top of page

nov. 23., Cs

|

online előadás

Babatervezés előtt állsz? Újszülött kisbabád van?

Azt mondják, hogy a magzat számára már a fogantatás előtti 9 hónap is meghatározó időszak, hiszen a női test, ami otthont ad neki az elkövetkezendő 9 hónapra, nem mindegy, milyen egészségügyi állapotban van.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Babatervezés előtt állsz? Újszülött kisbabád van?
Babatervezés előtt állsz? Újszülött kisbabád van?

Idő és helyszín

2023. nov. 23. 19:00 – 19:50

online előadás

Az eseményről

Az a generáció, akinek aktuális a gyermekvállalás nincs egyszerű helyzetben, mert az életmód, az ételek, a stresszes világunk nem a megfelelő körülményeket nyújtják ehhez. Generációs problémává vált továbbá a meddőség, a nehéz teherbe esés, a nőket és férfiakat érintő különböző egészségügyi kihívások.

A jó hír, hogy ma már számos lehetőségünk van arra, hogy kiegyensúlyozottá, nyugodttá, szeretetteljessé tegyük ezt az időszakot, és visszafordítsuk az esetleges nehézségeket okozó folyamatokat. Ehhez Dr. Nagy Tamás nyújt mankóta következő Egészség Akadémia részben, melynek címe: „Boldog mama, boldog baba - nélkülözhetetlen tápanyagok és túlértékelt divatelemek a várandósság világában”. 

Az előadás során megtudhatod, hogy milyen szereped vanabban, hogy a várandósság, az azt megelőző, valamint az utána következő időszak milyen minőségben zajlik. Szó lesz arról is, hogy mennyire összefügg minden szakasz már a kezdetektől fogva. A Doktor Úr továbbá beszél a szükséges tápanyagok meglétéről, de az is kiderül, hogy az Xtend miért elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kényelmesebb, élvezhetőbb életszakasznak élje meg a folyamatot minden érintett.

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni még a legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitívan beavatkozni és megelőzni a nagyobb bajt.

Az Egészség Akadémia szervezésében az előadás díjmentes!

Esemény megosztása

bottom of page