top of page

Jöjjön velünk a 2024 márciusában a jutalomutazásra! Úticél Puerto Calero Marina a Kanári-szigeteken! A gyönyörű és fényűző Secrets Lanzarote Resort & Spa, amely a mélykék Atlanti-óceánra néz!

Jöjjön velünk a 2024 márciusában a jutalomutazásra! Úticél Puerto Calero Marina a Kanári-szigeteken! A gyönyörű és fényűző Secrets Lanzarote Resort & Spa, amely a mélykék Atlanti-óceánra néz!

Jöjjön velünk 2024 márciusában a jutalomutazásra! Úticél Puerto Calero Marina a Kanári-szigeteken! A gyönyörű és fényűző Secrets Lanzarote Resort & Spa, amely a mélykék Atlanti-óceánra néz!

2024 UTAZÁS

  • 100%-ban ingyenes, minden benne van a repülőjegytől kezdve a szálláson át az étkezésig, plusz szabadidő élményprogramok

  • 5*-os pazar luxushotelben lakhat, alapesetben kétágyas szobában, de plusz teljesítmény esetén lakosztály jár

  • 500 résztvevőt viszünk elúj partnereknek könnyített feltételek, hogy sok új embert vihessünk. Évente 200 új partner jön el.

secrets_lanzarote_054-1024x682_edited.jpg

Ez nem egy ígéret, hanem rendszeresen megtörténő valóság!

2021-ben egy hétig a dél-portugáliai Faro-ban voltunk, ami arról híres, hogy Európában ez az egyik olyan hely, ahol az év minden napján süt a nap!
Mindent a Zinzino fizetett! A repülőt, az 5*-os szállást, az all inclusive ellátást, a programokat, mindent!

2022 márciusában az úticél Gran Canaria volt, a Lopesan Baobab üdülőhely. Elképesztő luxus, saját terasz, saját úszómedence, bámulatos park, 70 méteres reggelizőpult és persze itt is mindent a cég állt!

2023-ban pedig Mexikóba vesszük az irányt, Playa del Carmen! A gyönyörű, fényűző Grand Hyatt Playa del Carmen Resort lesz a szálláshelyünk és a kilátás ezúttal a türkizkék Karib-tengerre néz.

Ez a kihívás már lezárult, de.......

2023-2024 a te éved! Mit szólnál ahhoz, hogy a válság meg az infláció helyett inkább pár ezer euróval, meg ezzel a csodával foglalkoznánk? Puerto Calero Marina, Kanári-szigetek!

A kvalifikációs időszak 2023. október 31-ig tart. Ha új partnerként most mondasz igent közösségünknek és az értékeinknek, akkor minden józan számítás szerint együtt utazunk. Nézd meg a hivatalos videót és kérdezz!

bottom of page