books-1281581_1920.jpg

A tudás az, ami biztonságot ad és segít jó döntéseket hozni

A mai óriási médiazajban, az internet elképesztő info-özönében még a szakemberek számára is embert próbáló feladat a hiteles, tiszta információk kiszűrése és elkülönítése az ocsútól. Ebben próbálunk segíteni, orvosokkal, természetgyógyászokkal és táplálkozási szakemberekkel. Mindezt maximális tudományos hitelességgel és mégis közérthetően, olyan hasznos ismeretekkel, amelyeket azonnal fel tud használni saját maga és szerettei egészségének védelmében.

 
 
Virtual%20Team%20Meeting_edited.jpg

 Soron következő élő előadások 

Az online előadásokat zoom meeting keretében tartjuk. Az online előadások mindig díjmentesek, alkalmanként rendszerint 500-800 fő részvételével, ezért regisztrációhoz kötött. A belépési kinket és a jelszót e-mail formájában küldjük el Önnek!

 • máj. 21. 13:00 – 18:00
  Crowne Plaza - Budapest, Budapest, Váci út 1-3, 1062 Hungary
  Egy különleges alkalomra invitáljuk Önt! Manapság a COVID miatti bezárkózás és az online kapcsolatok, zoom, messenger és a social media térnyerése miatt nagyon felértékelődött a személyes találkozás varázsa. Egészen más élményt és sokkal több segítséget adhatunk Önnek élőben. Várjuk szeretettel!
  Megosztás
 • jún. 30. 11:00 – júl. 03. 16:00
  Oslo, Oslo, Norway
  Az év eseménye Oslo-ban, Norvégiában! Egy világszínvonalú képzés, amely 3 olyan napból áll majd, amelyek tele lesznek a legsikeresebb vezetők által megtartott inspiráló képzésekkel és fantasztikus kiemelt előadókkal.
  Megosztás

 Korábbi előadások felvételei 

 

Hasznos írások, egészségmegőrző praktikák