Nincsenek közelgő események

A Skandináv Egészségprotokoll tudományos bizonyítékai

febr. 05., Szerda 20.00 óra, interaktív, online előadás!

Adnunk kell az emberek kezébe egy eszközt, amellyel a jelenlegi életvitelük mellett is képesek hosszan megőrizni a fiatalságukat és az egészségüket. S bár jó lenne egészségesebben élni, de akkor is kell segítenünk, ha most nincs lehetősége az életmódján változtatni. Ez a Skandináv Egészségprotokoll!


Az esemény részletei

Szerettel invitáljuk, az immáron kibővített online terembe az előadásra, ahol kérdéseket tehet fel az előadónak és hozzá is szólhat a hallottakhoz. Fókuszban a Skandináv Egészségprotokoll, illetve a pajzstermékek mögötti tudományos bizonyítékok. A 2020-as évben még több szakmai bizonyítékot és összefüggéseket fogunk megmutatni az embereknek, mert ki kell emelkednünk a táplálékkiegészítők tömegéből. A másik kulcs az etikus magatartásunk, nem véletlen, hogy néhány hete jelent meg az Egészségprotokoll etikai kódexe magyar nyelven. A precíz, könnyen érthető, hasznos egészségmegőrző információk és etikus viselkedés együtt képes arra, hogy egészen más szintre emeljük az egészségmegőrzést és a rendkívül fontos tájékoztató munkánkat. Előadó Dr. Nagy Tamás orvos-egészségügyi közgazdász.

Az előadás ingyenes, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges! A regiszrációt ezen a linken teheti meg: Regisztrálok!

Többet szeretne tudni?  Ön is szeretne életkorától függetlenül fittebb, egészségesebb lenni?

Kezdjen bele, most! Kérjen információt a személyre szabott megoldásokhoz!

9 lépés

életprogram

"Olyan megoldásokat tartalmaz, amelyeket a hírlevél elolvasása után nyomban vagy az előadás 

meghallgatását követően, már az ajtón kilépve, azonnal be tudtam építeni az életembe!"

Videótár

Nézze meg tanulságos és hasznos ismeret-terjesztő videóinkat!

Keressen minket
  • Facebook Basic Square
  • Videótár
Kiemelt írások
Kategóriák
Kifejezések
Korábbi írásaink

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.