hogy egy rejtett folyamat zajlik bennünk, aminek nagyon sokáig, akár egy évtizedig nincs is panasza. Sajnos csak akkor vesszük észre, mikor már nagy baj van. Az orvosi szakma már felkapta erre a fejét és sorban jelennek meg az ezzel kapcsolatos szakmai cikkek, pl. az érszűkület (szívinfarktus, stroke) vagy a pszichiátria (viselkedészavar, depresszió, indokolatlan feszültség) területén. A tudomány és a gyógyszeripar megfontolt és lassú, ami persze részben helyes is, és amíg egy új tudományos felismerés eljut a teljes elfogadásig és a terápiáig, az 15-17 év is lehet. A tudománynak 15-17 év nem sok, de nekem és neked, a szeretteinknek rengeteg. Mi ebben szeretnénk segíteni, hogy ezt a rejtett gyulladást minél hamarabb felfedezzük a sejtjeinkben és szelíd, természetes módszerekkel járuljunk hozzá a folyamat enyhítéséhez.

Persze a legeslegjobb az lenne, ha drasztikus életmódváltáson esnénk át, semmi ultrafinomított étel, heti 5 x 40 perc mozgás, és semmi stressz. Törekednünk kell ezekre, mégis azt látjuk, hogy nem igazán sikerül. Éppen ezért azoknak is szeretnénk és kell segíteni, akik nem tudnak most változtatni.

Ez a Skandináv Egészségprotokoll! Tökéletes, mindent megold? Természetesen nem. Viszont elindít egy jó irányba és mivel a program laborparaméterekkel (önvérteszt) mérhető, "bele tudunk látni" az élő sejtjeink belsejébe és azok állapotába, így pontosan tudjuk, hol tartunk.

A felvétel Dr. Nagy Tamás 2020. január 9-i interaktív internetes előadásának 35 perces kivonata.

"Kedves Vendégünk! Minden egyes blog bejegyzést komoly munka előz meg. Célunk, hogy, olyan megoldásokat adjunk Önnek, amelyeket a blog elolvasását vagy videós előadást követően, azonnal be tudja építeni az életébe! A weboldalon lévő és online beteginformációk nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat csak kiegészíti azokat. A 9 lépés oldal szolgáltatásai kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Fontos, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon orvosához és tartsa be az utasításait." -
Dr. Nagy Tamás orvos, egészségügyi-közgazdász

Tik-Tok

Nézze meg rövid, szórakoztató és  rendkívül hasznos ismeret-terjesztő videóinkat a Tik-Tok csatornánkon!

Online shopping
  • TikTok
Kiemelt közlések
Keressen minket
  • Facebook Basic Square
  • TikTok
  • Videótár
bottom of page