top of page

márc. 24., Sze

|

Interaktív, online előadás!

Milyen idegrendszeri tünetek lehetnek egy-egy emésztőrendszeri zavar mögött?

Az előadáson szó lesz az alábbiakról: - Az emésztőrendszer és az agy kapcsolata - A bélflóra szerepe az idegrendszer működésében - Emésztés és a viselkedés összefüggései, stressz szerepe - Anyagcserezavarok az agy működésében - Az ADHD tényleg egy betegség?

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
Milyen idegrendszeri tünetek lehetnek egy-egy emésztőrendszeri zavar mögött?
Milyen idegrendszeri tünetek lehetnek egy-egy emésztőrendszeri zavar mögött?

Idő és helyszín

2021. márc. 24. 19:00 – 20:00

Interaktív, online előadás!

Az eseményről

Előadó: Dr. Szűcs Zoltán

"Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán 1998-2003 között végeztem, ahol kiemelt figyelemmel kezeltem a gyógynövénytant és a természetes gyógymódokat. A természettudományok iránti érdeklődésem az elmúlt 10 évben a táplálkozástudomány felé fordult, ahol megtaláltam azt, amit a gyógyszerészi gyakorlatban a mindennapokban hiányoltam.

Számomra a hatékonyság és eredményesség egy terápiában a legfontosabb, mindig nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen a tudomány is töretlenül fejlődik. A patikában töltött néhány évet követően, az elmúlt 10 évet a szív-érrendszeri betegségeknek szenteltem, ahol az orvostudomány mellett a táplálkozástudományt beépítve a gyakorlatba, rengeteg személyes tapasztalatot szereztem. Az elmúlt néhány évben étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek fejlesztésével, gyártatásával is foglalkozom.

A hagyományos orvoslás alapjaira építve a természetgyógyászatban látom a jelen és a jövő terápiás lehetőségeit. Állandó kapcsolatot tartok a táplálkozástudomány, a fitoterápia és az információs gyógyászat legkiemelkedőbb hazai szakembereivel, a tudomány iránti elkötelezettség számomra a legfőbb hajtóerő."

Az Egészség Akadémia 10. részében, Dr. Szűcs Zoltán abban segít nekünk, hogy megtudjuk, hogyan kommunikál a bélrendszerünk az agyunkkal, avagy milyen idegrendszeri tünetek lehetnek egy emésztőrendszeri zavar mögött. Az előadáson szó lesz az alábbiakról: Az emésztőrendszer és az agy kapcsolata A bélflóra szerepe az idegrendszer működésében Emésztés és a viselkedés összefüggései, stressz szerepe Anyagcserezavarok az agy működésében Az ADHD tényleg egy betegség?

Esemény megosztása

bottom of page