Stressz,

szorongás

A stresszről mindenkinek van személyes élménye, és egyben a stressz fejti ki legnagyobb nyomást immunrendszerünkre. Befolyásolja a bélflóránk összetételét és a mellékvesén keresztül közvetlenül is gyulladást vált ki a szervezetünkben. Mint rozsda a vasat, a stressz az egészségünket erodálja!

A magatartászavarok és a feszültség hátterében is a gyulladás áll

A stressz és a gyulladás kétirányú kapcsolatban áll egymással. Egyik oldalról a stressz több úton is gyulladást vált ki a sejtekben, másrészt egyértelműen az idegrendszer sejtjeinek a gyulladása okolható a viselkedési zavarokért, a feszültségért és a depresszióért. A világhírű francia kutató, Dr. François Lespérance megfogalmazása szerint: "Annak ellenére, hogy az idegtudományokban jelentős fejlődést sikerült elérni az elmúlt két évtizedben, a depresszió és a szorongás továbbra is nehezen kezelhető. Sok beteg hagyja abba a gyógyszeres kezelést az első néhány hónap során, sőt, sokan nem is hajlandók elkezdeni a gyógyszeres terápiát a mellékhatásoktól vagy a megbélyegzéstől való félelem miatt, ezért nem meglepő, hogy számos depresszióban szenvedő beteg keres alternatív kezelésmódokat a hagyományos egészségügyi rendszeren kívül."

A 9 lépés program alternatív úton, ugyanakkor hatékonyan ​tudja orvosolni ezt a problémát, hiszen a stressz életünk, a mindennapjaink része, nem mentesülhetünk alóla. 

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.