top of page

júl. 27., Cs

|

online előadás

MARADJ MOZGÁSBAN! - NEM KELL A FÁJDALOMMAL ÉLNED

Egészség Akadémia szervezésében Bánkuti Gabriella fitness világbajnok elmondja, tévhit, hogy a kor előrehaladtával rendben van, ha fáj valamid vagy nehezebben megy a mozgás. A testünk alapvetően mozgásra van berendezkedve, amit idősebb korban is meg tudunk tartani, ha odafigyelünk a 3 alappillérre.

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
MARADJ MOZGÁSBAN! - NEM KELL A FÁJDALOMMAL ÉLNED
MARADJ MOZGÁSBAN! - NEM KELL A FÁJDALOMMAL ÉLNED

Idő és helyszín

2023. júl. 27. 19:00 – 19:50

online előadás

Az eseményről

Bánkuti Gabriella 2000-től háromszoros Magyar Bajnok fitness forma kategória, többszörös IFBB fitness figure nemzetközi címtartó, Scitec Bajnok, IFBB Ausztria Kupa többszörös bajnok. 2009. NABBA Fitness Világbajnokság 6. hely, NAC Fitness Világbajnokság 3. hely, NAC Páros Testépítés 1. hely. 2012. MOB által kitüntetett paralimpiai felkészítő edző.

Gabi elmondja, hogy a mozgékonyság és a terhelhetőség a fascia-rendszer egészségén múlik. Az előadása során választ kapsz olyan kérdésekre, mint:

  • Miért olyan fontos ez a tudomány?
  • Miért érdemes a csontozatot, izomzatot és kötőszöveteket összefüggéseiben vizsgálni?
  • Mit jelent ez a mindennapokban?
  • Mire figyeljünk, és hogyan őrizzük meg az egészségünket?
  • Mit tehetünk és mit kell tennünk a védelme érdekében?

Nem kell együtt élned a fájdalommal, ez egy hatalmas tévhit! Megfelelő tápanyagokkal és mozgással olyan betegségeket tudunk elkerülni, mint a csontritkulás, reuma és az ízületi problémák. És hogy miért fogadd el ezt a tanácsot Gabitól? Önmagáért beszél, hogy hány területen képezte ki magát az évek során: életmód-szakértő és terapeuta, manuálterapeuta, rekreációs tréner, profi naturál világbajnok, mesteredző, természetgyógyász, továbbá a spartan edzésmódszerek tulajdonosa is.

Esemény megosztása

bottom of page