Miért használjuk az egészségprotokollt?

Azoknak is segíthet, akik jelenleg még  nem tudnak változtatni életvitelükön!

Magyarországon 20 éve mondogatjuk, hogy tessék egészségesebben élni, többet mozogni, odafigyelni a táplálkozásra és persze ne tessék idegeskedni! Ez mind igaz, de már a könyökünkön jön ki a sok jó tanács. És hol tartunk?

Egyre betegesebbek vagyunk és egyre korábban öregszünk. Azt tapasztalom, hogy azok a betegségek, amelyek kezdő orvos koromban csak az idősekre voltak jellemzőek, ma már 30-40 éves fiataloknál jelennek meg. 

A svédek nagyon okosak! Ők szembenéztek azzal, hogy ilyen a világ, és persze amellett, hogy törekedni kell az egészségesebb életmódra, adtak az emberek kezébe egy eszközt, amely a jelenlegi életvitelük mellett is képesek lehetnek segíteni megőrizni a fiatalságukat és az egészségüket.  A jobb egészség ott kezdődik, hogy gyengéden egyensúlyba hozzuk a szervezetünket, különösen a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket. Mindez egy különleges teszttel indul, majd a 3 lépésből álló Skandináv Egészségprotokollal folytatjuk, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni. 

Egy internetes fórumon gyűjtjük a visszajelzéseket az egészségprotokollról és örömmel látjuk, hogy a tudományos elgondolásokon túl, a felhasználók tapasztalatai is  igazolják, hogy erre a programra a magyar embereknek is szüksége van

 

Svédország Európa egyik legegészségesebb országa, a Zinzino nevű vállalat pedig megbízható partner. Tekintettel arra, hogy a civilizációs betegségeink hosszú évek alatt alakulnak ki, orvosilag egy folyamatos, legalább 6 hónapos egészségprotokoll indokolt, hogy valódi egészségmegőrző megoldást kapjunk. Persze már lehetnek az első hónapban is remek tapasztalatok, azonban, mivel nem gyógyszerekkel és nem kemikáliákkal avatkozunk be, hanem természetes hatóanyagokkal segítünk, szükséges 3-6 hónap folyamatos alkalmazása.
Ha Ön feliratkozik erre a programra - mint prémiumvásárló -, akkor 40-60%-os kedvezményt kap a programban szereplő funkcionális élelmiszerek és az önvértesztek árából, valamint nem egy összegben, hanem havi lebontásban is tud a webáruházon keresztül bankkártyával fizetni.
Tekintettel arra, hogy a forrás Svédország, 7€ a szállítás költsége. Az ésszerű költségkímélés érdekében az első megrendeléskor egyszerre kéthavi egészségmegőrző csomag érkezik, utána pedig a havi lebontású fizetés mellett mindig kéthavonta fog Önhöz egyszerre kéthavi adag érkezni.

egprotképe.png
InformedChoice.jpg

*Az Informed Choice egy független hitelesítő, és azt igazolja, hogy az alábbi funkcionális táplálékok összetétele valóban egyezik a címkéin feltüntetett értékekkel, továbbá biztonságosak is, és az általuk bevizsgált termékek nem tartalmazzák a WADA, azaz a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség tiltólistáján szereplő több mint 270 anyagot. A tanúsítvány! itt található! .Továbbbbi részletek itt: www.informed-choice.org