Nincsenek közelgő események

A gyulladás jelentősége krónikus betegségeinkben!

A Skandináv Egészség protokoll tudományos bizonyítékai.

Az elmúlt év tudományos áttöréseket hozott az egészségmegőrzésben és krónikus betegségeink enyhítésében, még akkor is, ha szélesebb közönséghez talán nem jutott el hangsúlyosan. Ez a terület az ún. subklinikus gyulladás. Ez azt jelenti, hogy egy rejtett folyamat zajlik bennünk, aminek nagyon sokáig, akár egy évtizedig nincs is panasza. Sajnos csak akkor vesszük észre, mikor már nagy baj van. Az orvosi szakma már felkapta erre a fejét és sorban jelennek meg az ezzel kapcsolatos szakmai cikkek, pl. az érszűkület (szívinfarktus, stroke) vagy a pszichiátria (viselkedészavar, depresszió, indokolatlan feszültség) területén. A tudomány és a gyógyszeripar megfontolt és lassú, ami persze részben helyes is, és amíg egy új tudományos felismerés eljut a teljes elfogadásig és a terápiáig, az 15-17 év is lehet. A tudománynak 15-17 év nem sok, de nekem és neked, a szeretteinknek rengeteg. Mi ebben szeretnénk segíteni, hogy ezt a rejtett gyulladást minél hamarabb felfedezzük a sejtjeinkben és szelíd, természetes módszerekkel járuljunk hozzá a folyamat enyhítéséhez.

Persze a legeslegjobb az lenne, ha drasztikus életmódváltáson esnénk át, semmi ultrafinomított étel, heti 5 x 40 perc mozgás, és semmi stressz. Törekednünk kell ezekre, mégis azt látjuk, hogy nem igazán sikerül. Éppen ezért azoknak is szeretnénk és kell segíteni, akik nem tudnak most változtatni.

Ez a Skandináv Egészségprotokoll! Tökéletes, mindent megold? Természetesen nem. Viszont elindít egy jó irányba és mivel a program laborparaméterekkel (önvérteszt) mérhető, "bele tudunk látni" az élő sejtjeink belsejébe és azok állapotába, így pontosan tudjuk, hol tartunk.

A felvétel Dr. Nagy Tamás 2020. január 9-i interaktív internetes előadásának 35 perces kivonata.

9 lépés

életprogram

"Olyan megoldásokat tartalmaz, amelyeket a hírlevél elolvasása után nyomban vagy az előadás 

meghallgatását követően, már az ajtón kilépve, azonnal be tudtam építeni az életembe!"

Videótár

Nézze meg tanulságos és hasznos ismeret-terjesztő videóinkat!

Keressen minket
  • Facebook Basic Square
  • Videótár
Kiemelt írások
Kategóriák
Kifejezések

Többet szeretne tudni?  Ön is szeretne életkorától függetlenül fittebb, egészségesebb lenni?

Kezdjen bele, most! Kérjen információt a személyre szabott megoldásokhoz!

Köszönjük levelét!

Korábbi írásaink