top of page

ápr. 21., Sze

|

Interaktív, online előadás!

Dr. Szűcs Zoltán - Autoimmun betegségek

Az Egészség Akadémia 11. részében, Dr. Szűcs Zoltán az autoimmun betegségekről tart előadást, melynek címe: "Mindent az autoimmun betegségekről - Tévhitek és mítoszok".

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Dr. Szűcs Zoltán - Autoimmun betegségek
Dr. Szűcs Zoltán - Autoimmun betegségek

Idő és helyszín

2021. ápr. 21. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

Előadó: Dr. Szűcs Zoltán

"Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán 1998-2003 között végeztem, ahol kiemelt figyelemmel kezeltem a gyógynövénytant és a természetes gyógymódokat. A természettudományok iránti érdeklődésem az elmúlt 10 évben a táplálkozástudomány felé fordult, ahol megtaláltam azt, amit a gyógyszerészi gyakorlatban a mindennapokban hiányoltam.

Számomra a hatékonyság és eredményesség egy terápiában a legfontosabb, mindig nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen a tudomány is töretlenül fejlődik. A patikában töltött néhány évet követően, az elmúlt 10 évet a szív-érrendszeri betegségeknek szenteltem, ahol az orvostudomány mellett a táplálkozástudományt beépítve a gyakorlatba, rengeteg személyes tapasztalatot szereztem. Az elmúlt néhány évben étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek fejlesztésével, gyártatásával is foglalkozom.

A hagyományos orvoslás alapjaira építve a természetgyógyászatban látom a jelen és a jövő terápiás lehetőségeit. Állandó kapcsolatot tartok a táplálkozástudomány, a fitoterápia és az információs gyógyászat legkiemelkedőbb hazai szakembereivel, a tudomány iránti elkötelezettség számomra a legfőbb hajtóerő."

Ha többet szeretnél megtudni a témáról, akkor gyere el és hívd meg ismerőseidet is, hiszen az alábbiakról biztosan szó lesz:

- Mitől “auto” az autoimmun?

- Közös pontok az autoimmun folyamatokban

- Ki van veszélyben és milyen okokra vezethető vissza?

- Hogyan alakul ki egy autoimmun betegség?

- Immunrendszer és bélflóra kulcsszerepe

- Megoldás: a megelőzés, és az anyagcsere egyensúlya

Esemény megosztása

bottom of page