Funkcionális

tápanyagok 

A funkcionális tápanyagok biztosítják azt a táplálkozási tényezőkből álló programot, amely elengedhetetlen a szövetek növekedéséhez és megújulásához. Csak a napi étkezéssel irgalmatlanul nehezen és csak horribilis költséggel juthatnánk hozzájuk. 

A funkcionális jelző az mutatja, hogy olyan speciális összetétellel rendelkeznek, amely egy adott probléma megoldását célozzák meg. A funkcionális élelmiszerekben lévő tápanyagokat fitonutrienseknek is nevezzük. A kifejezés a növényi eredetű ételeinkben található, jótékony hatású vegyületeket takarja. A növények védekező rendszerének fontos elemei és minket is segítenek. 

Fogyasztásuk hozzájárulnak a keringési, a daganatos, illetve a gyulladásos betegségek megelőzéséhez és enyhítéséhez. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a kutatásokban bizonyított jótékony hatások legtöbbször nem egy vegyülethez kapcsolódnak, hanem egyéb vitaminok, ásványi anyagok, illetve élelmi rostok együtt játszanak közre a kedvező hatás kifejtésében. 

Biztonságos forrás

A funkcionális tápanyagokat speciális összetételű, Magyarországon is bevizsgált, biztonságos európai gyártású, étrend-kiegészítők formájában viheti be a leghatékonyabban a szervezetébe. 

A Zinzino nevű svéd vállalat már 13 éve dolgozik igen magas minőségben a skandináv államokban, saját kutatólaboratóriummal és gyáregységgel rendelkezik. Jól tudjuk, hogy a skandinávok messze előttünk járnak az egészség megőrzésében.

Ilyen anyagok többek között a zsírban és vízben oldódó polifenolok, 1,3-1,6 béta glükán (Wellmune), kurkumin, tokoferol, alfa és béta karotin, ubiquinon, oleuropein, florotanninok, zeaxantin, D3-vitamin, likopin, betain.

A napi szinten szükséges tápanyagokról itt olvashat részletesebben!

A lelkiismeretlen halolajpiac

Bár nem növényekből kapjuk, de ne feledkezzünk meg a frissen fogott zsíros tengeri halakból származó hosszú szénláncú, omega zsírsavakról sem. Sajnos a profithajhászás tönkretette a hajolajpiacot is, így a bizonyítottan hatékony, minőségi omega-3 és omega-7 zsírsavat beszerezni, nehezebb, mint gondolná. Erről a sajnálatos jelenéségről és a kiútról egy világhírű professzor Paul Clayton írását lefordítottuk a 9 lépés olvasói számára, amit itt olvashat.

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!