top of page

A blog tartalma oktatási célú és nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat csak kiegészítik azokat. Nem minősül orvosi tanácsadásnak, sem a betegségek diagnosztizálásának, kezelésének vagy megelőzésének és nem helyettesíti a háziorvosának vagy kezelőorvosának véleményét. Egészségügyi panaszok esetén haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát és tartsa be az utasításait.

The Vegan Society - a vegánok egészségéért

A The Vegan Society megalapítására 1944-ben került sor. Legfőbb célja, hogy iránymutatást adjon azok számára, akiknek a hétköznapjaiban fontos szerepet játszik a veganizmus és az állatok védelme.Mit jelent ma az, hogy valaki vegán? Mik azok a vegán termékek? A fogyasztók számára nem mindig könnyű különbséget tenni a vegán és a nem vegán áruk között. Ekkor siet segítségünkre a The Vegan Society, mert ezt pontosan meghatározza. És ezért indították útjára a Vegan védjegyet is.


A Vegan Society (Vegán Társaság) hivatalos emblémája a 100%-ban vegán termékeket jelöli. Ezt az emblémát csak azok a gyártók használhatják, amelyek átesnek a hitelesítési eljáráson és megfelelnek a szigorú követelményeknek. A vegán minősítés elnyeréséhez a gyártáshoz tilos felhasználni bármilyen állati eredetű alapanyagot. A termék még tejet és mézet sem tartalmazhat. A tesztek során tilos állatkísérletet végeznie vagy végeztetnie a gyártónak. Tilos bármilyen génmódosított alapanyag használata is.A Zinzino vegán készítményei a The Vegan Society társaság által regisztráltakA Zinzino büszke arra, hogy számos olyan terméket kínál, amelyeket regisztrált a The Vegan Society. Az új területnek számító alkalmazott táplálkozástudomány eredményeit felhasználva, tesztek alapján fejlesztünk termékeket, hogy a teljesen természetes ételekből kivont hatóanyagok segítségével leküzdhető legyen a modern életmód miatt a szervezetben felborult egyensúlyból adódó számos probléma.


Mi a jövőképünk? Az, hogy az embereket az életük megváltoztatására ösztönözzük. Képessé tesszük őket arra, hogy a saját kezükbe vegyék az irányítást az egészségükkel kapcsolatban, és így jobbá tehessék az életüket. Mindezt egy olyan termékcsalád révén tudjuk elérni, amely igazi áttörést jelent.


A következő Zinzino termékek megtalálhatók a The Vegan Society által regisztrált termék listáján:

 • BalanceOil+ Vegan

 • BalanceOil+ Vegan Lemon

 • Skin Serum

 • Protect+

 • Viva+

 • Xtend+

 • ZinoBiotic+

 • ZinoGene+

 • ZinoShine+


Fedezze fel természetes, vegán étrend-kiegészítőinket!


A BalanceOil+ Vegan egyedülálló mikroalgaolaj-keverék, amiben sok az omega-3 (pl. a EPA, a DHA és a DPA), továbbá extra szűz olívaolajat tartalmaz, amit korai szüretelésű bogyókból préseltek, illetve echiummagolajat és vegán D3-vitamint is. A keverékben sok az antioxidáns (tokoferolokban gazdag kivonat).

A BalanceOil+ Vegan tiszta, mentes a toxinoktól, és a hagyományos halolajok nagyszerű természetes alternatívája.


A ZinoBiotic+ 8 természetes élelmi rost gondosan kialakított keveréke. Ezek a rostok a vastagbélben szívódnak fel, ahol támogatják a jótékony baktériumok elszaporodását. A ZinoBiotic+ segít csökkenteni a vércukorszint étkezések utáni megemelkedését, és fenntartani a megfelelő koleszterinszintet. A rostok elősegítik az egészséges bélműködést.


A ​Protect+ sütőélesztőből kivont, klinikailag bizonyítottan hatékony 1-3, 1-6 béta-glükánt, acerola bogyóból kivont vegán C-vitamint és zuzmóból kivont vegán D3-vitamint tartalmaz.

Az ​Xtend+ támogatja a veleszületett immunrendszert. Mikrotápanyagokat (22 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot), növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6 béta-glükánt tartalmaz.


A Viva+ szabadalmaztatott sáfránykivonatot (affron®), ötféle B-vitamint, jódot és C-vitamint tartalmaz. A Protect+ termékben vegán D3- és C-vitamin is található, 1-3, 1-6 béta-glükán támogatásával.


A ZinoGene+ az étrend-kiegészítők világának legújabb, élvonalbeli innovációja. Ez a tudományos áttörés egy fukoidánokból (algából kivont természetes poliszacharidokból), polifenolokból, C-vitaminból és cinkből álló összetett formula, amely támogatja a DNS-szintézist1 és a sejtosztódást. A rendellenes működésű sejtek felhalmozódása és a regenerációs képesség gyengülése az öregedés elválaszthatatlan jellemzői. Ételeink tápanyagtartalma befolyásolja, hogy mindez milyen sebességgel zajlik le. A ZinoGene+ kifejlesztésére emiatt került sor.


A ZinoShine+ egy egyedülálló D3-vitamin készítmény és széles spektrumú magnézium tartalmú étrend-kiegészítő. A szabadalmaztatott keveréket úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az immunrendszert1 , csökkentse a fáradtságot és a kimerültséget2, valamint támogassa az izmok3,4, a csontok5,6és a fogak7,8 működését. D-vitamin-szükséglete kifejezetten egyénre szabott, és függ korától, életmódjától, földrajzi lakóhelyétől és az Önt ért napfénytől. Tablettáinkat ezért úgy alkottuk meg, hogy segítsenek Önnek az év során az egyéni szükségleteihez és az egész életéhez igazítani a bevitelt.


A Skin Serumot, ami a Zinzino egyetlen bőrápoló terméke, szintén regisztrálta a The Vegan Society. Intelligens megközelítést alkalmaz az öregedés ellen, szisztematikusan megcélozva az extracelluláris mátrixot (ECM), a mikroszálaknak e finom hálóját, amelyben olyan összetevők is megtalálhatók, mint a kollagén, az elasztin és a hialuronsav, valamint az 1-3, 1-6 béta-glükánok.

A Vegan védjegy

Ezek a Zinzino termékek a „Ne árts!” filozófia alapján lettek megalkotva, azaz nincs bennük állati összetevő, nem tesztelik őket állatokon, illetve semmi olyasmit sem tartalmaznak, ami genetikailag módosított. Mindannyian tehetünk erőfeszítéseket az etikus, vegán termékekre való áttérés érdekében, amelyek nem károsak az emberekre, az állatokra vagy a környezetre. Kegyetlenségtől mentesen, minden tekintetben.Kérdése van? Írjon nekünk!


Ha szeretne rendelni, vagy további információt kér a termékeinkről, az alábbi e-mailcímen várjuk megkeresését, ahol Dr. Nagy Tamás fogadja a kérdéseket:

orvosikerdesek@gmail.com

コメント


Tik-Tok

Nézze meg rövid, szórakoztató és  rendkívül hasznos ismeret-terjesztő videóinkat a Tik-Tok csatornánkon!

Online shopping
 • TikTok
Kiemelt közlések
Keressen minket
 • Facebook Basic Square
 • TikTok
 • Videótár
bottom of page