top of page

jan. 27., Sze

|

Interaktív, online előadás!

Fogyás jojo effektus nélkül?

Az új év eljöttével rengeteg ember tervezi el, hogy nyárra leadja a felesleges kilókat, de ilyenkor a legtöbb esetben az internetről összeollózott vagy celebek által promózott divatdiétákhoz nyúlnak a minél gyorsabb eredmény reményében, ez azonban nem igazán vezet tatós eredményre.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Fogyás jojo effektus nélkül?

Időpont és helyszín

2021. jan. 27. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az esemény részletei

Fogyás jojo effektus nélkül?

Az új év eljöttével rengeteg ember tervezi el, hogy nyárra leadja a felesleges kilókat, de ilyenkor a legtöbb esetben az internetről összeollózott vagy celebek által promózott divatdiétákhoz nyúlnak a minél gyorsabb eredmény reményében, ez azonban az esetek többségében vagy jojo effektushoz vagy egészségügyi kellemetlenségekhez vezetnek. 

Ezeknek a diétáknak a többsége tarthatatlan és éhezést idéz elő, ami nagyon veszélyes lehet az egészségre és a szervezet tápanyagellátottságára nézve, valamint súlyos étkezési zavarokat válthatnak ki. 

Az online tér adta diéta-útvesztőből kínál kiutat Dr. Szűcs Zoltán, aki a 01.27-én, 19:00 órakor (CET) kezdődő előadásán arról fog beszélni, hogy hogyan hozd rendbe az anyagcserédet anélkül, hogy eredménytelen diétába kezdenél.

Eéőadó: Dr. Szűcs Zoltán

"Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán 1998-2003 között végeztem, ahol kiemelt figyelemmel kezeltem a gyógynövénytant és a természetes gyógymódokat. A természettudományok iránti érdeklődésem az elmúlt 10 évben a táplálkozástudomány felé fordult, ahol megtaláltam azt, amit a gyógyszerészi gyakorlatban a mindennapokban hiányoltam.

Számomra a hatékonyság és eredményesség egy terápiában a legfontosabb, mindig nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen a tudomány is töretlenül fejlődik. A patikában töltött néhány évet követően, az elmúlt 10 évet a szív-érrendszeri betegségeknek szenteltem, ahol az orvostudomány mellett a táplálkozástudományt beépítve a gyakorlatba, rengeteg személyes tapasztalatot szereztem. Az elmúlt néhány évben étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek fejlesztésével, gyártatásával is foglalkozom.

A hagyományos orvoslás alapjaira építve a természetgyógyászatban látom a jelen és a jövő terápiás lehetőségeit. Állandó kapcsolatot tartok a táplálkozástudomány, a fitoterápia és az információs gyógyászat legkiemelkedőbb hazai szakembereivel, a tudomány iránti elkötelezettség számomra a legfőbb hajtóerő.

Az esemény megosztása

bottom of page