Funkcionális

tápanyagok 

A funkcionális tápanyagok biztosítják azt a táplálkozási tényezőkből álló programot, amely elengedhetetlen a szövetek növekedéséhez és megújulásához. Csak a napi étkezéssel irgalmatlanul nehezen és csak horribilis költséggel juthatnánk hozzájuk. 

A funkcionális jelző az mutatja, hogy olyan speciális összetétellel rendelkeznek, amely egy adott probléma megoldását célozzák meg. A funkcionális élelmiszerekben lévő tápanyagokat fitonutrienseknek is nevezzük. A kifejezés a növényi eredetű ételeinkben található, jótékony hatású vegyületeket takarja. A növények védekező rendszerének fontos elemei és minket is segítenek. 

Fogyasztásuk hozzájárulnak a keringési, a daganatos, illetve a gyulladásos betegségek megelőzéséhez és enyhítéséhez. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a kutatásokban bizonyított jótékony hatások legtöbbször nem egy vegyülethez kapcsolódnak, hanem egyéb vitaminok, ásványi anyagok, illetve élelmi rostok együtt játszanak közre a kedvező hatás kifejtésében. 

Biztonságos forrás

A funkcionális tápanyagokat speciális összetételű, Magyarországon is bevizsgált, biztonságos európai gyártású, étrend-kiegészítők formájában viheti be a leghatékonyabban a szervezetébe. 

A Zinzino nevű svéd vállalat már 13 éve dolgozik igen magas minőségben a skandináv államokban, saját kutatólaboratóriummal és gyáregységgel rendelkezik. Jól tudjuk, hogy a skandinávok messze előttünk járnak az egészség megőrzésében.

Ilyen anyagok többek között a zsírban és vízben oldódó polifenolok, 1,3-1,6 béta glükán (Wellmune), kurkumin, tokoferol, alfa és béta karotin, ubiquinon, oleuropein, florotanninok, zeaxantin, D3-vitamin, likopin, betain.

A napi szinten szükséges tápanyagokról itt olvashat részletesebben!

A lelkiismeretlen halolajpiac

Bár nem növényekből kapjuk, de ne feledkezzünk meg a frissen fogott zsíros tengeri halakból származó hosszú szénláncú, omega zsírsavakról sem. Sajnos a profithajhászás tönkretette a hajolajpiacot is, így a bizonyítottan hatékony, minőségi omega-3 és omega-7 zsírsavat beszerezni, nehezebb, mint gondolná. Erről a sajnálatos jelenéségről és a kiútról egy világhírű professzor Paul Clayton írását lefordítottuk a 9 lépés olvasói számára, amit itt olvashat.

A 9 lépés életprogram nem tömegtermelésre született, hanem a jobb életminőségre vágyó embereknek szeretnék személyre szabott, exkluzív, egyedi megoldásokat adni. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

"A titok, amellyel Ön is fájdalommentesen és gyógyszermentesen is élhet, sőt teljes egészségben. Mert a korosodás nem egyenlő a betegségekkel, ezt garantálom!"

© 2015 Dr. Nagy Tamás -

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

SEGÍTSÉG

RÓLUNK

BETEGSÉGEK

KORAI ÖREGEDÉS

BÉLGYULLADÁSOK

TERMÉKEK

  • Valódi egészség egy orvos szemével
  • Hasznos, szórakoztató videók
  • Zinzino

Az oldalon kínált szolgáltatások kizárólag az egészség megőrzésére irányulnak. Nem helyettesítik az Ön háziorvosi, szakorvosi ellátását, ezért javasoljuk, hogy egészségügyi panaszai esetén továbbra is forduljon saját kezelőorvosához.