Csatlakozzon közösségi vállalkozásunkhoz!

nem érünk rá.png

Több bevétel, több idő

A teljesen újszerű, Skandináviából elindult és itthon már bizonyított közösségi vállalkozási formának azért van egyre inkább létjogosultsága, mert a 2022-es év most még a sikeres embereket is új probléma elé állította. A sikernek eddig is volt ára, amit időben mértek! Így eleve kevés időnk volt, sok esetben túlhajszoltak is vagyunk, és most itt az infláció is.

"Az életszínvonal megőrzéséhez az infláció miatt növelni kellene a bevételt. Növelni úgy, hogy valószínűleg több időt már nehezen tud mozgósítani és egy olyan piacon kellene bővülnie, ahol a vásárlóknak, a szolgáltatását igénybe vevőknek is csökkent a vásárlóereje. Ez a 22-es csapdája. A 2022-es évé."

A megoldás az újszerű közösségi vállalkozás

Nézési idő: 3 perc, 19 mp.
fejégővel.png

A közösségi értékeken túl - tudás megosztása, képzések, egymás segítése, közös célok - nekünk  a közösségünknek is megvan a saját vállalkozása, amivel anélkül, hogy valami brutális időt szánna rá vagy milliókat fektetne be, jelentősen növelheti bevételét és delegálhatja a munkát másoknak bérköltségek nélkül. 

Összefogásunk az egyik legjövedelmezőbb piacon, az egészségügy határterületén mozog. Azért erre esett a választásunk, mert egészsége mindenkinek vagy van vagy nincs! Valamint mindenkinek 100%-os biztonsággal el fog jönni az az időpont, amikor muszáj lesz vele foglalkoznia. 

szöcske, elefánt_edited.jpg

Hasonlították már a működési elvünket direkt értékesítéshez, webáruházakhoz, network marketinghez. És igaz is meg nem is, mert lehetetlen minket bekategorizálni. Egy régi mondás szerint a szöcske és az elefánt is csak egy állat. Egy kategória, nem?

Tény, hogy mindhárom előbb említett vállalkozási formából kivettük a legeslegjobbakat és egy egészen új dolgot alkottunk. A direkt értékesítésből alkottunk egy automatizált törzsvásárlói rendszert, a webáruházból létrehoztunk egy globális nemzetközi szisztémát, ahol egyszerűen, digitálisan tudjuk magunkat megmutatni és a network-ből átvettük a hatástöbbszöröződés elvét. 

"Az elmúlt négy év fényes siker, folyamatosan tudtunk növekedni a pandémia miatti lezárások alatt is és most a válság idején is."

 Young Woman Contemplating

Több bevétel és több idő? Hihetetlen? 

Nem biztos hogy az itt leírt dolgokat Ön most reálisnak tartja. Semmi baj! Mi már megtapasztaltuk, azonban, hogy működnek. Épp ezért javasoljuk, hogy szerezzen több információt, ismerjen meg jobban minket és a skandináv egészség- és vállalkozói kultúrát!