Stressz,

szorongás

A stresszről mindenkinek van személyes élménye, és egyben a stressz fejti ki legnagyobb nyomást immunrendszerünkre. Befolyásolja a bélflóránk összetételét és a mellékvesén keresztül közvetlenül is gyulladást vált ki a szervezetünkben. Mint rozsda a vasat, a stressz az egészségünket erodálja!

A magatartászavarok és a feszültség hátterében is a gyulladás áll

A stressz és a gyulladás kétirányú kapcsolatban áll egymással. Egyik oldalról a stressz több úton is gyulladást vált ki a sejtekben, másrészt egyértelműen az idegrendszer sejtjeinek a gyulladása okolható a viselkedési zavarokért, a feszültségért és a depresszióért. A világhírű francia kutató, Dr. François Lespérance megfogalmazása szerint: "Annak ellenére, hogy az idegtudományokban jelentős fejlődést sikerült elérni az elmúlt két évtizedben, a depresszió és a szorongás továbbra is nehezen kezelhető. Sok beteg hagyja abba a gyógyszeres kezelést az első néhány hónap során, sőt, sokan nem is hajlandók elkezdeni a gyógyszeres terápiát a mellékhatásoktól vagy a megbélyegzéstől való félelem miatt, ezért nem meglepő, hogy számos depresszióban szenvedő beteg keres alternatív kezelésmódokat a hagyományos egészségügyi rendszeren kívül."

A 9 lépés program alternatív úton, ugyanakkor hatékonyan ​tudja orvosolni ezt a problémát, hiszen a stressz életünk, a mindennapjaink része, nem mentesülhetünk alóla. 

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!