top of page
Stresszedzés.jpg

Üdvözöllek Csipkereki-Balogh Linda vagyok,

egy teljesen átlagos, hétköznapi anyuka, ön- és világfelfedező, megrögzött idealista, álmodozó, aki szívvel-lélekkel hiszi, hogy a világ többről szól annál, hogy reggel felkelünk, dolgozunk, számlákat fizetünk és este lefekszünk - életünk végéig. Kamaszkorom óta foglalkozom ezért spiritualitással, filozófiával, pszichológiával és mindenféle önismereti módszerrel és modalitással, stresszkezelési technikával. Azt kívánom mindenkinek, hogy találja meg a számára megfelelő, örömteli és legfőképp ön-azonos életet, önmaga legjobb verzióját! 

Érezted már, hogy az utadon vagy? A munkád egyben a szenvedélyed és imádod, amit csinálsz?  Aztán az élet valahogy mégis válaszút elé állít? 

Amióta az eszemet tudom, mindig pincér szerettem volna lenni. Már óvodás koromban is folyton vendéglőset játszottam, a nagypapámmal íratva étlapot, és emiatt tanultam meg az írógép használatát, hogy ezt a fontos feladatot elláthassam. Kézenfekvő volt tehát a pályaválasztás és 10 évig éltem a gyerekkori álmomat. Mégis a harmadik X-hez közeledve pályát módosítottam, kicsit kettéhasadt szívvel és átnyergeltem az alkalmazotti létből a vállalkozóiba, az étteremből  az IT világába, ami szintén hatalmas szerelem lett.  A negyedik X-em elején kénytelen-kelletlen újra váltásra kényszerített a világ folyása. Miért meséltem el ezt? A stressz miatt, illetve…

Comforting Hands

Nem érted, miért, mégis kiégsz? Azt hiszed, már könnyedén kezeled a kudarcokat, állod a sarat, és jön egy még nagyobb pofon, ami a padlóra küld? Akár még az egészséged rovására is megy minden?  Sokunknak ismerős ez a helyzet, az elmúlt időszak mindenkinek a változásról és a változtatásról szólt. Tele vagyunk minden nap kihívásokkal, a stressz a hétköznapjaink része, legyen az jó vagy rossz stressz, hatással van ránk. Hiszem, hogy ezt „össztűzzel” testi, lelki és szellemi szinten kell kezelni. A háromlábú székünk felborul, ha valamelyik kimarad.

"Részemről alapvető, hogy akarjunk segíteni, mert anélkül csak robotok lennénk. Merjünk kérdezni és merjünk segítséget kérni."

Girl Touching Window

Kíváncsi vagy egy ilyen programra? Nézz bele! Mit veszíthetsz?

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor viszont hadd gratuláljak! Egy igazi kereső vagy, egy nyitott elme, egy főnix, aki bárhol tart is éppen, biztosan szárnyalni fog! Akár alkalmazottként, akár vállalkozóként vagy most itt, Te pontosan tudod, hogy az életben nem elég egy lábon állni és B-C-D tervekre is szükségünk van. Egy dolgot biztosan tudok, hogy együtt, egymást támogatva minden könnyebb! Itt, ebben a csapatban ezt megtaláltam, amiért nagyon hálás vagyok.

Kapcsolat

Amennyiben tudsz azonosulni az én gondolataimmal, és úgy érzed, te is szívesen belevetnéd magad egy segítő, és annál is szebb munkába, akkor lépjünk kapcsolatba egymással az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Facebook
ZINZINO-IP-right-LOGO-VIOLET-GREY-RGB-2019.png
bottom of page