top of page

jan. 27., Sze

|

Interaktív, online előadás!

Fogyás jojo effektus nélkül?

Az új év eljöttével rengeteg ember tervezi el, hogy nyárra leadja a felesleges kilókat, de ilyenkor a legtöbb esetben az internetről összeollózott vagy celebek által promózott divatdiétákhoz nyúlnak a minél gyorsabb eredmény reményében, ez azonban nem igazán vezet tatós eredményre.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Fogyás jojo effektus nélkül?
Fogyás jojo effektus nélkül?

Idő és helyszín

2021. jan. 27. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

Fogyás jojo effektus nélkül?

Az új év eljöttével rengeteg ember tervezi el, hogy nyárra leadja a felesleges kilókat, de ilyenkor a legtöbb esetben az internetről összeollózott vagy celebek által promózott divatdiétákhoz nyúlnak a minél gyorsabb eredmény reményében, ez azonban az esetek többségében vagy jojo effektushoz vagy egészségügyi kellemetlenségekhez vezetnek. 

Ezeknek a diétáknak a többsége tarthatatlan és éhezést idéz elő, ami nagyon veszélyes lehet az egészségre és a szervezet tápanyagellátottságára nézve, valamint súlyos étkezési zavarokat válthatnak ki. 

Az online tér adta diéta-útvesztőből kínál kiutat Dr. Szűcs Zoltán, aki a 01.27-én, 19:00 órakor (CET) kezdődő előadásán arról fog beszélni, hogy hogyan hozd rendbe az anyagcserédet anélkül, hogy eredménytelen diétába kezdenél.

Eéőadó: Dr. Szűcs Zoltán

"Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán 1998-2003 között végeztem, ahol kiemelt figyelemmel kezeltem a gyógynövénytant és a természetes gyógymódokat. A természettudományok iránti érdeklődésem az elmúlt 10 évben a táplálkozástudomány felé fordult, ahol megtaláltam azt, amit a gyógyszerészi gyakorlatban a mindennapokban hiányoltam.

Számomra a hatékonyság és eredményesség egy terápiában a legfontosabb, mindig nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen a tudomány is töretlenül fejlődik. A patikában töltött néhány évet követően, az elmúlt 10 évet a szív-érrendszeri betegségeknek szenteltem, ahol az orvostudomány mellett a táplálkozástudományt beépítve a gyakorlatba, rengeteg személyes tapasztalatot szereztem. Az elmúlt néhány évben étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek fejlesztésével, gyártatásával is foglalkozom.

A hagyományos orvoslás alapjaira építve a természetgyógyászatban látom a jelen és a jövő terápiás lehetőségeit. Állandó kapcsolatot tartok a táplálkozástudomány, a fitoterápia és az információs gyógyászat legkiemelkedőbb hazai szakembereivel, a tudomány iránti elkötelezettség számomra a legfőbb hajtóerő.

Esemény megosztása

bottom of page