top of page

máj. 21., Szo

|

Crowne Plaza - Budapest

OBT-nap! Találkozzunk élőben!

Egy különleges alkalomra invitáljuk Önt! Manapság a COVID miatti bezárkózás és az online kapcsolatok, zoom, messenger és a social media térnyerése miatt nagyon felértékelődött a személyes találkozás varázsa. Egészen más élményt és sokkal több segítséget adhatunk Önnek élőben. Várjuk szeretettel!

Regisztráció lezárva
Nézzen körül nálunk!
OBT-nap! Találkozzunk élőben!
OBT-nap! Találkozzunk élőben!

Idő és helyszín

2022. máj. 21. 13:00 – 18:00

Crowne Plaza - Budapest, Budapest, Váci út 1-3, 1062 Hungary

Az eseményről

Az egészség bizalmi kérdés is! Nem szívesen osztjuk meg másokkal a kihívásainkat. Az OBT (OneBigTeam) nap azt a célt szolgálja, hogy Önnek még mélyebb és szélesebb körű tudást adjuk, hogy még jobban érezhesse magát és nagyobb biztonságban tudhassa családját. 

A Skandináv Egészségprotokoll legsikeresebb csapata az OBT és szeretnénk jobban megmutatni magunkat Önöknek. Kik vagyunk, milyen értékeket képviselük és Ön miért is bízhat meg bennünk?

Ezreknek segítettünk már az egészségügyi megoldásokban és folytatjuk is ezt a munkát töretlenül, de arra is rájöttünk, hogy pénz nélkül, anyagi biztonság nélkül nincs valódi egészség. Amíg szorongunk a hónap végén, amíg nincs otthon legalább fél éves tartalék, amíg minden egyes hónapban meg kell küzdenünk az életben maradásért egzisztenciálisan, addig védtelenek és sérülékenyek vagyunk! Ezért elhoztuk Önnek a legmodernebb skandináv üzleti modellt is.

Az OBT nap keretében találkozhat olyan emberekkel, akik hasonló élethelyzetben vannak, voltak, mint Ön és találtak megoldást. Az előadások során megosztják a tapasztalataikat és segíthetnek Önnek is a változás útjára lépni.

Az előadás látogatásához belépőjegy szükséges, amelynek ára 5.000 Ft. Várjuk szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page