top of page

"Az élet olyan függőség, amiről nehéz leszokni."

Terry Pratchett

Ön is sóvárog a boldogság után? 

Tudta, hogy a magyar szinonima szótárban a "boldog" szónak 19, míg a "boldogtalan" kifejezének 49 rokon értelmű szava van? Pedig boldognak lenni nem is olyan nehéz. Mi kell hozzá? Tökéletes egészség, támogató közösség, amely felemeli és nem lehúzza Önt, valamint értékes munka, ahol elismerik és persze meg is fizetik.

SZOLGÁLTATÁSUNK

Egy válság- és inflációálló skandináv megoldás, amellyel nem csak biztosabb egészsége és több pénze lesz, hanem több sajátidőt is teremthet magának! 

drnagytamaszzd1.jpg
medium-shot-happy-family-indoors.jpg

Egészség

Persze elméletben mindenki tudja, hogy mit kellene tennie az egészségéért - több mozgás, hatékonyabb stresszoldás, jobb táplálkozás - mégis, a mai rohanó világban nem jut se idő, se fókusz minderre.

Mi ezért hoztunk Önnek egy nagyon egyszerű és hatékony megoldást az egészsége megőrzésére, hogy energiadúsabban élhesse meg a napjait.

Pay the bill

Pénz

Egész életünkben szó szerint ezt keressük, mégis sokaknak vagy nem sikerül megnyugtató tartalékot felhalmoznia, vagy a jómódért komoly árat fizet. Az egészsége romlását, az idő hiányát, sőt, néha mindent, ami igazán fontos lenne.

Mi újragondoltuk mindezt és olyan megoldást kínálunk, ami megadja Önnek a pénzügyi biztonságot és a kiszállás lehetőségét, a valódi nyugalmat.

Idő

Az idő a világ legdemokratikusabb dolga, mert mindenkinek egyformán telik. Ugyanakkor kegyetlen is, mert folyamatosan egyre kevesebb van belőle. Közhely, hogy töltse tartalmasan, mert a másik két tényező, az egészség vagy a pénz hiányában nehéz ezt az értéket fókuszban tartani. 

A mi megoldásunk segít, hogy Önnek ne kelljen választani az idő vagy a pénz vagy az egészség között.

Megoldásunk a közösségi értékesítés és marketing és az ebben rejlő különleges értékek

Az alábbi bevételeket nem azért mutatjuk meg, hogy ígérgessünk, hanem, hogy Ön is láthassa, mi lehetséges! Nem is arról beszélünk, hogy mi történik Svédországban vagy a tengerentúlon, hanem csak olyan dolgokról, amelyek már mind megtörténtek velünk, a mi közösségünkkel itthon és a környező országokban, ebben a kelet-európai valóságban. Az üzletben a siker mindig a megfelelő tudás elsajátításán, a munkán és az elkötelezettségen múlik. Dönthet úgy, hogy melléktevékenységként választ minket meglévő elfoglaltsága mellett vagy a közösségi értékesítést választja karrierként és ezáltal valósítja meg céljait. Sőt, úgyis dönthet, hogy az egész Önt nem érdekli. Abban szeretnénk segíteni, hogy jól átgondolt, intelligens döntést tudjon hozni.

Brainstorming

1.712 Fő

KERESŐK SZÁMA

241 Fő

Havi 4.000 € FELETT 

690 Fő

MAGYAR ÁTLAGFIZETÉST MEGHALADÓK

23 Fő

HAVI 12.000 € FELETT

*2023 márciusi személyes tájékoztató adatok   Jogi nyilatkozat
A jövedelmek mértéke és jutalék kiszámításának alapja a Zinzino mindenkori aktuális kompenzációs terve alapján kerül kifizetésre, amelyet a zinzino.com oldalon érhet el, mint egyetlen hivatalos forrás.
A Független Partnerek nem nyilatkozhatnak a Zinzino nevében és a Független Partnerei a jövelemszerzésre vonatkozóan semmilyen kifejezett vagy burkolt ígéretet nem tehetnek a Zinzino nevében.

Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot vagy ígérvényt sem tartalmaznak.

Honnan, hová?

2018

ELINDULT A SKANDINÁV EGÉSZSÉGPROGRAM

Itthon elsőként indítottuk el, nagyon mély szakmai alapról az egyedülálló ún. teszt alapú megoldásokat az egészség megőrzésére. Komoly elmozdulás ez a tesztalapú táplálkozás és táplálkozás-kiegészítés felé a „próba szerencse” megközelítés helyett. Új mércét teremtettünk a minőség tekintetében is.

2023-2024

BIZTONSÁG, INNOVÁCIÓ

A következő évekre nagyívű és részletesen kidolgozott terveink vannak, amelyek megvalósulásához nincs szükség csodára, csak konzekvens munkára. Mi nem az inflációra és a problémákra fókuszálunk, hanem a megoldásra. Már bizonyítottuk, hogy a sikernek nem titka van, hanem ára. 

2022

VÁLSÁG- ÉS INFLÁCIÓÁLLÓ MEGOLDÁSOK

2022 év végére itthon a mi részközösségünkben már közel 900 magánszemélyt és vállalkozót tudtunk plusz bevételhez juttatni. Közűlük 200 embernek pedig mára az Egészségprotokoll lett a főtevékenysége. Ők mind európai szintű havi jövedelmet realizálnak 1.000 € és 42.000 € között és egyre hamarabbérik is el ezeket. Mindezt itt Magyarországon és a határmenti területeken.

Közösségi értékek

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert mi nem csak elméleti oktatásokkal és rendezvényekkel segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mentorálással és közös munkafolyamatokkal! Nálunk csak az taníthat, aki már bizonyított a gyakorlatban is. Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi események egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.

KARRIER

Értékes és bátor embereket keresünk, akik hajlandóak tenni a sikerükért!

Esemény

Képzések, oktatások

Nincsenek közelgő események

Az online előadások díjmentesek, de tekintettel arra, hogy több százan vesznek részt rajta, regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a "Részletek" gombra kattintva tud. Az élő események pedig egyedi díjazásúak, kérjük érdeklődjön!

Jogi és etikai állásfoglalás

A 9lepes.hu oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik. A Zinzino Független Partnereire vonatkozó etikai szabályokat a Jogi- és Adatvédelmi nyilatkozatban ide kattintva elolvashatja. A  honlapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Az oldalon szereplő jövedelmekre, bevételekre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, időben változhatnak, semmilyen ajánlatot, sem garanciát vagy ígérvényt sem tartalmaznak. Szolgáltatásaink az egészség megőrzésére irányulnak. Egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját orvosához és tartsa be az utasításait. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étkezést. Az Egészségprotokoll eredményeit az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások, Dr. Nagy Tamás szakmai meglátásai és a nagyszámú felhasználói tapasztalatok alapján állítottuk össze. Az adott termékre vonatkozó EFSA állítások az ún. Terméklapokon találhatóak. Hivatalos forrás: www.zinzino.com. Minden tőlünk telhetőt jószándékkal megteszünk az Ön pontos tájékoztatására érdekében. Ha bármilyen kérdése van, vagy Önben felmerül bármilyen kétség, kérem keressen minket. Elérhetőségek itt! Készséggel és teljes mértékű együttműködési szándékkal állunk a rendelkezésére!

ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page