top of page

CSATLAKOZZON KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁSUNKHOZ

Szolgáltatásunk

Egy válság- és inflációálló skandináv megoldás, amellyel nem csak biztosabb egészsége és több pénze lehet, hanem több sajátidőt is teremthet magának! 

Sikereink ára az idő?

Most, kulcsfontosságú tényező lett az idő, mert az infláció miatt csak akkor tudja megőrizni életszínvonalát, ha képes még több pénzt előteremteni. De mikor és hogyan? Az idő itt a legnagyobb kérdés, mert könnyen lehet, hogy már Önt is húzza lefelé az időspirál. Eddig is túl sokat dolgozott. Nincs már több ideje!

wormhole-5319067_1920.jpg

Mitől lesz zseniális egy vállalkozás?

Ma már nem elegendő, hogy egységnyi munkájáért, egységnyi idejéért és kapcsolatrendszeréért mindössze csak egységnyi pénzt kapjon. Nem kap érte nyugalmat.

Nézési idő: 3p. 19ms.

Megoldásunk egy újszerű, már bizonyított közösségi vállalkozási forma és az abban rejlő értékek

Eredményeink*: 

Brainstorming

1050 Fő

300 € - 800 € KÖZÖTTI BEVÉTEL

89 FŐ

Havi 4.000 € - 8000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT 

341 FŐ

HAVI 800 € - 4.000 € KÖZÖTT KERESŐK

24 FŐ

8000 €  - 42.000 € JÖVEDELEM KÖZÖTT

*2022 novemberi személyes tájékoztató adatok, további információ a  Jogi nyilatkozatban

KÖZÖSSÉGI ÉRTÉKEK

Bebizonyosodott, hogy együtt erősebbek és sikeresebbek vagyunk. Erősebbek, mert mi nem csak elméleti oktatásokkal és rendezvényekkel segítjük partnereinket, hanem a konkrét munkamenetekben is támogatást adunk. Mentorálással és közös munkafolyamatokkal! Nálunk csak az taníthat, aki már bizonyított a gyakorlatban is. Mindezeket közös üzleti utazásokkal és családi események egészítjük ki. Minden évben valódi 5*-os luxusutazásra is eljuthat velünk, ingyenesen.

TÖBB BEVÉTEL ÉS TÖBB IDŐ

Éhes embereket keresünk a csapatba, akik tenni is hajlandóak a sikerükért!

Megkeresésünk célja, mindössze egy udvarias kapcsolatfelvétel. Évek tapasztalata, hogy az együttműködéshez közös értékek is kellenek. Ha találunk ilyet, akkor örömmel továbbgondoljuk, együtt. Ha nem, akkor sem történt baj. Köszönjük, hogy pár percet ránk szánt értékes idejéből.

bottom of page