top of page

júl. 20., Cs

|

online előadás

Amiről az orvosa nem beszél!

Pedig több, mint 3000 klinikai kutatás áll mögötte és jelentős szerepet játszik a szív- érrendszeri kórképek és a rák kialakulásában

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Amiről az orvosa nem beszél!
Amiről az orvosa nem beszél!

Időpont és helyszín

2023. júl. 20. 19:00 – 19:35

online előadás

Az esemény részletei

"Nagyon tisztelem az orvoskollégák munkásságát, épp ezért baj az, hogy bizonyos témákról kevés információt kapunk. Az orvosi képzéseink többnyire olyan területet érintenek, amely mögött 💊 gyógyszer van. A betegek is a gyors megoldásokat igénylik és a jelenlegi terhelés mellett nagyon nehéz kitekinteni a kiegészítő megoldások felé. Én partnerként tekintek azokra a kollégákra, akik helytállnak nap, mint nap a rendelőkben, a kórházakban. Igyekszem számukra is a legnagyobb tudományos háttér felhasználásával (Evidence Based) segítséget adni egy más nézőponzból, ha nyitottak rá."

Az omega 6/3 arány témakörében az egyik legelső kongresszus az USA-ban 1999-ben volt, ahol a tudósok meghatározták az omega-3 szint javasolt mértékét. 2003-ban Izraelben bebizonyították, hogy nem az omega-3 és az omega-6 szintek abszolút értéke számít, hanem a kettő egymáshoz mért aránya. Ugyanakkor Artemis P. Simopoulos amerikai orvos és endokrinológus, aki 9 évig volt az USA National Institute of Health igazgatója, bebizonyította, hogy milyen szintre kell csökkentenünk az omega 6/3 arányt szívbetegségben, vastagbélrákban vagy asztmában, hogy látványos javulást érhessünk el

Az előadásban Dr. Nagy Tamás beszélni fog az okokról, a mérhetőségről, hiszen az orvosi gyakorlatban jelenleg nem is mérik, és persze a hatékony megoldásokról is lesz szó. 

📚 Jöjjön el az előadásra, hiszen olyan tudásra tehet szert, amin kis túlzással akár egy élet is múlhat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget a rák vagy a szívbetegségek elleni védekezés megismerésére! Az előadás díjmentes!

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni még a legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitívan beavatkozni és megelőzni a nagyobb bajt.

Az előadás díjmentes!

Az esemény megosztása

bottom of page