top of page

Influenza, COVID

A COVID kapcsán temérdek egymásnak ellentmondó adatot és szinte folyamatosan változó szakértői álláspontot hallhatunk.
Az oltások kapcsán is, nem vitatva a szerepüket, jól ismert bizonytalanságok, találgatások vannak és még a közegészségügyi intézkedések (maszk, stb.) esetén is folyamatos a társadalmi vita. Mindezek hatására kénytelenek vagyunk elgondolkodni, sőt aggódunk, hiszen már megint egyre több a beteg és nap, mint nap emberek halnak meg!

 

Mindezek mellett igen kevés szó esik viszont arról, ami már pár hét alatt működőképes és valóban tőlem, Öntől függ. Mit tehetek, mit tehet Ön az optimális tápláltsági állapot eléréséhez?  Régóta ismert tény ugyanis, hogy a tápláltsági állapot jelentős szerepet játszik a normális immunműködésben! Ezt az EU Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) állásfoglalása is megerősítette.

Immunrendszer erősítése? - Citokinek? - Mi okozza az életveszélyt?

Manapság rendkívül népszerű az immunerősítés kifejezés, ezért szakemberek is használják. Pedig orvosi tény: olyan, hogy immunrendszer-erősítés nem létezik. A mai modern világunk már a COVID-tól függetlenül is óriási terhet ró az immunrendszerünkre. Tartós stresszben és félelemben élünk, a túlsúly a zsírszövet mélyén masszív gyulladást alakít ki és a bélrendszerünk is sérült. Az immunrendszerünk sejtjei megpróbálnak minket védeni és úgynevezett citokineket, gyulladást kiváltó anyagokat bocsátanak ki, de túl sokat termelnek ezekből. Emiatt eljutnak minden egyes sejtünkig, ahol is egy alacsony szintű gyulladást váltanak ki. Ez a folyamatosan fennálló "alacsony szint" pedig pont elegendő arra, hogy a  a sejtműködésünk károsodjon és végeredményben ez a folyamat közvetlen szerepet játszik a korai öregedésünkben és az egyre korábban megjelenő kórképeinkben. ​Tudjon meg erről többet >>> 
Gondoljuk végig, hogy ha erre a sérülékeny rendszerre most a légúti fertőzések rászabadultak, milyen óriási károkat okozhatnak. A COVID súlyosságában és a halálozásban a citokin-túlsúly döntő jelentőségű és lényegében emiatt kerülnek a betegek lélegeztetőgépre.

A tápláltsági állapot jelentős szerepet játszik a normális immunműködésben

Ingyenes

Valódi, biztonságos megoldást keres?

Manapság tonnányi vitamin és étrend-kiegészítő kapható, már nem csak a patikákban és drogériákban, hanem a neten, benzinkutaknál, ABC-ben is. A közösségi médiában pedig minden héten jön egy csodaszer és minden héten más "gyógyít" lényegében mindent. Hogyan tudunk itt rendet tenni? 

Igen, a megfelelő tápláltsági szint eléréséhez kell a segítség, de ellenőrzött, biztonságos forrásból. Ne találomra kapkodjuk be azt, amit épp reklámoznak vagy jól néz ki a doboza a polcon. Mindez azért is fontos, mert sajnos az EU-ban már nem vizsgálják be laboratóriumban rutinszerűen az újonnan forgalomba hozott vitaminokat, táplálék-kiegészítőket, megszűnt az előzetes, kötelező engedélyezés és helyette csak ún. bejelentési (notifikáció) kötelezettség van. Lényegében tehát csak a gyártó "lelkiismeretén" múlik, mit tesz be a dobozba.

Az általunk javasolt készítmények norvég gyártásúak, szigorúan ellenőrzöttek az alapanyagtól kezdve a gyártásig. A gyártósor GMP minősítésű!

large_910439-2xx-zinoshine-&-2x-vitamin-D-test-960x960.png

Az Ön D-vitamin-szükséglete függ az életkorától, súlyától, esetleges betegségeitől, ezért is fontos megmérnie. A tesztünkkel otthon, sorban állás nélkül, kényelmesen vehet ujjbegyből vérmintát. 
 

A ZinoShine+ pedig egy egyedülálló D3-vitamin-készítmény széles spektrumú magnéziummal. A szabadalmaztatott keveréket úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az immunrendszert, csökkentse a fáradtságot és a kimerültséget.

bottom of page