top of page

jún. 22., Cs

|

online előadás

Félelem az ismeretlentől - a rák

"Az egyik legszörnyűbb és egyben legfélelmetesebb hír, amit az orvostól kaphat valaki, hogy rákja van. Honnan tudom? Átestem ezen én is. Sosem felejtem el, azt a délutánt, mikor csengett a telefon és közölték, hogy a szövettan karcinómát mutatott...."

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Félelem az ismeretlentől - a rák
Félelem az ismeretlentől - a rák

Idő és helyszín

2023. jún. 22. 19:00 – 19:50

online előadás

Az eseményről

"Ma is, mikor írom e sorokat, a szemem könnybe lábad. Ott álltam a nappalimban, tétován körülnéztem, hallottam a kisfiamat játszani a szobájában, majd berohantam a hálóba és az arcomat a párnák közé szorítottam. Ott zokogtam, hogy a gyerek véletlenül se hallja meg. Nem csak magamat féltettem, hanem őt is.

A célom, hogy ne kelljen Önnek átélni ilyesmit vagy ha már ott a betegség, segítsek egy hosszabb, teljesebb életben."

Dr. Nagy Tamás

Az előadás során Dr. Nagy Tamás tiszta vizet önt a pohárba egy olyan témával kapcsolatban, amelyekre konkrét megoldásokat szeretnénk hallani, nem pedig meséket vagy találgatásokat, hiszen a rák félelmetes, és nem engedhetjük meg a tévedéseket vagy a próbálkozásokat. 💊

Előadásában beszélni fog az omega-3 és omega-6 arány kiemelt szerepéről és fontosságáról a rák elleni védekezésben. Megmutatja, hogy az eltérő betegségekben milyen célértékekre kell ezt csökkenteni a hatékony védekezés érdekében. Megtudhatjuk, hogy az omega-3 és omega-6 aránynak miben van szerepe, hol és hogyan segíthet, mennyire működőképes, mi a titok mögötte, valamint, hogy miért nem hallottunk róla széles körben korábban.

Manapság a rák gyógyításában az immunrendszer jelentősége megnőtt, ezért bemutatja az 1-3, 1-6 béta-glükán tápanyagot is, mint az egyik legsikeresebb és egyben legolcsóbb segítséget.

📚 Jöjjön el az előadásra, hiszen olyan tudásra tehet szert, amin kis túlzással akár egy élet is múlhat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget a rák elleni védekezés megismerésére! Az előadás díjmentes!

Dr. Nagy Tamás előadásai igen különlegesek, mert nagyon egyszerű példákon keresztül tudja élvezhetően átadni még a legbonyolultabb tudományos információkat is. Szemléletmódja, hogy Ön valóban ismerje meg szervezete titkos működését, hogy ne csak a gyógyszerekre hagyatkozzon, hanem képes legyen pozitívan beavatkozni és megelőzni a nagyobb bajt.

Az előadás díjmentes!

Esemény megosztása

bottom of page